İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleboyunda neden trabzonspor yazmıyor afs
Bu soruyu bu bana değil, yetkililere sormak lazım. Şu ana kadar yapılmaması bundan sonraki formalarda uygulanmasına engel değil.
Yorum
-
İllaki Trabzonspor yazması gerekmiyor. Aslında "Karadeniz Fırtınası" Ya da "Fırtına-İhtilal-Efsane" vs yazılabilir. Daha hoş olur bence."Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Yorum
-
Düz bordo veya düz mavi yerine içerisinde bordo mavi renklerinin kullanıldığı formalar daha çok seviliyor.
Seneye yaklaşık böyle gövdesi mavi kolları bordo (1), gövdesi bordo kolları mavi(2) ve çubuklu forma(3) bize yeter, beyaz formaya da Trabzonspor kimliği katacak renklerimizi de ekledik mi tamamdır.
Bu anlamda bu sezonki gri formamızın kollarının bordo olması içerisinden mavi çizgilerin geçmesi başarılı bir uygulama oldu.
Formalarımızın sırtına Trabzonspor iç etikete de Karadeniz Fırtınası yazılabilir.
Yorum
-
İlk olarak melihkuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüz bordo veya düz mavi yerine içerisinde bordo mavi renklerinin kullanıldığı formalar daha çok seviliyor.
Formalarımızın sırtına Trabzonspor iç etikete de Karadeniz Fırtınası yazılabilir.
bencede cok güzel olur ve ayrı hava katar bunu siz iletseniz daha etkili olurEski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu fenerin formalarını allah aşkına alıntı yapmayın.tamam formayı koyarsın bizimkiyle farklara falan bakarsın ama fb formasını en az 3 kez alıntıllamışsınız.en nefret ettiğimiz takımın formalarını gözümüzün içine sokmayın
ayni sekilde öteki Eziklerinde formalarini burda görmek moral bozucuBugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!
Yorum
-
İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformalar nike mağazalarında neden yok?
Kulüple alakalı o. Kulüp gönderirse satılır.50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalarımızın sırtına Trabzonspor iç etikete de Karadeniz Fırtınası yazılabilirOfli - mucahiderdogan
Yorum
-
İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleafs abi bunu sonradan da formaya yazdırılabilirmi ?
Yorum
-
Yeni Shara TS Club da yeni formalar yok. Sadece yeni formalar değil diğer bir çok üründe yok. Nedenini sorunca kulüpten kaynaklandığını söylediler. Sorumlusu her kimse Allah onu bildiği gibi yapsın.
Ayrıca bu sezonki formalarımız bana göre çok kötü....Eğer yürüdüğünüz yolda güçlük ve engel yoksa, bilin ki o yol sizi bir yere ulaştırmaz.
Bernard SHAW
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabii ki yaptırabilirsin, isim yazdırmak için illa kulübü beklemeye de gerek yok. Aşağıdaki formaya isim ve forma numarası uygulamasını kendim yaptırdım.
peki bu sekilde Trabzonda isim numara yazdirabilecegim bir yer varmi?
yada istanbuldan baska bir yerde bulamammi?
Yorum
-
Yapıştırma diye bir şey yok aslında, ısı ile transfer diyebileceğimiz bir baskı tekniği ile uygulanıyor isim ve numaralar. Baskı transferi için kullandığınız malzeme folyo veya başka malzeme seçeneklerinden oluşabilir. Benim yukarıdaki uygulattığım malzeme, kumaşın üzerinde baskı yapılmış bir kadife hissi uyandırıyor, dokusu, kumaş ile uyumu daha uzun ömürlü olmasını sağlıyor. Folyo melzemeye göre daha pahalı.
Trabzon'da kim yapar bilmiyorum. İstanbul'daki her dijital baskı merkezinin de yapabileceği bir işlem değil. Araştırıp sormak lazım.
En son a f s tarafından düzenlendi; 26.07.2010, 17:12.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabii ki yaptırabilirsin, isim yazdırmak için illa kulübü beklemeye de gerek yok. Aşağıdaki formaya isim ve forma numarası uygulamasını kendim yaptırdım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum