Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar bu resimler üzerinden yorum yapmak yanlış olur,futbolcuların üzerinde bakalım nasıl duracak.

İlla ki bişeyler söylemek gerekirse bu fotoğraflara göre gri forma basit olmuş ama çizgili forma hoş olmuş.
    Trabzonspor-BordoMavi-1967-61-BizeHerYerTrabzon-Hami-KaraboğaÜnal-Arveladze-Fırtına-Efsane-7-Hasret...

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çubuklu İnter ile aynı .
      Gayet güzel olmuş .
      Futbolcularımızın üzerinde çok daha iyi duracaktır .
      Armayı da aynı interinki gibi iki renge yaysalardı daha hoş dururdu.Arma çok solda kalmış...
      Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• 1 saat oldu nasıl bir medyamız var bizim ?

Yorum

• Gri'yi hiç beğenmedim. Çubuklu güzel. Ama bu şekilde ilk defa nasıl koyuyorlar siteye adam gibi bir çekim yapamıyorlar mı !

Yorum

• Cubuklu mükemmel olmus insan elestirirken azicik olsun utanir be...
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Cubuk siralari neden interdeki gibi yapilmamis acaba..
              Öyle daha güzelmis sanki..

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Seninki kıyamet kopsa değişmez , ümidim yok

Kafanda birşeyler kurmuşsun , uymayınca beğenmedim diyor ,kestirip atıyorsun ...

Haklı da olabilirsin ama biraz sabır ...

Gidelim bir de yakından görelim ...
                çubukluda sorun yok gayet güzel. sorun gri formada. emin ol kayıp bi forma olacak bu forma...
                Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hiçbişe değişmedi, ikiside çok kötü formalar...
                  İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  çubuklu forma çok güzel...

ya ben lan neyse bişi demiyorum.
                  "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• fatih yok aga yok barcanın formasının uzerıne trabzon arması bassan yine nafilee

Yorum

• İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Armayı da aynı interinki gibi iki renge yaysalardı daha hoş dururdu.Arma çok solda kalmış...
                      Bak bu yoruma katılırım işte ...

Ama düzelmeyecek bir hata değil ...

Basit bir simetri hatası ... Uygulanışı doğru ise , kalitesi iyi ise problem yoktur gözümde ...
                      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Yahu bu yeni formalar nerde yayınlanacak,kimsenin haberi yokmu...........
                        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Çubukluyu açıkcası böyle bekliyordum fakat gri forma özel olacak denince farklı beklentilerle pc nin başına geçtim fakat yine sonuç hüsran..

Yorum

• İki formada mükemmel .

İkisinden de almayı düşünüyorum .

Yorum

• Formaların modellerinin nasıl olacağını aylar öncesinden biliyordum ve hepsini beğendiğimi defalarca söyledim.

Daha resmi duyuru yapılmadan, TS Club görüntülerini kendi marifetleri gibi insanlara sunmak ne kadar etik? Buradaki bazı linklerin silinmesinin bir nedeni de Trabzonspor kulübümüze ve onun ticari sırlarına olan saygımız. Lütfen aynı hassasiyeti siz de gösterin.

Bu başlığı sürekli takip edenler, forma kültürü olanlar olayı daha sakin ve doğru değerlendiriyor. Foruma epeydir girmemiş, hele bu başlığa hiç uğramamış, eski sayfalarda ne konuşulmuş, neler paylaşılmış bilmeyenler ise çok garip yorumlar yapabiliyor ( hepsi değil, genel olarak formalar beğenilmiş görünüyor ).

Bizim insanımızı memnun etmek çok zor. Kendi gerçeklerimiz içerisinde en güzel formalar en iyi şekilde karşımıza çıkacaktır merak etmeyin.

Karton kutu üzerinde çekilen fotoğraflardan, pembe renkli fonlardan, "Sakın Serkan kulllanılmasın, boyu uzun olanlar tercih edilsin" denildiği halde takımın en kısa futbolcusuyla yapılmış çekimlerden bugünlere geldik.

Geçmişi unutuyor, iyi niyetle yapılan, iyi işlere burun kıvırıyoruz. Yıkmak kolay yapmak zor. Resmi sitenin girişindeki görselde harf hatası olmuş ve geçmiş sayfalarda eleştirilmişti. Kaç kişi 'gözden kaçmış olabilir, uyaralım düzeltsinler' diye mail attı veya bir girişimde bulundu veya bunu bir ihtiyaç olara hissetti? ( kendi adıma görür görmez alternatif görsel bile hazırlayıp gönderdim.)

Kulübün her işine karışacağız diye bir durum yok. İşin taraftar tarafındayız. Bırakalım işlerini yapsınlar. Çözüme katkısı olmayanlar sadece eleştirmekle kalıyor.

Hangi formaların çıkacağını idman ürünlerine kadar biliyordu bu başlığı sürekli takip edenler. Ortada sürpriz bir durum yok.

Formalarımız, şortlarımız, çoraplarımız, eşofmanlar, idman ürünleri ve tüm aksesuarlar baştan aşağıya yenilendi. Sevinip mutlu olacağımız bir gün.

Zevkinize uymamış olabilir, beğenmeyebilirsiniz, kızıp hiç almayabilirsiniz fakat kimsenin Trabzonspor formasını aşağılamaya, başkalarını da almamaya teşvik etmeye hakkı yok!

Güzel olan ve yeni olan zordur. Dünyanın en güzel formasını getirseniz, cep telefonu görüntülerinden bakıp karar veremezsiniz. Hele az daha bekleyin.

Araba alacaksanız onun cep telefonu görüntüsüne göre karar vermezsiniz daha detaylı incelersiniz. Sonuçta araba almıyoruz ama bu forma inceleme işini de abartmayalım.

Başkalarının gıpta ile baktığı formalarımızın ve renklerimizin kıymetini bilelim.

Çok şükürsüsüz, hoşgörü gösterme-empati kurma eksiğimiz var, sabırsızız.

Bunlar daha ne ki hele formaların görüntüleri ve defile görüntüleri çıksın ortaya. Görün o zaman kıyameti.

İyi seyirler...
                              En son a f s tarafından düzenlendi; 26.06.2010, 18:02. Sebep: misafir sayısı rekor düzeyde!
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak tigin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya ben lan neyse bişi demiyorum.
                                İkisi de derken Bayern ile bizim formayı kastetti arkadaş ...
                                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X