gri, bordo, mavi, beyaz, kırmızı(ay yıldız) maşallah gökkuşağı gibi olmuş gri forma...
Bir takım adamlar işe el koydular; mahallenin en güzel kızını sermaye yaptılar.
Bize de aşkı bırak müşteri ol diyorlar.
El değmemiş oyunumuzu geri istiyoruz!..
Valla inanamıyorum.Hepimiz forma uzmanı , grafiker ve tasarımcı olduk.Birşeyi beğenmiyoruz.Önemli olan Trabzonspordur.Biz formamızı alacağız.Bukadar eleştiri nedir anlamıyorum.Kimse formaları çıplak gözle görmedi ve kalitesini bilmiyor.
Ayrıca bize özel bizel özel deyip duruyoruz.Yaa neymiş bizim özelliğimiz Allah aşkına.Yada biz neymişiz beee.Tamam ölümüne TRABZONSPORLUYUZ ama çapımızıda bilelim.Barcelonaya , İntere özel formamı yaptılar.İntere ejderha deseni koydular okadar.Bize hamsi yapsalar onu bile eleştireceğiz.Bize özelden kasıt nedir anlamadım.Kaç çeşit model varki zaten.Onlardan biri olacaktı.
Kappanın son sezon çubuklu hariç önceki formaları renkleri iğrençti.Pumayı söylemiyorum bile en faciası oydu.
Ben kalın çubuklu sevmeme rağmen bu çubukluyu çok beğendim.Keza gri formada harika görünüyor.Yani yıllar önce Barcelonada gri forma giymişti eminim herkes çok beğenmişti.Ama bize yapınca olmuyor.Yani turuncuyu beğendik ama asıl bize has ( hamsi renginden dolayı ) olan griyi beğenmiyoruz.Ayrıca Aston villa modelinede benziyor.
Yorum