Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gs nin nike ile anlaştığına dair resmi bir açıklama yada bilgi var mı...
    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Nikenin bukadar ugrastigina göre bunlarin altinda klalacaz gibime geliyo...
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Parcali Forma !!!!

.
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bu forma uğursuz değilse ben de kellemi koyarım ortaya.

Yorum

• Bütün maçları kaybediyoruz bu lanet olası saçma forma ile
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bende öyle düşünüyorum
              parçalı formada bişe var
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
              BordoMavi.Net
              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• şu parçalı forma lanetine bende inanmaya başladım ne zaman giysek bir sıkıntı oluyor.

Yorum

• Allah peygamber aşkına şu formayla çıkmayalım.
                  FxY

Yorum

• ben de uğursuzluk olayına pek inanmazdım ama bu parçalı formada var bir cenabetlik. zaten parçalı forma gese'nin simgesi. biz ne diye giyeriz böyle şeyler anlamış değilim.

Yorum

• bugün quaresma kısa kollu gri formanın altına beyaz uzun kollu birşey giymişti, aynı durum colman için geçen hafta da olmuştu; sonuç colmanınki çıkartıldı, quaresma görülmedi!

Yorum

• şu parçalı formayı hiç sevmiyorum
                        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Bera Algün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bugün quaresma kısa kollu gri formanın altına beyaz uzun kollu birşey giymişti, aynı durum colman için geçen hafta da olmuştu; sonuç colmanınki çıkartıldı, quaresma görülmedi!
                          Colman formanın altına uzun kollu olarak beyaz renkte giymişti.
                          yanlış hatırlamıyorsam quaresma gri formalarıyla aynı renkte gri uzun kollu giydi
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                          BordoMavi.Net
                          burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Oyuncular maça çıkarken ilk göründüğünde parçalı formayı görünce buradaki uğursuzluk olayı gelmişti aklıma
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Parçalı...

Yorum

• Hiç sevmiyorum bu formayı görünce deliriyorum hiç yakışmıyor bize

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X