Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu yerel medya değil mi ?

Bu sezon Trabzonspor’un en beğenilen forması arasında yer alan kırmızı renkli forma Bordo-Mavili takımın Manisa maçında oynadığı maçta da tercihi oldu. Bordo-Mavililer ligde en son Sivas deplasmanında da bu forma ile maça çıkmış ve karşılaşmadan 3-2 galibiyetle ayrılan taraf oldu. Trabzonspor taraftarının en beğendiği forma arasında yer alan kırmızı renkli formanın Bordo-Mavililere uğurlu geldiği ifade ediliyordu.

http://www.takagazete.com/haber.php?id=49188
    Bu haberi yapan öküz renk körü mü?
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• hiç mi kırmızı görmedik. ulen ne dangalaklar var bu dünyada yahu. bordoya kırmızı diyorlar. sanırım haberi yapanlar gese'li.

Yorum

• Deportivo

Paris Saint-Germain 40. yıl özel formaları

Kızılyıldız

Yukarıdaki haber tam bir skandal. Hay sizin habercilik anlayışınıza, hay sizin değerlere saygınıza diyesim geliyor. Trabzonspor'dan besleniyorlar, bari biraz kulübe, taraftara tarihe biraz saygı gösterseler.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bordo formanın uğuru devam ediyor.
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Deportivo

yazmim yazmim diyorum, duramiyorum

cogu yeni nike formalari bu kesim. Ali Fuat abi özel forma özel forma diyince, kafa bulandirmayayim diyorum, ama seneye bu üstteki formanin bordo-mavi sini giyecegiz bana göre.

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bordo formanın uğuru devam ediyor.
              Ayrıca Ceyhun Gülselam'ın uğuru da devam ediyor. Bu sezon ki Ceyhun'un bütün ilk 11 de oynadığı maçları aldık.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Bu inter forması en başlarda gözüme hoş gelmiyordu. Fakat daha sonradan hoş gelmeye başladı Her ne kadar gömleği andırsa da
                  t @Selim_Turan

Yorum

• Beyaz forma aldım paraya kıydım çünkü bu sene şampiyon olup tüm ekibe imzalatacağım
                    Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fiyatlar 179 159 civarlarında kimse kolay kolay Trabzonspor'a özel yapılsa bile alamaz.
                      Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fiyatlar 179 159 civarlarında kimse kolay kolay Trabzonspor'a özel yapılsa bile alamaz.
                        Fransa da da pek kimse almaz bunları.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu yerel medya değil mi ?

Bu sezon Trabzonspor’un en beğenilen forması arasında yer alan kırmızı renkli forma Bordo-Mavili takımın Manisa maçında oynadığı maçta da tercihi oldu. Bordo-Mavililer ligde en son Sivas deplasmanında da bu forma ile maça çıkmış ve karşılaşmadan 3-2 galibiyetle ayrılan taraf oldu. Trabzonspor taraftarının en beğendiği forma arasında yer alan kırmızı renkli formanın Bordo-Mavililere uğurlu geldiği ifade ediliyordu.

http://www.takagazete.com/haber.php?id=49188
                          Ne kadar trabzonsporlu oldukları ortaya çıktı

Yorum

• Kırmızı forma ha,gerizekalılar.

Yorum

• Nike ile sözleşme yenilenmiyecek diye duydum açıkcası çokta memnun oldum.Adidas Trabzonspora bir çalışma yapıyormuş diyede bir rivayet var.
                              En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 22.02.2011, 18:14.

Yorum

• bordo forma hoşuma gitmye başladı,ucuzlarsa alabilirim tabi bu sezon için mümkün değil galiba.nike bence kredisini tamamladı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X