Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak egemengundogdu tarafından gönderildi

abi giydiler zamaninda

ama hatalarini anladilar ehehhehe

bu forma epey eski herhalde.

1-yakasi igrenç[img]smileys/smiley11.gif[/img]

2-logo ve yazi için bide zemin yapiyolar berbat görünüyor.[img]smileys/smiley11.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
      İlk olarak egemengundogdu tarafından gönderildi
      İlk olarak mcgyver_61 tarafından gönderildi
      Bana büyük takim söyleyin ki Lotto giysin...
      juventus. yeterince büyük mü? ehehheh bence deil

Egemen yanlislik olmasin. Habu adamlar, Nike giyiyor gibi geldi bana [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Forma agliyor be

Edited by: mcgyver_61
      avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

Egemen yanlislik olmasin. Habu adamlar, Nike giyiyor gibi geldi bana [img]smileys/smiley2.gif[/img]

)Yapsinlar böyle forma canimi yesinlerEdited by: mcgyver_61

Yorum

Tezim hala geçerli kardes....Var mi itirazi olan

Yorum

• Italya'da daha önce Nike giyiyordu. Dogruyu buldular ve Lotto'ya geçtiler. [img]smileys/smiley4.gif[/img]Bu arada ne kadar hizlisiniz, bi mesaji düzeltene kadar 6 mesaj atmissiniz. [img]smileys/smiley2.gif[/img]Edited by: kutoz

Yorum

• erkan abi 2 sene önceki formalari sanirim o kadar fazla eski deil..
              Hadi eyvallah..

Yorum

• Birde Lotto Media Cup'ta giyilenler var, bunu da inceleyin [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• Italya Dünya Kupasi'nda Puma giyecek.
                  keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi
                    Italya Dünya Kupasi'nda Puma giyecek.

Hadi ya, bu adamlarda her yil forma mi degistiriyor. Yakalamak ne mümkün. [img]smileys/smiley2.gif[/img]Lotto'nun resmi sitesinden aldim o resmi, adamlar prim yapmak için sakliyor demek ki, himmm!

Yorum

• hmm italya daha öncelerde kappa giymiyomuydu eheheh forma isi kasara dönmüs
                      Hadi eyvallah..

Yorum

• biliyorum, renkleri igrenç. [img]smileys/smiley5.gif[/img]

bununda rengi kötü... Siena.

Chievo.

Jugoslavia.
                        Siena

Chivo

Bu arada, Italya'da mor menekselerde (Fiorentina) kappa giyiyor. Buda öylesine bir dizayn iste. Benim hosuma gittigi için aliyorum buraya.

Edited by: kutoz

Yorum

• kappa dan baska tanimam ya en iyisini onlar yapiyo bence

Yorum

• İlk olarak mcgyver_61 tarafından gönderildi

Bence taraftarlara sorulmali....Yani anket yapilmali...

Kesinlile LOTTO yu begenmiyorum...61. sinif bir forma.Bütün amatör liglerden tutun da 3. 2. liglerde herkes lotto giyiyor...Ykisir mi bize yahu...Çarsaf gibi forma yahu..[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Bir gerçek te su; Kim yaparsa yapsin bize o formalari almak düser abicim.( FAVORIM NIKE)
                            senin isin bak bizim takim nike giyiyo demek 2 sene önce juventusta lotto giyiyordu. ankaraspor da nike giyiyo ne oldu düz forma sen anlasamiyacaksan nike olmasin birakin derim.üste bir tasarim var arkadaslara tesekkürler bir kolu bordo olan bence çok sik olmus birde güzel bi çubuklu forma yaptinmi tamam ama lacivert bordo degil mavi bordo olsun
                            [ille d' 7]

Yorum

• Burada asil gözden kaçan bir durum var.Eski yönetim kendi ürünlerimizi kendimiz üretecegiz diye kappa'dan vazgeçip,kendi formamizi üretmeye karar vermisti.Yani bir nevi kaliteli kappadan vazgeçip, ucuz kendi ürünlerimize yönelmistik.Hadi dedik ucuza mal edip daha çok forma satacagiz.Sürümden kazanacagiz.Ama görünen o ki;eskiyönetim bu isindenetim ayaginiiyi olusturamamis,eger bunu becerebilseydi 180 milyar ts club açik vermezdi.Hadi açik verdi bunu açiklayacakortada ne kulüp müdürü var, ne de bir baskasi!!!!Nereye gitti bu paralar ?????

Simdi Lotto ile anlasilmis, demekkiTS club formasi üretmek mantikli degilmis!Bunu fenerbahçede denedi ama olmamisti.Bence en iyi model, bu tip bir anlasmadir.Yani sponsor bir firma bulmak en mantiklisi...
                              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• iki sene evvel gs de lotto giyiyodu....
                                OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X