İlk olarak Cihan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
-
O short Nike'ın olması lazım İbrahim yaa o kadarda eski değil sanki
GS formasına Türk Bayrağı koymuşlar ya öldüm gülmekten yaa çççBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor tarihinde hiç mi giyimedik sanki siyah forma. Yani mavi ama kollari siyah forma.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Su tayfunun giydigi short hangi sezondan kalma? Bir bilgisi olan varmi?"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyah asil rengimiz bizim ? Tarihimizde var bu renk...Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyah deyince Trabzon hariç her takım gelir akla. Sadece Türkiye'de şu an süper ligde formasında siyah renkleri kullanan takımlara bir bakalım: Beşiktaş, Gaziantep, Kayserispor, Manisaspor, Gençlerbirliği, Eskişehirspor.
Öte yandan bordo ve mavi rengi kullanan başka takım yok. Yedek renk olarak maviyi ve turkuaz tonlarını kullananlar çıktı ama ikisini bir arada kimse kullanamaz. Böylesine güzel ve özgün renklerimiz varken, kendi renklerimizin güzelliklerini ortaya çıkarmak yerine ne gerek var siyaha?
Siyah, tişört gibi forma harici ürünlerde kullanılabilir ( yaptığım siyah renkli tişört tasarımları kullanıldı TS Club'da ) fakat forma rengi olarak asla gündeme gelmemeli.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO formanın Trabzonspor için bir anlamı var mı? Burada gerek AFS abinin gerek benim ve bana katılan arkadaşların söylediği şey; efsane formaların yeni uyarlamalarının olması ve tribünde yıllar içinde bu sayede görüntü birliğinin oluşması.•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl yani? Yani siyah rengin asilliğinden bahsedilmek istenilmiş yoksa "asıl rengimiz" mi denmek istenmiş?
Evet BlackSilva, Lacivert Türkuaz gibi mavi tonları da olabilir.•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
eger sampiyonluk gelirse son maca 96'in formasini yaptirip o formayla cikarsak butun kara bulutlari dagitirizzz ve fenevbahceye soyle bir gonderme yapabiliriz. 1 sene icinde verdigimiz butun rahatsizlikdan dolayi OZUR DILERIZ)))))
14 eylul 2011 milano'nun fethi
Yorum
-
Sonucta herkes kendi begendigi rengi 3.renk diye onerebilir ve bunun en uygunu veya guzeli oldugunu iddaa edebilir.o yuzden diretmenin bir anlami yok.yakinda ne renk secilmis goruruz...Benim kisisel tercihim sanirim koyu lacivert yada Afs kardesimizin onerdigi acik buz mavisi olurdu.bu rengi Man. city,Lazio,eskiden Celta vigo falan kullaniyordu, sade ve asil duruyor bizim renklerimizlede iyi ortusuyor diye dusunuyorum...Hayirlisi olsun.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum