Ciddi söylüyorum anlamadım Sanırım bordo ve mavinin haricinde bir de siyahında asıl renklerimizden olduğunu iddia etmiyorsunuz. Ben mi fransız kaldım konuya yoksa yahu Asıl rengimiz derken kastedilen ne ?
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Ciddi söylüyorum anlamadım Sanırım bordo ve mavinin haricinde bir de siyahında asıl renklerimizden olduğunu iddia etmiyorsunuz. Ben mi fransız kaldım konuya yoksa yahu Asıl rengimiz derken kastedilen ne ?
Off yaa şu yarım yarım okuyanlar var ya. Kültürümüzde diyorum Trabzon'un renkleri diyorum. Bordo mavi nerden geldi ? sonradan karar verilmiş bir renktir. Asıl rengimiz siyahtır.
şu ğs nin abuk sabuk renkli formaları varya alay konusu olan,
siyah forma da en az onlar kadar zor durumda bırakır bizi
mesela neymiş fransanın denizcileri giyermiş o siyah yatay çizgili formaya benzemeyen şeyi,
kim nerde giyerse giysin,nasıl anlatacan dünya kupasındaki seyirciye bu fransanın sömüregeye giderken giydiği tişört diye,formadan başka her şeye benzer,
biz siyahı giyince millet bak yaa bunların horon kıyafetleri siyah onun için siyah giymişler helal olsun iyi düşünmüşler mi diyecekler,
yoksa
TS de kafayı yedi kargalara özenmişler ne ayak mı diyecekler.
bence turuncu ve beyaz dahil hiç gereği olmayan hamleler,
illa yedek renk gerekli ise
mavi nin çok hoş tonları var onları keşfedip onları kullanabiliriz
şunu da unutmayın,
Trabzon ili hariç diğer illerde mal dolu,bordo-mavi yi giydiğimizde Trabzonsporluluğumuzu anlatamıyoruz bir de siyah giyde öyle anlat bakalım,bunu da unutmayın çok önemli bence.
- Aman Allahım ne bilgiler geliyor , durun bakalım daha neler öğrenicez
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
abi benim yazdığımdan kafana takılan varsa sor anlatmaya çalışıyım
- Yok senle ilgili değil senin yazdığından sonra denk gelmiş , başlığın yeni starı var , google'da bile olmayan bilgiler veriyorlar ne güzel , çok meraklıyım daha ne öğrenicez diye
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
- Yok senle ilgili değil senin yazdığından sonra denk gelmiş , başlığın yeni starı var , google'da bile olmayan bilgiler veriyorlar ne güzel , çok meraklıyım daha ne öğrenicez diye
En son SEDAT tarafından düzenlendi; 12.03.2011, 10:04.
Horon kıyafetinden dolayı siyah bizim rengimiz zannedenler anadoluda siyah şalvar giyenlere ne diyecek diye düşünenler olabilir ama biz burada Trabzonspor formasından söz ediyoruz. Böylesine marka renklerimiz varken siyah ne alaka der herkes.
Her markanın bir kurum kimliği ve o kurum kimliğini temsil eden bir rengi var. Garanti Bankası yeşil, Akbank kırmızı gibi Trabzonspor deyince bordo-mavi, bordo-mavi deyince insanın aklına Trabzonspor gelir nokta.
Siyahı benden çok seven giyen olmasın siyah çirkin diyen olmadı, bizim formalarımız için hele yedek forma için doğru bir tercih olmaz. Her şeyin bir sınırı bir kuralı olması lazım. Kurumsal estetik kriterleriniz olmazsa marka olamazsınız. Geçmişte olduğu gibi renk ve marka curcunası yaşarız sadece. Barcelona yedek renklerini seçerken yine tarihini referans alıyor ve belli bir renk skalasının dışına çıkmıyor; turuncu, turkuaz, gri.
Eskiden forma sadece sahada futbol oynayan oyuncuları ilgilendirirdi. Şimdi ise kulüpler için ciddi bir gelir kaynağı. Sponsorların reklam alanı, taraftarın aidiyet duygusunu yaşadığı özel bir kıyafet. İşin şov kısmı sadece stadyumlarla sınırlı değil, televizyon başında stadyuma sığdıramayacağınız milyonlarca futbolsevere yapılan bir organizasyon. O organizasyondan gelir sağlayan o kadar çok kalem var ki. İşin estetik boyutunda ise yeşil çimlerin üzerinde can alıcı fark edilir renkleriniz olmalı. O farklılık biz de fazlasıyla var, bulduğumuz ve elimizde olan o doğruda ısrar edip onu gün yüzüne çıkarmak mesele.
Yorum