Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nike ambargoyu koydu ve forma kapışmalarında liderliği eline kesin olarak aldı.Şu formalara bakın gerek fransanın iç saha gerek deplasman forması veya kaleci kazağı giy dışarı çık futbolcular üzerinde çok güzel duruyor ve tasarım harikası.
    ben de onu diyorum işte giy sokağa çık,hatta deplasmana kız tarafına git ama maçın deplasmanına sakın gitme

İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yalnız bu formayı tasarlayan isim Karl Lagerfeld..

Nasıl bir para harcanmıştır siz düşünün.
    valla hayret ediyorum,
    bizim karl tasarlamış,çok para harcamış
    ben mi çok cahilim,ortada bir yanlışlıkmı var anlayamadım ama bu üstteki formanın neyi tasarlanmış acaba,bakıyorum,bir daha bakıyorum göremiyorum.
    işçilik 10 numaradır,çok çok kalitelidir ona bişi diyemem mutlaka öyledir ama görüntü itibarı ile bizim sokak bazarında bu karl ın çizgisinden bolamadıya bulmak çok kolay
    YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak BALKAN 06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben de onu diyorum işte giy sokağa çık,hatta deplasmana kız tarafına git ama maçın deplasmanına sakın gitme

valla hayret ediyorum,
      bizim karl tasarlamış,çok para harcamış
      ben mi çok cahilim,ortada bir yanlışlıkmı var anlayamadım ama bu üstteki formanın neyi tasarlanmış acaba,bakıyorum,bir daha bakıyorum göremiyorum.
      işçilik 10 numaradır,çok çok kalitelidir ona bişi diyemem mutlaka öyledir ama görüntü itibarı ile bizim sokak bazarında bu karl ın çizgisinden bolamadıya bulmak çok kolay
      Bravo kardeşim........sabah işe başlarken beni güldürdünya....sende hep gülersin inşallah
      Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yalnız bu formayı tasarlayan isim Karl Lagerfeld..

Nasıl bir para harcanmıştır siz düşünün.
          Altı üstü ince yatay çizgileri olan , basit hatlara sahip bir forma ...

Desinatör olacağım işi bırakıyorum ...
          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Arkadaşlar o formanın tarihi bir anlamı var.Atesh paylaşmış başka b ir konuda.

İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            http://www.youtube.com/watch?v=3mbOGAJFILo

Şu Fransa'nın formasına bak, Türkiye'nin formasına bak ... yazık ya.

Bu forma, çooook eskilerde fransız denizcilerin giyidikleri üniformadır.

Denizci kazağı :

Fransa 2011 Nike dış saha forması :

Bende boşuna Horon kıyafeti formalar yapmıyorum ... adamlar akıllı. Tebrik ederim çok başarılı formalar olmuş. Nike'ın ne de olsa en pahalı forması.
            En son Murat' tarafından düzenlendi; 10.03.2011, 12:40.

Yorum

• yani her tasarımın ardında bir dayanak noktası var varayoğa forma tasarımı yapmıyorlar.ben fransanın yeni formalarını çok beğendim tasarımları şık ve sade bakalım hangi katolog ürünleri bizi bekliyor.

Yorum

• Mesela,

Nike'ın Fransa için yaptığı iç saha ve deplasman formalarının çizgilerinin, yakalarının, renklerinin hepsinin bir hikayesi var. Yeni sezonda da bizi Trabzonspor ve Trabzon ruhunu yansıtan sürprizler bekliyor.

Gerek kataloğundan gerekse milli takımlar ve takımlar düzeyinde Nike'ın yeni sezon idman ürünlerini görmüş olduk. Hepsi yine çok şık olmuş. Gelecek sezon sadece A takım değil, paf takımı, pilot takım, bayan takım da kolleksiyon olarak yenilenmiş olacak.

Mesela;

Formaları sahada futbolcular üzerindeyken izleyince asıl değerlerine kavuşuyor. Forma vitrinde durduğu gibi durmuyor, içinde koşulan, mücadele edilen bir spor malzemesi. Fakat doğru tasarımla her zaman giyilebilen, sizi takımınıza ait hissettiren çok ilginç bir ürün forma. Avrupada diğer takımları ve milli takımları izleyince iyi ki Nike giyiyormuşuz diyorum her seferinde.

Renklerimiz doğru tasarımlarla buluşunca ortaya çok keyifli ürünler çıkacaktır eminim.
                En son a f s tarafından düzenlendi; 10.03.2011, 13:17.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Müthiş. İnşallah şampiyonlar liginde giymek nasip olur.
                  "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bravo kardeşim........sabah işe başlarken beni güldürdünya....sende hep gülersin inşallah
                    inşallah mehmet abi inşallah...
                    YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• O ğs forması ne? Gerçek gibi duruyor. Gerçek mi yoksa?
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nike'ın ilk sene bize yaptığı Arsenal modelinin daha modernize hali.Efsane formamıza da benziyor,bordo nun uğuruna ve heybetine inanıyoruz ki burda da ağırlık bordo ve mavi çok hoş serpiştirilmiş.
                        Bence bu forma da ısrar edilip,klasik formamız olabilecek bi tasarım.
                        Aynı üstteki formanın değişik renklerini bu sene kim giyerse giysin biz bunu sadece bu sene veya seneye değil sürekli kullanalım ve artık 1 forma ile özdeşleşelim diye düşünüyorum,geriden gören bu Trabzonspor desin.
                        En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 10.03.2011, 15:25.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• bu formayi bende begendim, gelecek yil 1 nolu formamiz olabilir

Yorum

• yakaları hoş değil bence v yaka daha klas.. beğenemdim açıkçası

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O ğs forması ne? Gerçek gibi duruyor. Gerçek mi yoksa?
                              GS forması hikaye. Öyle bir forma yok. Kaldı ki formalarında Ay-Yıldız olması için bir sebep yok GS'li taraftarların işi...
                              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Hangi sezon olursa olsun Hertha Berlinin formalarına her zaman hasta olmuşumdur..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X