Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Diikatini cektimi bilmiyorum, ama fb 2. yari bütün maclara cubuklu formalari ilen cikti!

Biz neden macera'ya giriyoruz?

Totem'se totem.. Giyelim sene sonu kadar Bordo formayi.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Diikatini cektimi bilmiyorum, ama fb 2. yari bütün maclara cubuklu formalari ilen cikti!

Biz neden macera'ya giriyoruz?

Totem'se totem.. Giyelim sene sonu kadar Bordo formayi.
      Aynen çubuklu forma beyaz şort giyiyorlar. sadece Gs maçında giyemediler beyaz şortu. Onda da Gs beyaz şort giymişti.
      Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• Sitede başka başlıklarda da rastladığım ve rahatsız olduğumu belirtmek istediğim bir konu şu 'totem' konusu. Dinimizde böyle hurafelerin, -şaka dahi olsa- böyle inanışların 'kader' anlayışımızla hiçbir ilgisi yok! Senin futbol oynamana formanın rengi engel değil ki? Ne alaka?

Sizi bilmem ama ben totem diye adlandırılan olaya inanmıyorum.

Forma renklerimiz ve şort renklerimiz farklı kombinasyonlar deneme imkanı sunuyor bize ve hepsi de takımımıza yakışıyor.

En son a f s tarafından düzenlendi; 04.04.2011, 11:04.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Çubuklu formanın altına beyaz şort giyilince forma çok tatlı görünüyor.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Yorum

• afs abı esortman yenı model benım dıkkatımı ceken modelınden cok armanın hem buyuk hemde dıkıslı gıbı duruyor acaba bu bıze geleek sezon ıcın bı fıkır verıyor mu bu sekılde mı olacak yoksa daha farklı mı bı bılgınzı var mı?

Yorum

• Caprice reklamlarında bir çalışma olacak mı yakında?
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Yeni formalarımız çıksa,mevcut formalarımızın fiyatı da 50 ye düşse,ben de aklımdan geçirdiğim 3 insana 3 forma yı hemencecik alsam Oluryormu abi şimdi niye almıyorsun derseniz tamamen duygusal arkadaşlar,keşke olsa da mahallenin tüm bebelerine bordo-mavi yi giydirsem.
                    En kral korsan ürüne 1 kuruş vermem ama bu haliyle de bana çok tuzlu geliyor forma fiyatlarımız,herkesin ki öyle sadece bizimki değil diyebilirsiniz ama ben kendi cebimi biliyorum,kendim için söylüyorum,çok pahalı
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Yorum

• Brdo forma çok güzel onu almak istiyorum.

Yorum

• Eskiden Trabzonspor formalari bu kadar açık mavi değildi laciverte yakın dı neden değiştirildi eski mavi daha iyi hem bu kadar açık mavi güzel gitmez formaların renk tonu iyi ayarlanmalı ve formalar çok sade basit duruyor Nike bizede Barcelona nın formaları gibi yapsın
                          İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
                          bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eskiden Trabzonspor formalari bu kadar açık mavi değildi laciverte yakın dı neden değiştirildi eski mavi daha iyi hem bu kadar açık mavi güzel gitmez formaların renk tonu iyi ayarlanmalı ve formalar çok sade basit duruyor Nike bizede Barcelona nın formaları gibi yapsın
                            Gerçek rengimiz açık mavi olduğu için Nike böyle yapıyor

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor dergisinin gördüğüm en güzel kapak tasarımı. Gerçekten çok hoş.
                              "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• İlk olarak tigin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor dergisinin gördüğüm en güzel kapak tasarımı. Gerçekten çok hoş.
                                Katılıyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X