Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bayanın üstünde duran çubuklu forma enfes gözüküyor.Işık ambleme vurunca ayrı hoş olmuş.Gri forma da çok güzel gözüktü gözüme.
    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Antreman formaları harika
      Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
      Her Türlü

Yorum

• argaliya sanırım yapıstırma degil sanırım bu sefer pazartesi gunu net ogrenırız

Yorum

• Giray'ın yanındaki Mankenin ismini bilen var mı

Yorum

• Bordo forma müthiş.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çubuklu formanın arkası

Fontlar çok güzel olmuş.

Altın sarısı olması bunda büyük etken.

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Giray'ın yanındaki Mankenin ismini bilen var mı

konunun buralara geleceğini tahmin ediyordum

Yorum

• Arkadaşlar numaraların altında amblem var zaten sadece resimlerden seçilmesi zor dikkatli bakarsanız göreceksiniz.

Yorum

• Formalar bu sene ''olmuş''.
                    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Türk futbol tarihinin en önemli takımlarından biri olan takımımızın, Nike tarafından hazırlanan yeni sezon forma koleksiyonu, futbolcularımız, teknik heyetimiz ve yönetim kurulu üyelerimizin de katıldığı bir organizasyonla tanıtıldı. Oyuncularımız Umut Bulut, Onur Recep Kıvrak, Ceyhun Gülselam, Gustavo Colman, Burak Yılmaz, Giray Kaçar mankenlerle birlikte podyuma çıkarak formaların tanıtımını yaptılar.

Elde ettiği büyük başarılar ve gösterdiği istikrarla Türk futbol tarihinin en önemli kulüplerinden biri olan, yetiştirdiği futbolcular ve teknik adamlarla Türk futbolunda geleceği yazmaya hazırlanan Trabzonspor’un Nike tarafından tasarlanan 2010-2011 sezonu forma koleksiyonu Gençlik Spor Genel Müdürlüğü Kamp Eğitim Tesisleri’nde yapılan bir basın toplantısıyla tanıtıldı. Futbolcularımız ve yönetim kurulu üyelerimizin katıldığı organizasyonda oyuncular yeni sezon forma ve antrenman koleksiyonlarıyla basının karşısına çıktılar.

Nike, takımımızın 2010-2011 sezonunda giymesi için kulübümüzün isteği üzerine 5 farklı forma hazırladı. Bordo-Mavi renklerle tasarlanan klasik çubuklu forması ve bu formaya alternatif olarak parçalı forma, ayrıca Süper Lig ve UEFA Kupası deplasman maçlarında giyilecek mavi yakalı beyaz forma ile hazırlık ve kupa maçlarında kullanılması planlanan düz bordo renkte formalar hazırlandı.

Takımımız için özel hazırlanan bir diğer forma ise gri forma. Gri-bordo ve mavi renklere sahip olan forma Süper Lig ve UEFA Kupası maçlarında oyuncuların sırtlarında olacak.

Bordo-Mavi renklerdeki klasik çubuklu formaya alternatif olarak tasarlanan parçalı forma da bordo-mavi renkte hazırlandı. Parçalı formanın deplasman ve kupa maçlarında giyilmesi planlanıyor.

Bir maçta topa her dokunuş o 90 dakikanın, hatta bütün bir turnuvanın ya da sezonun kaderini değiştirebilir. Topa tek bir dokunuş, futbolcunun, futbolun geleceğine adını yazdırmasını ve futbolun geleceğini yazmasını sağlayabilir.
                      Nike Trabzonspor için hazırladığı ve üstün teknolojik özelliklerle donattığı bu formalarla, tüm oyuncuların maçtaki performansını artırarak Bordo-Mavililer’in geleceğini en iyi şekilde yazmalarını sağlamayı hedefliyor.

Formaların yapımında kullanılan Nike Dri-Fit teknolojisi, oyuncuların daha kuru, daha serin ve daha hafif kalmasını sağlayan bir teknoloji ürünü. Teri bedenden kumaşın yüzeyine çekerek hızla kurumasını sağlayan bu malzeme, bir yandan da üç boyutlu yapısıyla cildin etrafında daha fazla hava boşluğu yaratarak yapışmayı azaltıyor.

Toplantıda ayrıca antrenman ürünlerinin de tanıtımı yapıldı. Bu ürünlerde kullanılan yenilikçi Nike Dri-FIT teknolojisi futbolcuların vücut ısısını düzenliyor, teri vücuttan dışarı atıyor ve antrenman yaptıkça sporcuların kendilerini rahat hissetmelerini sağlıyor. Vücuttaki teri emerken file dokusuyla gereken havalandırmayı sağlayan DRI-FIT teknolojisiyle üretilen antrenman ürünleri, antrenman veya eğitim sırasında sporcuların ihtiyacı olan giyeceklerin tümünü içeriyor. Bu ürünler arasında kolsuz yeleklerden ısınma ceketlerine, dizlikten eldivene, çantaya kadar her türlü giyecek ve aksesuar bulunuyor.

Şimdi inandınız mı bana? Yanıltmamışım sizi değil mi?
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Antreman formaları harika
                        Geçen sezonkiler de çok güzeldi , almıştım.
                        Bunlardan da almayı düşünüyorum.

Formalardan daha çok özen gösteriyorlar antreman ürünlerine.

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ustte yazdıklarımı okuyorsan hepsını tegmin eedebılecegımı soylemıstım ama bu kadar olumsuz bakan bır kısıyı adidas-nike trabzon-digerleri gibi kıyasları acıklayamıycam cunku gormek ıstemıyosun evet biz dandik bir firmayla calısıyoruz ve en kotu formalarını gıyıyoruz
                          anlaşamayacağız.
                          dandik bir firmayla çalışmıyoruz, ancak dandik formalarını giydiğimize kısmen katılabirim.
                          aynı adidasın sivasla kayseriye yaptığı dandik formalar gibi

Yorum

• ilk kötü yorumu ben yazayim simdi

TS Club logosu degisti.. beki neden afs abinin yapdigi ve begenilmeyen logo kullanilmis bu üründe??

Yorum

• Antrenman ürünleri de dehşet duruyor...
                              Evi mi satsak ne yapsak ?
                              Hamiş

Yorum

• kollardakı beyaz zemın ıgrenc dıger ayrıntılar mukemmele yakın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X