Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet Puma anlasmasi Kesin
    Biraz önce Ts Club Genel Merkezi ile görüstüm
    "Imzalar dün atildi
    fiyat konusunda pek bir bilgim yok dendi
    15 hazirana yetismesi imkansiz
    takim 25 inde Kamptan önce Antreman malzemelerini teslim edecekler
    Kampin ilk maçinda Puma giyecegiz
    Avrupa klublerine yapilan tasarimlar olacak Puma ilk giydigimiz zamandan bu zaman kadar çok degisti,
    bugune kadarki tecrubelerime bakarak yaklasik Temmuz 10-15 e kadar ürünler Magzalar da olur
    Çizgili forma mutlaka olacak
    Renklere de sadakat gösterilecekdir" dedi

Yorum

• tesekkürlerironmaster bilgilendirdigin için...

Yorum

• Bize "o renk mavimiz yok" laflariyla gelmesinler de her firmanin orjinal tasarimi bulunur..
        Naber?

Yorum

• Ahmet Abi basligi degistir istersen,ula bi Ahmet Abimiz vardi o da yalan yanlis açmis basligi [img]smileys/smiley4.gif[/img]
          Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• lotto fikrine alismaya baslamistim ki puma oluverdi neyse hayirli olsun ilk puma tecrübemizden bir ders çikarmislardir umarim
            Her daim TRABZONSPOR!
            Türkiye Kyoto'yu imzaladı
            "7"

Yorum

• puma ya geçmis dönemdeki ürünlerinin rezil oldugu ve hala konusuldugu hatirlatilmali, taraftari memnun etmek ve geçmisi unutturabilmek için çok özel birsey hazirlamali bize bu mutlaka vurgulanmali diye düsünüyorum
              0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• Hayirli olsun puma...Daha önce dedigim gibi bizim hedefimiz forma satislarini artirmak olmalidir.Birde baskan sözünde durur da bir yildiz getirirse TS Club önünde kuyruklar olusur maazallah.
                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• ve renklerini klubun verecegi renk kodlarina göre olmasi

kulubün verecegi renk kodlarinin resmi sitenin girisindeki mavi renkle bir alakasi yoktur insallah.Birisi site çalisanlarina orda kullandiklari mavinin bizimle bir alakasi olmadigini söylerse iyi olacak[img]smileys/smiley5.gif[/img]

pumanin lottodan daha iyi oldugunu düsünüyorum.Yeterki renkleri kirmizi lacivert yerine bordo mavi yapabilsinler.

buarada yönetim herkonuda esrarini sürdürmeye devam ediyor lotto mu nike mi derken puma çikti karsimiza[img]smileys/smiley4.gif[/img]Edited by: sevgi

Yorum

• puma cok iyi oldu, bu sene pumanin tasarimda kimse önüne gecemiyor. baska yerleri bilmem, ama almanyada puma aldi basini gidiyor, baslarina tasmi düstü onu bilemem, ama ben güveniyorum, eger orjinal renklerimiz kullanilirsa, kesinlikle süper tasarimlar olacak, bide tabi taraftar icin t-shirtler falan olursa harika olur....

Yorum

• İlk olarak coach tarafından gönderildi
                      Ahmet Abi basligi degistir istersen,ula bi Ahmet Abimiz vardi o da yalan yanlis açmis basligi [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Ola yalan olurmu hiç! En çok parayi Lotto vermisti diye biliyordum,sonra ne degisti bilmem...Adamlarin ne yapacagi belli degilse ben ne edeyim!...Bu ilk tutarsizliklari degilki!...Bakiniz Ibrahim Akin muhabbetine,bakiniz Fatih Tekke olayina...kim ne diyor? ne yapiliyor???

Yöneticinin biri Ispanya'da hoca ile anlasacakken gittiler Brezilyali hocayi aldilar.Hadi onu da geçtim hoca olarak düsündükleri Hüsnü Özkara'yi, Brezilyali hoca'nin yardimcisi yaptilar!!!!...Simdi adama sormazlarmi: '' Kardesim madem bu Hüsnü hoca'yi siz Trabzonun basina Lazaroniden önce düsünüyordunuz ve onu getirecektiniz,nasil oldu da bu adam bu takima yardimci hoca oldu?'' Hüsnü hoca yeterli oldugunu düsündügünüz bir adamsa; Lazaroni niye geldi? yok tam tersi ise Lazaroni çok iyi bir hoca ise neden Hüsnü hoca gibi yardimci bir hocayi bu takimin basina getirme girisimlerini nasil açiklarsiniz?

Lazaroni, Hüsnü hocadan daha iyi bir hoca olduguna karar vermistiniz ama siz bize yardimci hocayi takimin basina teknik trektör olarak getirmeye ugrasiyordunuz!...Asil yalan olan bu degilmi?
                      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Bu arada ben sahsen Puma'nin forma dizayn ve kalitesini sizler gibi hiç begenmiyorum.Özellikle bu dünya kupasinda göreceksiniz Pumanin formalarini hepsi ayni...Sadece renkler farkli...Arka,sirtindan asaiga dogru bir serit ,sabit bir renk hepsi bu...Ikinci bir dizaynlari yok.Bu da benim canimi sikmaya yetiyordu.

Ah Kappa Ah...tamam formanin içine giremiyorduk [img]smileys/smiley1.gif[/img]ama evimizin en güzel kösesinde saklarken bile keyif aliyorduk...Türkiyede kaç tane kappa giyen takim vardi ki?Ayricalikli olmakta cabasiydi yani...
                        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Sizinde dikkatinizi çektimi bilmiyorum anlastigimiz gerek hoca olsun gerek sponsorumuz olsun hep Trabzonsporla bagdaslastirilmis isimlerden çikti[img]smileys/smiley4.gif[/img]Mesela hocamiz Lazoroni(lazhoroni diyoruz) Puma(kaplan olan lakabimiza yakin bir kedigillerden) Valla ben sismdi yapilacak transferleri merak ediyorum onlarda ne gibi bir baglantimiz olacak[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                          Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Kedigillerden PANTER bir kaleci gelsede gollere kalemizi kapatsak.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi

Sizinde dikkatinizi çektimi bilmiyorum anlastigimiz gerek hoca olsun gerek sponsorumuz olsun hep Trabzonsporla bagdaslastirilmis isimlerden çikti[img]smileys/smiley4.gif[/img]Mesela hocamiz Lazoroni(lazhoroni diyoruz) Puma(kaplan olan lakabimiza yakin bir kedigillerden) Valla ben sismdi yapilacak transferleri merak ediyorum onlarda ne gibi bir baglantimiz olacak[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Harun senide bir sekilde kulübe monte etmek lazim,bu kadar ayrintiya bakan birilerine ihtiyaç muhakkak vardir[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• heralde yeni transferin isminde bir OF bulunur[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                                BU ALEMDE VARSA KRAL
                                ......OFLUDUR.......
                                ......................
                                .SAMPIYON TRABZONSPOR.
                                ........61>34.........
                                AGAÇSEVEN KOYU(SAMRI).
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...