Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O halde bir forma bol miktarda yan ürün alalım Napoli ...Ben tüm atkılardan alacağım mesela....

Diğer yandan gençliğinde tekstil işi yapmış biri olarak yorum yapayım ( Hatta model çalmak için yurt dışına gitmişliğim de var) ...İnternetten satış anlamında en yavaş gelişen sektör giyim sektörüdür. Yani ürünleri beğenmeyen arkadaşlar Ali Fuat hocamın dediği gibi mağazalarda görmeden karar vermesin
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• harika diyecek bir şey yok ama biraz insaf ya öğrenciyiz biz bide özel üniversitede burslu okuyoz zaten yaz okulunada kaldık .... kısacası biz nasıl alacaz bu kadar ürünüüüüüüüüüüü yaaa )))
      Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Yeni forma almak için beni ne cezbedecek ? Sadece Gri formaya biraz rağbet olur keza diğerleri aynı =)
        ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
        KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• formalara kanat taktırıpda uçurtalım mı ? millet ne istiyor anlamıyorum. formamı forma rengi ne bordo mavi alın giynin o zaman.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O halde bir forma bol miktarda yan ürün alalım Napoli ...Ben tüm atkılardan alacağım mesela....

Diğer yandan gençliğinde tekstil işi yapmış biri olarak yorum yapayım ( Hatta model çalmak için yurt dışına gitmişliğim de var) ...İnternetten satış anlamında en yavaş gelişen sektör giyim sektörüdür. Yani ürünleri beğenmeyen arkadaşlar Ali Fuat hocamın dediği gibi mağazalarda görmeden karar vermesin
            Bizim çeşidimiz çok az abi.Ben Lazio'nun mağzasını gezmıstım,Adamlar zıppo çakmak bile yapmışlar 25 eurodan nasıl satılıyordu belli değil.
            Bildiğimiz çanak çölek hersey var..Bizde sanırım extra,Ayakabı ile anahtarlık falan var.gerideyiz,herseyde olduğu gibi =))
            ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
            KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• O kadar iğrenç formamı olur ya. Bu nike neyin peşinde. Her sene aynı ürünü bize satmaya çalışıyolar. Derhal Kappa ya da Adidas'a geçilmesi lazım.!
              Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                formalara kanat taktırıpda uçurtalım mı ? millet ne istiyor anlamıyorum. formamı forma rengi ne bordo mavi alın giynin o zaman.

geçen sene bir çok taraftarın aldığı formadan hiç bir farkı yok gibi yeni formaların. Eleştirilerimiz bu yönde. Takımımızı seviyoruz, aşığız her neyse ama estetik olarak da bir şeyler gerekmiyor mu sence de ?

Yorum

• Bu arada Barcelona'yıda şiddetle kınıyorum . Nike her sene aynı ürünü kakalıyo..Bi ince çubuklu yapıyo bi kalın ama hep aynı. Ne kadar cahil bir taraftar topluğuna sahipmiş bu Barcelona ya..
                  Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• Tanitimda sunumus Lig TVli Melih Gümüsbicak yapmis.

Yorum

• mükemmele yaklaşmak diye bişi vardır kulüp şuanda onu yapmaya çalışıyo. mükemmel olmasını istiyosanız barcelona gibi manu gibi şampiyonlar liginde mücadele edin ondan sonra isteyin. nike sadece trabzonspora forma üretmiyo komik olmayalım eleştirirken yıkıcı değil yapıcı olalım.

Yorum

• İlk olarak Selman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        geçen sene bir çok taraftarın aldığı formadan hiç bir farkı yok gibi yeni formaların. Eleştirilerimiz bu yönde. Takımımızı seviyoruz, aşığız her neyse ama estetik olarak da bir şeyler gerekmiyor mu sence de ?
                        "Formaların yapımında kullanılan Nike Dri-Fit teknolojisi, oyuncuların daha kuru, daha serin ve daha hafif kalmasını sağlayan bir teknoloji ürünü. Teri bedenden kumaşın yüzeyine çekerek hızla kurumasını sağlayan bu malzeme, bir yandan da üç boyutlu yapısıyla cildin etrafında daha fazla hava boşluğu yaratarak yapışmayı azaltıyor."
                        Bu fark degilmi yani?
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Formalar biraz hayal kırıklığı kimse bunu inkar edemez . Daha iyi bieşy bekliyorduk daha kötüsü gelmedi ama yeni bişeyde gelmedi . Gri formanın güzel olduğunu söylemeyin Allah aşkına

Yorum

• Çubuklunun tek noksanlığı armanın biraz kenarda olması.İnsanın gözüne batıyor.Ya çubuklu ya da düz bordo alacağım.Keşke bordo formada omuzlardan 1 mavi çizgi inseydi harika olurdu.
                            Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              mükemmele yaklaşmak diye bişi vardır kulüp şuanda onu yapmaya çalışıyo. mükemmel olmasını istiyosanız barcelona gibi manu gibi şampiyonlar liginde mücadele edin ondan sonra isteyin. nike sadece trabzonspora forma üretmiyo komik olmayalım eleştirirken yıkıcı değil yapıcı olalım.
                              Manchester United in formalarini görmedin heralde

bizim formalar on ceker
                              ciddi söylüyorum manchester unitedin formalari cok kötü bu sezon
                              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak king-ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "Formaların yapımında kullanılan Nike Dri-Fit teknolojisi, oyuncuların daha kuru, daha serin ve daha hafif kalmasını sağlayan bir teknoloji ürünü. Teri bedenden kumaşın yüzeyine çekerek hızla kurumasını sağlayan bu malzeme, bir yandan da üç boyutlu yapısıyla cildin etrafında daha fazla hava boşluğu yaratarak yapışmayı azaltıyor."
                                Bu fark degilmi yani?

tamam o fark bişi demiyorum sağolsunlar oyuncularımızı düşünmüşler
                                taraftarı da inşallah seneye düşünürler..
                                Biz farklı tasarımlı formalar istiyoruz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X