Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hadı griyi anladık hosunuza gitmedi cubukluya nasıl guzel degıl dıyorsunuz anlayamıyorum.Gecen sene mıllet buraya boy boy ınter barca formalarını koydu bundan ıstıyoruz diye.Adamların ıntere yaptıgı formayı bıze yaptı.fontları barcadan aldı yine begenmıyorsunuz allah askına formayı mı begenmıyorsunuz renkleri mı buna karar verın once

Yorum

• gri forma buysa benim hosuma gitti.
      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Büyük resmi var.Mavi o çizgiler.
        Şortun kenarında da maviler var , ama mavi biraz açık tonda geldi bana ...

Yerel medya uyusun
        Twitter Adresim

Yorum

• Adam çubukluyu renginden dolayı beğenmemiş bir de. Neymiş efenim Barça gibi olmamış renkler bu ne yıhaaa!... Yok anasını nikahı şimdi... Olay baştan kopmuş zaten...
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bunu görünce fikirleri değişir şimdi ...

Ne de olsa Bayern'in formasını andırıyor ...
            hiçbişe değişmedi, ikiside çok kötü formalar...
            Trabzonspor

Yorum

• valla ben formaları begendım ozellıkle sortlar hosuma gitti bundan once formayla beraber sort almazdım ama bu sefer kiler tam olmus.Eger bu formayı begenmeyen de varsa gitsin inter barca forması alsın ayıp biraz da emege saygı

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adam çubukluyu renginden dolayı beğenmemiş bir de. Neymiş efenim Barça gibi olmamış renkler bu ne yıhaaa!... Yok anasını nikahı şimdi... Olay baştan kopmuş zaten...

Neden interinki gibi siyah - mavi değil

Yuuuh nike yuhh yönetim
                Twitter Adresim

Yorum

• Hala diğer formaların resmi yayınlanmadı mı ?
                  Dallas Mavericks
                  .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adam çubukluyu renginden dolayı beğenmemiş bir de. Neymiş efenim Barça gibi olmamış renkler bu ne yıhaaa!... Yok anasını nikahı şimdi... Olay baştan kopmuş zaten...
                    Bizim rengimiz niye bordo-mavi? Niye Barcelona'nınki gibi bordo-lacivert değil?

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hadı griyi anladık hosunuza gitmedi cubukluya nasıl guzel degıl dıyorsunuz anlayamıyorum.Gecen sene mıllet buraya boy boy ınter barca formalarını koydu bundan ıstıyoruz diye.Adamların ıntere yaptıgı formayı bıze yaptı.fontları barcadan aldı yine begenmıyorsunuz allah askına formayı mı begenmıyorsunuz renkleri mı buna karar verın once
                      çubuklu forma çok güzel...
                      Trabzonspor

Yorum

• Ne bu şiddet bu celal! biraz sakin olun yav çubuklu harika olmuş.Gri forma ilk bakışta değişik gelse de gördükçe beğeniyor insan.Çubuklunun çubuklar arkada da devam ediyor mu benim asıl merak ettiğim nokta orası.

Yorum

• edittttt.......................

Yorum

• Ne tıkırtı var ne sıkırtı ?

Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Çubuklu İnter ile aynı .
                              Gayet güzel olmuş .
                              Futbolcularımızın üzerinde çok daha iyi duracaktır .

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hiçbişe değişmedi, ikiside çok kötü formalar...
                                Seninki kıyamet kopsa değişmez , ümidim yok

Kafanda birşeyler kurmuşsun , uymayınca beğenmedim diyor ,kestirip atıyorsun ...

Haklı da olabilirsin ama biraz sabır ...

Gidelim bir de yakından görelim ...
                                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X