hadı griyi anladık hosunuza gitmedi cubukluya nasıl guzel degıl dıyorsunuz anlayamıyorum.Gecen sene mıllet buraya boy boy ınter barca formalarını koydu bundan ıstıyoruz diye.Adamların ıntere yaptıgı formayı bıze yaptı.fontları barcadan aldı yine begenmıyorsunuz allah askına formayı mı begenmıyorsunuz renkleri mı buna karar verın once
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBüyük resmi var.Mavi o çizgiler.
Yerel medya uyusun
Yorum
-
Adam çubukluyu renginden dolayı beğenmemiş bir de. Neymiş efenim Barça gibi olmamış renkler bu ne yıhaaa!... Yok anasını nikahı şimdi... Olay baştan kopmuş zaten...Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu görünce fikirleri değişir şimdi ...
Ne de olsa Bayern'in formasını andırıyor ...Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam çubukluyu renginden dolayı beğenmemiş bir de. Neymiş efenim Barça gibi olmamış renkler bu ne yıhaaa!... Yok anasını nikahı şimdi... Olay baştan kopmuş zaten...
Neden interinki gibi siyah - mavi değil
Yuuuh nike yuhh yönetim
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam çubukluyu renginden dolayı beğenmemiş bir de. Neymiş efenim Barça gibi olmamış renkler bu ne yıhaaa!... Yok anasını nikahı şimdi... Olay baştan kopmuş zaten...
Yorum
-
İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehadı griyi anladık hosunuza gitmedi cubukluya nasıl guzel degıl dıyorsunuz anlayamıyorum.Gecen sene mıllet buraya boy boy ınter barca formalarını koydu bundan ıstıyoruz diye.Adamların ıntere yaptıgı formayı bıze yaptı.fontları barcadan aldı yine begenmıyorsunuz allah askına formayı mı begenmıyorsunuz renkleri mı buna karar verın onceTrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehiçbişe değişmedi, ikiside çok kötü formalar...
Kafanda birşeyler kurmuşsun , uymayınca beğenmedim diyor ,kestirip atıyorsun ...
Haklı da olabilirsin ama biraz sabır ...
Gidelim bir de yakından görelim ...RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum