Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Deveye boynun eğri demişler nerem doğru ki demiş

Yorum

• Şampiyonlar ligi maçlarının özetlerini izleyince iyi ki Nike giyiyoruz dedim bir kez daha. Armaları orantılı ve doğru bir şekilde uygulamayı bir türlü öğrenemeyen kulüp çalışanı ve bunu denetleme mekanızmasının olmamasını markaya yüklememek lazım.

En son a f s tarafından düzenlendi; 30.09.2010, 09:33.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şampiyonlar ligi maçlarının özetlerini izleyince iyi ki Nike giyiyoruz dedim bir kez daha. Armaları orantılı ve doğru bir şekilde uygulamayı bir türlü öğrenemeyen kulüp çalışanı ve bunu denetleme mekanızmasının olmamasını markaya yüklememek lazım.
        Ben markaya yüklüyorum Ali Fuat Abi.

Dünya devi bir marka isen ürünündeki en önemli detayları Arsin organize sanayidekilerin eline bırakmayacaksın kendin yapacaksın !
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Seneye armalar dikili gelecek büyük ihtimalle. Nike ile sözleşmen o yöndeyse ne yapacaksın peki? Kulüp daha çok kazanmak için böyle bir yol seçtiyse?

En son a f s tarafından düzenlendi; 30.09.2010, 10:35.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şampiyonlar ligi maçlarının özetlerini izleyince iyi ki Nike giyiyoruz dedim bir kez daha. Armaları orantılı ve doğru bir şekilde uygulamayı bir türlü öğrenemeyen kulüp çalışanı ve bunu denetleme mekanızmasının olmamasını markaya yüklememek lazım.

Bende izlerken keske Adidas olsaydi dedim, kusura bakmayin ama Nike formalarin hic bir özelli yok Bordo-Mavi olusundan haric. Kiyaslamak icin birde Real Madrid, Bayern, Lyon gibi takimlarin formalarida burda olursa bakalim nasil bir fark var.
            En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 30.09.2010, 12:08.

Yorum

• Sözleşmenin o tür hazırlanması iki tarafında hatası.Logoların abuk subuk basılması kolay kopmasıyla Hem Trabzonsporun Hem Nike nin marka prestiji zedeleniyor.Bunu nasıl göremiyorlar? Görüyorlarsa neden çözüm üretmiyorlar?
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Uzun kollu formalar kar yağınca satışa çıkacak herhalde..
                Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Avrupa takımlarının nike formalarına bakıp teselli oluyoruz zaten. Bizim formalarla mukayese edelim deyince kulüp personeline yıkıyoruz durumu. Artık Avrupa'daki maçlara bakınca adamların formalarını görüp mest olacağız ve "İyi ki bizim formada nike" demeye devam edeceğiz.

Barça'nın özel formasına bayıldım. İyi ki nike ile çalışıyoruz. 3 senedir "seneye daha güzel olacak" diyoruz. Eminim seneye daha güzel olur.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• biraz konu disi ama su anda Rapid Wien - Besiktas macini izliyorum demin Ibrahim Üzülmez tac kullandi sortuna dikkat ettimde adidas logosu arkadaydi.. ters mi giymis yoksa onlarin sortlari öyle mi?
                    SAMSUN UNDERGROUND RAP
                    55

Yorum

• İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      biraz konu disi ama su anda Rapid Wien - Besiktas macini izliyorum demin Ibrahim Üzülmez tac kullandi sortuna dikkat ettimde adidas logosu arkadaydi.. ters mi giymis yoksa onlarin sortlari öyle mi?
                      TFF şortlarda logo ve numaraları aynı yere aldıktan sonra Adidas logoları Arka tarafa geçirdi.

Bizde Hem Nike logosu Hem bizim logo hemde numara üstüste geliyor onlarda kulüp amblemi ve numara..

Yorum

• sagol bilgilendirme icin.. güzel bi karar..
                        SAMSUN UNDERGROUND RAP
                        55

Yorum

• dün city nin giydi forma vardı mavi arka yazıları bordo ydu güzel duruyordu

bikac bordo desen daha ekleyip güzel bormavi cıka bilir ortaya

Yorum

• Uzun kolluları da güzelmiş.

Antreman ürünü değil de -renkleri ve tasarımıyla- özel formamız böyle olsaydı kimsenin itirazı olmazdı sanırım. Armalar dikişli, tasarım süper, uzun kollusu var

Taraftarın gösterdiği hassasiyet ve ilgiyi kulübümüz de gösterebilse lisanslı ürünler şimdi kırdığı satış rekorlarını bile geçeceğine inanıyorum.

Yorum

• Nike nike iyiki nike

Yorum

• adidas isteği çocuklukdan gelen birşey herhalde, şuan nikeden daha kaliteli ürün yapan yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X