Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maku'ya yaptık Altidore'e yaptık Jaja'ya yapmazsak ayıp olur şimdi

Saç stili itibariyle Maku'ya benzemiş Jaja'dan çok... Ayrıca başarılı bir çalışma olmuş.
    tzercin61

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gökhan Bey Nike'tan böyle bir organizasyon istendiğinden, Trabzon'da yapılmayacağından emin misiniz? Sponsorluk olayı bayrak kadar basit bir olay olsa keşke. Beraber gördük işte stadyumun etrafında tek bir organizasyon yapmayan kulüp yapısından tribünlere bayrak yapmasını istiyorsun, olmayınca şaşırıyorsun?
      evet kulübün böyle bir teklifi olduğu ve nike tarafından kabul edildiğini söylemiştiniz daha önce bildiğim kadarı ile umarım liverpol maçına yetiştirir nike, onan önce çıkmasını şahsen istemem,
      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Bir kez daha farkettim ki gri formamız gerçekten müthiş olmuş ..

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir kez daha farkettim ki gri formamız gerçekten müthiş olmuş ..
          sahada bence çok iyi durmuyor..
          ama herşeye rağmen beyaz formadan daha iyi.....
          nike tasarımları bir türlü içime sinmiyor...

Yorum

• bence bütün kupa gecesinin en güzel forması, ödül töreninde giyilen parçalı formalardı.
            bu yılki parçalı formalar gerçekten çok güzeller.
            TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• Yeni Sponsor'un Formada ki rengi siyah olunca sanki herhangi bir reklamı sansürlüyomuş gibi oluyor uzaktan....

Yorum

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yeni Sponsor'un Formada ki rengi siyah olunca sanki herhangi bir reklamı sansürlüyomuş gibi oluyor uzaktan....
                sadece altin harfleri yapsalar yine görünür aslinda ve hos bile durma ihtimali yüksek... ama o arka planlar acayip igrenc yapiyor reklamlari... kollarimizdaki o beyazlar simdi birde bu caprice gold mu ne siyah.... birde ülker yazisina bak integre duruyor...
                “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak ulatwilight tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bence bütün kupa gecesinin en güzel forması, ödül töreninde giyilen parçalı formalardı.
                  bu yılki parçalı formalar gerçekten çok güzeller.
                  bende büyük konusuyordum hic almiyacagim parcali formayi diye... hic begenmiyorum felan... bu sezon cok hosuma gitmeye basladi... ve aldigim ilk forma parcali forma oldu ne demisler büyük lokma ye ama büyük konusma... hayat adama böyle giydirir iste parcali formayi
                  “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Şampiyon olup, şampiyonlar ligine doğrudan katılmasına rağmen Bursaspor'un hala ne göğüs reklamı, ne de formasının hiçbir yerinde reklam olmaması da garip.

Reklamsız forma sevenler olabilir o konulara hiç girmiyorum, zira ben formayı reklamlarıyla seviyorum. Sırt numarası reklamlar, organizasyon logoları da forma tasarımının bir parçası. Formamız için ne kadar çok reklam o kadar çok gelir ve prestij demek.

Caprice reklamları sadece bu maçlık mı yoksa tüm sezon için geçerli mi bilmiyorum. Türkiye'de genel olarak logo tasarımı, kurum kimliği kavramları tam oturmadığı için garip uygulamaların olması normal geliyor bana. Bu durumu kabulleniyorum gibi algılanmasın; Ülker'in hiçbir ambalajında veya kurumsal uygulamasında logonun altında beyaz zemin olmamasına rağmen geçen sezon forma ve ürünlerde beyaz zeminle kullanılmasına karşı çıktım. Logoların yanlış kullanılmasında o logoyu yanlış uygulayan kadar, o logonun sahiplerinin de sorumlu olduğunu düşünüyorum.

Türk Telekom logosunun formalarda okunmayacağını fark edince hemen kurumsal olarak kullandığı fontlardan Türk Telekom yazısı yazarak doğru bir hamle yaptı. Caprice Gold, zemin kullanmadan altın rengi ile bordo zeminde çok güzel durabilir veya formaya özel daha okunaklı bir çözüm üretmeleri gerekir. Biz bildiğimiz için algıda seçicilik yapıp okuyabiliyoruz ama siyah zemin içinde logoları okunmuyor.
                    En son a f s tarafından düzenlendi; 09.08.2010, 15:35.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ben de reklamı seviyorum mesela. Bazı arkadaslar taraftar formaları reklamsız olsun diyor. a f s abinin de dediği gibi reklam prestij demektir. Bana göre de reklam orjinalliktir... Olmalıdır..
                      50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Özlemiştik böyle bir resmi.. İyi oldu..
                          50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

sari renk hic güzel durmuyor.
                            neden rakiplerimizin renklerini kullaniyoruz onuda anlamiyorum.

fb nin sari formalarina kirmizi yazi kullandigini düsünebiliyonuzmu

Yorum

• bal sarısı olabilirdi.

Yorum

• numaralra bordo olsaymış daha güzel olurmuş ama böylede güzel..
                                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                                ~Twitter ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X