Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    siyah ve bordo yada mavi gayet uyumlu gözükmektedir .. lyonun formalarına göz atabilirsiniz yada bayer munichin önceki formalarına
    Kendimize has renkleri kullanmaktan yanayım. Lyon vb. kulüpler bizi ilgilendirmemeli. Kurumsallık söz konusu ise bir formada süreklilik sağlamamız lazım. Sİyah forma Trabzonspor'a bir şey katmaz. Ayrıca AFS abi'nin deidği gibi siyah formayı kullanan o kadar çok takım var ki. Son olarak başkalarını taklit etmeyi bırakalım. Renklerimiz müthiş, Rıdvan tarihi bir söz söylemiştir buna biraz dikkat edelim.
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Trabzonspor tarihinde hiç mi giyimedik sanki siyah forma. Yani mavi ama kollari siyah forma.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Su tayfunun giydigi short hangi sezondan kalma? Bir bilgisi olan varmi?
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• O short Nike'ın olması lazım İbrahim yaa o kadarda eski değil sanki

GS formasına Türk Bayrağı koymuşlar ya öldüm gülmekten yaa ççç
          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• bugün bordo forma yerine çubuklu formadan aldım inşallah doğrusunu yapmışım dır

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor tarihinde hiç mi giyimedik sanki siyah forma. Yani mavi ama kollari siyah forma.
              O formanın Trabzonspor için bir anlamı var mı? Burada gerek AFS abinin gerek benim ve bana katılan arkadaşların söylediği şey; efsane formaların yeni uyarlamalarının olması ve tribünde yıllar içinde bu sayede görüntü birliğinin oluşması.
              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Su tayfunun giydigi short hangi sezondan kalma? Bir bilgisi olan varmi?
                2010/2011 Sezonundan kalma ...
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Siyah asil rengimiz bizim ? Tarihimizde var bu renk...
                  Nasıl yani? Yani siyah rengin asilliğinden bahsedilmek istenilmiş yoksa "asıl rengimiz" mi denmek istenmiş?
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• peki ... başkaları gibi farklı olmaya çalışalım o zaman saçma sapan renklerle çıkalım maçlara pembeydi mordu krem rengiydi sarıydı .. olsun özgün olalım

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Siyah deyince Trabzon hariç her takım gelir akla. Sadece Türkiye'de şu an süper ligde formasında siyah renkleri kullanan takımlara bir bakalım: Beşiktaş, Gaziantep, Kayserispor, Manisaspor, Gençlerbirliği, Eskişehirspor.

Öte yandan bordo ve mavi rengi kullanan başka takım yok. Yedek renk olarak maviyi ve turkuaz tonlarını kullananlar çıktı ama ikisini bir arada kimse kullanamaz. Böylesine güzel ve özgün renklerimiz varken, kendi renklerimizin güzelliklerini ortaya çıkarmak yerine ne gerek var siyaha?

Siyah, tişört gibi forma harici ürünlerde kullanılabilir ( yaptığım siyah renkli tişört tasarımları kullanıldı TS Club'da ) fakat forma rengi olarak asla gündeme gelmemeli.
                      2000-01 sezonunda koyu lacivert puma formalarimiz vardi. siyaha yakin. illa siyah olmasi lazim degil. bence koyu lacivert de 3. rengimiz olarak olabilir

Yorum

• zaten antreman ürünlerimizin cogu koyu lacivert

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O formanın Trabzonspor için bir anlamı var mı? Burada gerek AFS abinin gerek benim ve bana katılan arkadaşların söylediği şey; efsane formaların yeni uyarlamalarının olması ve tribünde yıllar içinde bu sayede görüntü birliğinin oluşması.
                          Onur'cuğum, 3. formadan bahsediyoruz burda, satış açısından. İnan bana siyah forma ile satışlar patlar ya.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nasıl yani? Yani siyah rengin asilliğinden bahsedilmek istenilmiş yoksa "asıl rengimiz" mi denmek istenmiş?
                            Asıl rengimiz demek istedim.

Evet BlackSilva, Lacivert Türkuaz gibi mavi tonları da olabilir.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• eger sampiyonluk gelirse son maca 96'in formasini yaptirip o formayla cikarsak butun kara bulutlari dagitirizzz ve fenevbahceye soyle bir gonderme yapabiliriz. 1 sene icinde verdigimiz butun rahatsizlikdan dolayi OZUR DILERIZ )))))
                              14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• Sonucta herkes kendi begendigi rengi 3.renk diye onerebilir ve bunun en uygunu veya guzeli oldugunu iddaa edebilir.o yuzden diretmenin bir anlami yok.yakinda ne renk secilmis goruruz...Benim kisisel tercihim sanirim koyu lacivert yada Afs kardesimizin onerdigi acik buz mavisi olurdu.bu rengi Man. city,Lazio,eskiden Celta vigo falan kullaniyordu, sade ve asil duruyor bizim renklerimizlede iyi ortusuyor diye dusunuyorum...Hayirlisi olsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X