Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Neyse Behlül Kaçar
    Akşama Görüşürüz .

Yorum

• Evet çizgiler maalesef mavi.

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet çizgiler maalesef mavi.
        Baktımda gri olsa daha iyi olabilirmiş

Yorum

• bende cok begendim
          ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
          NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• yahu formayı madem çekip atacaksın abonelere
            neden bu adama giydiriyorsun
            memesi var yauu!
            Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
            Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• gri, bordo, mavi, beyaz, kırmızı(ay yıldız) maşallah gökkuşağı gibi olmuş gri forma...
              Bir takım adamlar işe el koydular; mahallenin en güzel kızını sermaye yaptılar.
              Bize de aşkı bırak müşteri ol diyorlar.
              El değmemiş oyunumuzu geri istiyoruz!..

Yorum

• Valla inanamıyorum.Hepimiz forma uzmanı , grafiker ve tasarımcı olduk.Birşeyi beğenmiyoruz.Önemli olan Trabzonspordur.Biz formamızı alacağız.Bukadar eleştiri nedir anlamıyorum.Kimse formaları çıplak gözle görmedi ve kalitesini bilmiyor.

Ayrıca bize özel bizel özel deyip duruyoruz.Yaa neymiş bizim özelliğimiz Allah aşkına.Yada biz neymişiz beee.Tamam ölümüne TRABZONSPORLUYUZ ama çapımızıda bilelim.Barcelonaya , İntere özel formamı yaptılar.İntere ejderha deseni koydular okadar.Bize hamsi yapsalar onu bile eleştireceğiz.Bize özelden kasıt nedir anlamadım.Kaç çeşit model varki zaten.Onlardan biri olacaktı.

Kappanın son sezon çubuklu hariç önceki formaları renkleri iğrençti.Pumayı söylemiyorum bile en faciası oydu.

Ben kalın çubuklu sevmeme rağmen bu çubukluyu çok beğendim.Keza gri formada harika görünüyor.Yani yıllar önce Barcelonada gri forma giymişti eminim herkes çok beğenmişti.Ama bize yapınca olmuyor.Yani turuncuyu beğendik ama asıl bize has ( hamsi renginden dolayı ) olan griyi beğenmiyoruz.Ayrıca Aston villa modelinede benziyor.

Yorum

• Ben çok beğendim...
                  Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Çubuklu formalarımızın yakaları bu sefer çok güzel olmuş.Geçtiğimiz sezonki yakalardan memnun olan varmıydı acaba?

Yorum

• önceden şöyle bi forma düşmüştü nete benm hoşuma gitmişti valla keşke o tasarlasaymıs formaları
                      Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Profil resminizdeki formaya hastayımm
                        Her ne kadar renklerimizi tam olarak yansıtmasa da ben de hastayım gerçekten. Son 15 yılda yapılmış en güzel formalarımızdan biri bence...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Gri forma güzel yahu. Kollardaki mavi şerit bordo mavi bütünlüğünü sağlaması açısından iyi olmuş. Gri olsaydı boğabilirdi bence.

Ama adamın memesi var gerçekten

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gri forma güzel yahu. Kollardaki mavi şerit bordo mavi bütünlüğünü sağlaması açısından iyi olmuş. Gri olsaydı boğabilirdi bence.

Ama adamın memesi var gerçekten
                            göbeği içeri çekmiş

forma fen değil
                            biz TRABZONLUYUZ bükemedigimiz bilegi KIRARIZ BİZE DARBE ATANI BİZ HARBE SOKARIZ TRABZON MERKEZ AKILLI OLSUN HERKEZ

Yorum

• O şort nasıl bi bordo öyle daha koyu olması gerekmiyor muydu..?
                              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Trabzoncell abonelerine kıyak yapmış.

Ayrıca görüntülerden anlaşılacağı üzere armamız dikişli yani baskı değil
                                DRAGO GABRIC

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X