Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şahsen ben, geçen senenin formaları ile bu senenin formalarının arasında fazla bir fiyat farki olmaması gerektiğine inanıyorum.

Aksi taktirde çoğunluk geçen yılın formasını alır gibi.

Yorum

• klup dar kesım bı forma ısteseydı oyle yaptırırdı bunu uygun gormusler

Yorum

• formadaki mavi renk daha koyu olsa çok daha hoş görünürdü. Ben bordo ve koyu maviyi daha çok yakıştırıyorum. Trabzonsporumuzu daha hırçın, daha savaşçı gösteriyor. Açık mavi olmamış.

*
        BİZE HER YER TRABZON

Yorum

• Parçalı forma ve tişörtler güzel görünüyor. Muhtemelen en az iki ürün alacağım. Ancak bu formaları yapmak için Nike'ın çaba sarfettiğine inanmak gerçekten güç. Kesimleri klasik, düz tişörtün üstüne Trabzonspor ve nike arması yapıştırılmış gibi sadece...

Eski Kappa formalarımız gibisi bir daha gelmez sanırım.
          . .
          . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
          . .

Yorum

• bayrağımızın biraz daha büyük olmasını isterdim ve bir tasarımcı ya da modelist olmama rağmen Bayrağımızın daire şeklinde olması kötü gibi duruyor. Bayrağımızın interin formasındaki gibi olsa daha iyi olmaz mı diyede düşünmüyor değilim.
            Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• Gri forma çok çok güzel olmuş.

Yorum

• cok iyi yoldayiz. t-shirt ve idman malzemelerinin hepsini begendim... en cok sevindigim olay bayan ürünlerinin bukadar güzel olmasi. bazi seyler yavas yavas olacak... sen mini etekte yaparsin askilida yaparsin. isteye alir isteyen almaz. ama herseyin mevcut olsunki senden alsinlar herseyi...

formalara gelince. cubuklu süper, kappayla kiyaslanmaz bile, ondan kat ve kat daha iyi ve kaliteli oldugundan süphem yok. kappa formasi cubuklu bende var, ama nike bambaska duruyor.

bordo formasina bakisim acayip degisti. türk bayraginla cok daha güzel oldu. cok SIK ve klas...

parcalinin yakalarina sevindim, ama yakindan diger detaylari incelemek lazim. tabiki türk bayragi faktörü...

beyaz forma bildigimiz beyaz forma... yeni kolleksiyondan oldugunu sanmiyorum. gecen seneki galiba. yeni kolleksiyonda kollarinda cizgi olmasi gerekmiyormuydu? sonuc olarak 4 formada afs abi ve diger abilerimizin bize sundugu ve anlattigi formalar. yabanci kalmadik...

gelelim griye. almanyadan bakilinca resmen hayal kirikligi. bukadar basit olmamasi gerekirdi. o formanin sadece gögüs hizasindan bordo-mavi bir serit gecse bile daha baska bir hava katardi... özenmemisler gibi duruyor... yakindan görmedende bukadar agir yorum yapmak istemiyorum. görenlerden bekliyoruz yorumlari...

sonuc itibariyla güzel bir tanitim yapildi. pazartesi satisa sunuluyorsa basta söyledigim katettigimiz mesafeyi kilometrelere carpin artik... zamani ve uygulamasi yerinde...

tebrikler...

Yorum

• Gerçekten geçen senekiyle yanı diyorsunuz da,Sefa'nın dediği gibi çubuklu ve parçalı forma tamamen değiştirilmez ki. Daha iyi olabilir miydi ? Tabii ki.

Geçen seneki turuncu forma rezaletinden kurtulduk en azından.

Bordo formamız güzel, beğendim. Gri formayi nedendir bilmiyorum ama hazetmedim hiç.

Formalar genel itibarıyle güzel.
                  Emeği geçenlere teşekkürler.
                  50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• renklerındekı asaletın yeter be Trabzonum...
                    BİZE HERYER TRABZON...

Yorum

• Ürünlerin hepsi güzel görünüyor.
                      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak altar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        formadaki mavi renk daha koyu olsa çok daha hoş görünürdü. Ben bordo ve koyu maviyi daha çok yakıştırıyorum. Trabzonsporumuzu daha hırçın, daha savaşçı gösteriyor. Açık mavi olmamış.
                        Tüzüğümüzdeki renk koyu bordo açık mavi.Yakışmış yakışmamış önemi yok
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Formalardan öncelikle gri ve çubuklu gözüme hoş gözüktü bunları edinmeye çalışacağım . Tişörtleri çok beğendim fakat oyuncu tişörtü alıp giymeyi pek sevmiyorum , malum yarın öbür gün ne olacağı satılıp satılmayacağı ve performansının ne olacağı gibi değişkenler var

Sırf muhalefetten değide gözüme batan 1-2 hususu dile getireyim

Öncelikle fotoğrafçımıza , çekimler biraz kaltesiz sanki . Böyle özel günler için tek bir fotoğrafçı tahsis edilmemeli , çünkü yarın öbür gün bu fotoğraflar ulusal basında kullanlıacak .

Bir diğeri site ana sayfasındaki toplu fotoğraf altına ms paint programında yazılmış gibi duran 2010-2011 koleksiyonu yazısı . Biraz daha özen , biraz daha kalite yahu . Belki milyonlarca insan site açılışında o fotoğrafı görecek .

Bu arada birinin Barış'ı uyarması lazım eğer bir giyim danışmanı varsa acilen değiştirsin , yoksada kesinlikle edinmeli

Formalarımız hayırlı olsun , umarım istediğimiz satış rakamlarına ulaşır ve kulübe gerekli katkıda bulunabiliriz .
                          " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            3 senede gelinen noktaya iyi bakmak lazım
                            nesini beğenmiyorsunuz yahu,kızarkadaşımla beraber baktık,kendisi fenerlidir
                            Renkleri kesimi herşeyini beğendi,aldığım bir forma sonrası bir renktaş daha kazanacağız (:
                            teşekkürler nike...
                            oguzz bide söylüyo ya kendisi fenerli diye...ula samsun dar gelir ikimize hemen yengenin renklerini degişiyorsun...hadi bakalum...gercek yolu göster ona
                            volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Gecen seneye gore buyuk ilerlemeler var,zamanla her sey yavas yavas yoluna giriyor iste,ahh bi biraz sabirli olabilsek.

Formalar gercekten gozume cok hos gozuktu,begenmedigim parcali bile en guzel formalardan biri olmus,gri bana daha cok buz mavisi gibi geldi ama bizim sartlarimiz icin simdilik yeterince guzel,ben bayagi begendim sahsen.cubuklu zaten sahane.

Fontlarda cok guzel ve renkli olmalari,icindeki kucuk Ts amblemi falan hepsi gayet basarili,sortlar yenilenmis,onlarda cok guzel.bir konclarda ortadaki renkler hosuma gitmedi ama zamanla o da olur.

Idman urunleri zaten muhtesem.

Yorum

• Bu arkadaşın taktığı şapkadaki ayrıntıyı gören var mı
                                DRAGO GABRIC

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X