Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

İlk olarak ctmeoy tarafından gönderildi
    lottonun neden daha cazip oldugunu da aciklamislar mi peki ben bu yönetimin trabzonsporun cikarlarindan cok kendi cikarlarini düsündüklerine inaniyorum

ne gibi çikarlar... bir sey biliyorsan adam gibi yaz yoksa bu tip sig yorumlar yapmayi birak.

adamligi sizden ögrenecegimi hiç sanmiyorum

bu adamlar trabzonsporu o kadar sevselerdi özkan baskan zamaninda liman için trabzonsporun önünü tikamazlardi bu kadar söylesem yeter anlayana...............

Yorum

• iyi o zaman sen devam et böyle.
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak ctmeoy tarafından gönderildi
        İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

İlk olarak ctmeoy tarafından gönderildi
        lottonun neden daha cazip oldugunu da aciklamislar mi peki ben bu yönetimin trabzonsporun cikarlarindan cok kendi cikarlarini düsündüklerine inaniyorum

ne gibi çikarlar... bir sey biliyorsan adam gibi yaz yoksa bu tip sig yorumlar yapmayi birak.

adamligi sizden ögrenecegimi hiç sanmiyorum

bu adamlar trabzonsporu o kadar sevselerdi özkan baskan zamaninda liman için trabzonsporun önünü tikamazlardi bu kadar söylesem yeter anlayana...............
        Hocam
        Adamligi ögrenmen gerekmiyor
        Görevdeki Bir Trabzon Yönetimine Bok atmaman Kafidir

Liman konusunda da ne kadar bilgisiz oldugunu görünce aslinda mesaji yazmamak gerektigine inandim

Yorum

• bu liman konusundaki engin bilgilerinizi bizimle paylasirsaniz sevinirim

Yorum

• sizin adamlik ölcü biriminiz sanirim atilan mesaj sayisiyla orantili ne diyeyim helal olsun siz adamlara öyleyse benim gibi attigi bütün mesajlarda trabzonspor sevgisini ön planda tutanlara gerek yok

Yorum

• İlk olarak ctmeoy tarafından gönderildi
              sizin adamlik ölcü biriminiz sanirim atilan mesaj sayisiyla orantili ne diyeyim helal olsun siz adamlara öyleyse benim gibi attigi bütün mesajlarda trabzonspor sevgisini ön planda tutanlara gerek yok
              Hocam biz senin Trabzonspor sevgine bir seymi söyledik
              ama madem Trabzonsporu seviyorsun Trabzonsporun Baskanina bölye çirkin ithamlarda bulunmayacaksin
              300 bin dolarlik bir anlasma için dedin laflar çok yanlis

Liman konusuna gelince bu konu defaatle konusuldu burada belli ki takip etmedin
              albayraklar limani almasaydi bir malatyali grup alacakti diyorum ve kendi adima kapatiyorum bu konuyu

Yorum

• ben orada kendi düsüncemi inandiklarimi söyledim trabzonspor üzerinden kendilerine cikar saglayan cevrelerin trabzonsporda olabileceklerini söyledim baskana bok falan da atmadim sadece ben sayin baskan nuri albayraktan daha cok trabzonsporu sevenlerin orada olamayisinin verdigi öfkeyle yazdim

hiç kimsenin parasinda malinda veya adamliginda gözümüz yok

Yorum

• Büyümeye degil kümülmeye gidiyoruz:

Ikinci lig takimina döndük kimde var lotto ya kimin formasini yapmista bize yakistiriyolar tiriskadan formalari ayakkabilarindan baska bisesi yok bu firmanin:

Kendi ülkesininin takimlarini giydirsin önce...

Bravo yönetim aynen devam....

Yorum

• İlk olarak LazYattara tarafından gönderildi
                    lotto lan anlasiligi nerde yaziyo

harbiden yaaa ben bmnden baska hiçbir yerde duymadim bu haberi

Yorum

• Yaw forma ile küçüklük olur mu? ya ne tür bir düsünce yapiniz var ya...Ya bu kadar olmaz ama...Ankaraspor ve kocaelispor nike giyiyor onlar büyük takim mi?...Yapmayin Akilli düsünün lütfen...

Yorum

• yaaa yapmayin allah askina biz sampiyon oldugumuz sezonlarda ne formalar giyiyorduk bununla ne alakasi var bence lotto fena da deil

Yorum

• yaw harbiden haa.formayla büyüklük oluyosa altin kaplama nike formalarin içinde oynasin futbolcular.o zaman transfere de hocaya da gerek yok.ne güzel ohh[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

• Marka birinci derece önem tasimiyor aslinda ama Lotto'nin cimcom için yaptigi formalar hosuma gitmemisti..

Güzel bir sekil versinler de aldigimiza degsin yeter..
                            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak Kasim Hilal tarafından gönderildi

Marka birinci derece önem tasimiyor aslinda ama Lotto'nin cimcom için yaptigi formalar hosuma gitmemisti..

Güzel bir sekil versinler de aldigimiza degsin yeter..

Belki forma kötü olabilir ama lotto nun yan ürünleri genelde gayet güsel oluyor eminim bisim güsel renklerimisden de çok güsel seytler yapacaklar yada yapmalarini umud ediyorum.

Lotto maddi açidan bilmiomda hepsinden çok veriyor die biliyorum o yüzden kabukl edilmistir sanirsam.

Ben gayet memnun oldum çok ürün olur umarim.
                              38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                              Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                              " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• walla nike olursada çok güzel olur gerçi kulup için önemli olan maddi kismi bizim içinse estetik kismi kararida kulup verdigine göre insallah biz kazaniriz [img]smileys/smiley4.gif[/img]
                                Birgün herkes TRABZONSPORLU olmasin... Birakin o seref bize kalsin...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X