Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni sezon için güçlü bir kadro oluşturan Gençlerbirliği'nde, yeni formalar da belli oldu.

Başkent ekibinin yeni sezonda, iç ve dış sahada giyeceği formaların tasarımını bir grup üniversiteli yaptı. Taraftarlar, geride kalan sezonun ikinci yarısında, yaptıkları forma tasarımlarını bir maille kulübe gönderdi. Başta kulüp genel müdürü Zafer Önder İpek'in ilgilendiği tasarımlar, yetkililer tarafından da beğenildi. Formalar, üzerinde yapılan ufak değişiklerle son halini aldı.

Son hali verilen formalardan ilki, beyaz zemin üzerine ön tarafında kırmızı ve siyah şeritlerden oluşuyor. Diğer forma ise kırmızı ve siyah zemin üzerine parçalı bir şekilde yine aynı renklerden oluşan tasarım olarak ortaya çıktı.

Her iki forma tasarımı için yetkililerin anlaştıkları, yönetim kurulunun kararı sonrasında da Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) resmi olarak bildirileceği öğrenildi.

Bu arada, üçüncü bir tasarım üzerinde çalışmaların sürdüğü, konunun netleşmesi ve yönetim kurulunun onayı sonrasında bu formanın da diğerleri gibi Gençlerbirliği Store'de satılacağı bildirildi.

Öte yandan, TFF Statüsü'ne göre, her kulüp sezon içinde giyeceği 5 ayrı forma tasarımını federasyona önceden bildiriyor. Bu formaların ikisi iç, ikisi de dış sahada kullanılırken, bir diğeri de kombine yapılmak üzere seçiliyor.

*
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Cumartesi günü formaları görmek için sabırsızlanıyorum.

En kısa sürede gidip almak lazım formaları
      Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
      #20 COLMAN

Yorum

• Biz Tanıtımların Kralını Daha Önce Yaptık , Şimdi de yapabiliriz.

Bu kadar Zor olmamalı . Haydi Trabzonspor

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ahaahahahhaa çççççççççç

Emirhan abii .

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Biz Tanıtımların Kralını Daha Önce Yaptık , Şimdi de yapabiliriz.

Bu kadar Zor olmamalı . Haydi Trabzonspor

Güzel bir tanıtımdı

Fakat böyle birşey olucağını sanmıyorum.
            En son Serdar Ersoy tarafından düzenlendi; 25.06.2010, 00:18.
            #20 COLMAN

Yorum

• sabırsızlıkla bekliyorum, ilk alacağım çubuklu forma olacaktır.. bir sonrakinde gri formayı düşünüyorum tasarıma göre hareket edeceğim elbet..

bir sitemim var yalnız, tsclub yani trabzonspor.com.tr store sitemizinde acil bir tasarıma ve daha güçlü hızlı bir altyapıya ihtiyacı var, görselliğe önem verilmesi gerekli..
              Girls from your city

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Güzel bir tanıtımdı

Fakat böyle birşey olucağını sanmıyorum.
                mankenler ön planda bu ne yav biz Anadolu takımıyız İstanbuldan manken getirip giydirip bakın formamız diye oynatıyoz
                biz TRABZONLUYUZ bükemedigimiz bilegi KIRARIZ BİZE DARBE ATANI BİZ HARBE SOKARIZ TRABZON MERKEZ AKILLI OLSUN HERKEZ

Yorum

• Zaman daralıyor (:
                  Hamiş

Yorum

• Hele formaları göreyim de alacağım en güzelinden (:
                    Beyaz yahut gri...
                    Olmazsa çubuklu
                    Hamiş

Yorum

• tuğba özay ı istiyorum ben manken olarak Trabzonlu nede olsan
                      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Formalardan ne zaman alabileceğiz ?
                        İstanbulda Aynı gün satışa çıkacak mı ?

Yorum

• İlk olarak BYGUNES tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Formalardan ne zaman alabileceğiz ?
                          İstanbulda Aynı gün satışa çıkacak mı ?
                          Pazartesi satışda olucak formalar.

İlk olarak BORDO-MAVİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          mankenler ön planda bu ne yav biz Anadolu takımıyız İstanbuldan manken getirip giydirip bakın formamız diye oynatıyoz

İyi o zaman Anadoludan manken getirelim, maden İstanbul kızları bize uymuyor.
                          En son Serdar Ersoy tarafından düzenlendi; 25.06.2010, 09:40.
                          #20 COLMAN

Yorum

• formaları görmeden birşey söylemek istemiyorum ama açıkçası pek umutlu değilim. özellikle de herkesin merak ettiği gri formadan..

Yorum

• Dünyanın her yerinde mankenli tanıtımlar ilgi çekicidir. Biz itici buluruz.
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Geçan dönem formalarından iyi olacağa benzer.. az kaldı
                                '9'
                                fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X