Nike daha bi karizmatik. ismi bile yetiyo çekici olmasina [img]smileys/smiley1.gif[/img]ama yapacak bisi yok artik. demekki klüp ün çikarlari için en iyi olan lotto ile anlasmakmis. hayirli olsun diyelim. ben çok merak esofman takimlari falan nasil olacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildibence bu sene cola turka gögüs sponsoru olsa formalar daha güzel olur.
Yorum
-
İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildiİlk olarak Selim55 tarafından gönderildibence bu sene cola turka gögüs sponsoru olsa formalar daha güzel olur.
tam yerini bulmussun"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildiİlk olarak Selim55 tarafından gönderildibence bu sene cola turka gögüs sponsoru olsa formalar daha güzel olur.
tam yerini bulmussun
Yorum
-
naylonda olsa bu formalri giyeriz biz hiç sesini çikarma agirligini koyama kulüp üzerinde bi etkin olmasin herseyi kabul et razi ol..ondan sonra naylon bi yeknik direktör gelir onuda kabul ederiz ,ondan sonra naylon futbolcular transfer ederiz ve tabi nihayi sonuç olarakta süphem yok bu zihniyetlesampiyonluk hasretini de naylon bir kupayla dindiririz...tebrikler alkisliyorum [img]smileys/smiley32.gif[/img]TS yaz 6761 e gönder..
Yorum
-
Uzun zamandir bmn'deyim.Ama kisa zamandir hayretler içerisindeyim.Herhalde Aktug sendromundan ve bu sene boyunca yasadigimiz talihsizliklerden sonra bu taraftar zor toparlanir.[img]smileys/smiley5.gif[/img]Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
ya tamam lotto olsun forma takmiyorum formaya falanda.. zoruma giden çogu kisi istemedi lotto yu ama sonuçta lotto oldu..neden biz hemen kabul ediyoruz bu olaylari neden sesimizi duyuramiyoruz madem istemedik bunca kisi bu firmayi neden hemen kabullenme yolunu seciyoruz..bugün yarin teknik direktör konusundada aynisi olacak ben bunu demek istemistim sadece yani tek forma deil olay bence..TS yaz 6761 e gönder..
Yorum
-
Önce suna açiklik getimek lazim...Bazi arkadaslar " Ankaraspor nike giyiyor..."" falan demis...Beyler Bir ankarasporun giydigi nike'ye bakin bir de Rusya milli takiminin giydigi nike'ye bakin...Ankaraspora sallama formalar yapmis..Nike büyük bir firmadir ve Her büyük kulübe özel tasarimlar yapiyor..( Isteyen incelesin görsün farki). Bize de her halde siradan bir forma üretmezlerdi yani[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Beyler lotto güzeldir diyenler razimidir acaba Gürsusporun ( Bursa'nin küçük bir ilçesi, Su an amatörde) formasinin aynisini giymeye...Olacagi bu... Bakin Türkiye de yaptigi formalara rezalet....[img]smileys/smiley11.gif[/img]
avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum
-
sahada oynayan forma mi [img]smileys/smiley7.gif[/img]
Lotto olsa ne olacak. Lotto ise karara saygi duyun. Diger ürünlerin satislari ne kadardi. Ts club formalari, diger formalardan daha fazla satti.
Lotto ise alirim, alirim formami giyerim.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
[img]smileys/smiley32.gif[/img]Iste bu kadar
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum