Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    14.04.2010 tarihindeki 22302 nolu mesajımdan bir kaç görüntü:

Güzellikler bizi bekliyor.

Az kaldı...

Faty Pappy'de gelmiş bu arada:

Paylaşımların sayesinde çoğu ürünümüzü gördük zaten Ali Fuat abi bir de canlı görmek daha güzel oluyor

Yorum

• canlı yayın gibi bir şey olacak mı
      Zuğaşi Berepe
      Çoban Express

Yorum

• Bende onu arıyorum Hasan ama ihtimal yok sanırım
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bende onu arıyorum Hasan ama ihtimal yok sanırım
          tüküreyim böyle işe .
          Zuğaşi Berepe
          Çoban Express

Yorum

• şu ürün hoşuma gitti
            Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• Benimde Ts 61 T-Shirt'ü çok güzel
              Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Büyük gün geldi.

Sabırsızlıkla bekliyorum özellikle gri formayı..
                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Adam gibi tanıtım lansman bekliyoruz...

Kısacası profesyonellik bekliyoruz..
                  Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• tanıtımı veren kanal yokmu_?
                    Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                    -ismail-

Yorum

• İstikamet yine antreman formalarına
                      Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                      Her Türlü

Yorum

• İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tüküreyim böyle işe .
                        Fazla abartmıyor muyuz? Kulüp şimdiye kadar yaptığı tüm organizasyonları canlı yayınlıyordu da bunu mu yayınlamıyor. Tamam heyecanlıyız, tamam merak ediyoruz ama yapmayın yahu.

Defile olmadan, olmuş gibi yapmaya gerek var mı? Bakarsınız Lig Tv yayınlar veya hiç yayınlamasın ne olacak? Görüntüler illaki resmi sitede ve gazetelerde yer alacak. Derdimiz defile mi formalar mı?

Tanıtım sonrası bu sayfalar yine coşacak her sezon olduğu gibi. Sayfayı sürekli takip edenlerle son sayfanın sadece son mesajını okuyanlar dolacak bu başlığa. Sonra cevabı verilmiş aynı sorular sorulacak. Beğenmeyenler "almam" diyecek, beğenenler yine sessiz kalacak. En beğenmediğini düşünenler bile forma ve ürünleri futbolcularımızın üzerinde görünce aslında beğendiğini fark edecek.

Sabır, sadece bugün için değil, sonrası için de.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Defileyi belli kesime yapmaları çok saçma . Onlar mı alacak formayı biz alacağız yine

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adam gibi tanıtım lansman bekliyoruz...

Kısacası profesyonellik bekliyoruz..
                            evet.umarım geçen seneden daha iyi olur bu sene tanıtım.
                            teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• Tanıtımdan ziyade inşallah formaları bu sefer iyi yapmışlardır.Özellikle armaları.
                              Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fazla abartmıyor muyuz? Kulüp şimdiye kadar yaptığı tüm organizasyonları canlı yayınlıyordu da bunu mu yayınlamıyor. Tamam heyecanlıyız, tamam merak ediyoruz ama yapmayın yahu.

Defile olmadan, olmuş gibi yapmaya gerek var mı? Bakarsınız Lig Tv yayınlar veya hiç yayınlamasın ne olacak? Görüntüler illaki resmi sitede ve gazetelerde yer alacak. Derdimiz defile mi formalar mı?

Tanıtım sonrası bu sayfalar yine coşacak her sezon olduğu gibi. Sayfayı sürekli takip edenlerle son sayfanın sadece son mesajını okuyanlar dolacak bu başlığa. Sonra cevabı verilmiş aynı sorular sorulacak. Beğenmeyenler "almam" diyecek, beğenenler yine sessiz kalacak. En beğenmediğini düşünenler bile forma ve ürünleri futbolcularımızın üzerinde görünce aslında beğendiğini fark edecek.

Sabır, sadece bugün için değil, sonrası için de.
                                abi çok haklısın ama . sinir bozucu oluyor bir yerden sonra . bir televizyon kanalımızın olmayışı gerçekten üzücü ve bir okadar da sinir bozucu .
                                Zuğaşi Berepe
                                Çoban Express

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X