Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bordo formamız düz bordo olacak.

Başka öğrendiğim bilgiler var ama onları da cumartesinden sonra söyliyeyim.

gri forma hakkında bi kaç bişe üflesen

Yorum

abi senın bilgin baya fazla yenı sezon formalar ıcın tasarımlarını da takıp edıyorum senın tasarımlarını begenmeyen yoktur bu forumda sanırım yenı sezon formaları kalite ve tasarım olarak nasıl yorumluyosun??

Yorum

• Bordo formayı Yattara'nın görüntülerden yad edip son sezonlarda mumla arar oldum. İlk hedefim bordo forma olacaktır.

Gri forma büyük merak konusu.

Umarım bu sefer beklentilerimizden yana olur her şey.
        Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
        Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

Abi bu kadar da eziyet edilmez ki.

Yorum

afs abi gri formayi sen kesin biliyorsun

Yorum

• ALLAH aşkı için uzun kollu formalarda hemen çıksın ya geçtiğimiz sezon bir tek parçalıyla çubuklu formanın uzun kollusu çıktı kulube mail attım kaç kere tsclupa gidip siparişle getirtmeyi dahi teklif ettim ama bi türlü diğer formalara ulaşamadım.
              Benim gibi uzun kollu forma hastası olan bir sürü arkadaş var talep var ama talebe cevap veren yok. İletebilecek olan biri varsa lütfen ilgilensin.
              - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• tüm formaların yakalarında Trabzonspor yazıyor mu?
                Eski kullanıcı adı: olikos61
                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• afs abi lütfen gri formadan bildiklerini söyle. Neolacak sanki?

Ne gibi özelikleri olacak?
                  BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak k1ch tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    5 TANE FORMA CIKTI BU SEZON İÇİN ( çubukLu , gri , düz bordo , parçalı , beyaz )

Formalar trabzona geldi.

Formalardaki bütün yazı fontları barcelonanın aynısı

Armamız aynı sadece köşeleri beyaz

Arkadaki numaraLarın altında ts Logosu var

Düz bordo olan formanın kollarından mavi şerit iniyo aşagıya doğru en güzel formamız bence

cubuklu forma forumdada var zaten daha ınce ve sıkca cubuklu

SortLardaki nike logosunun yerine ts logosu var sag bacakta sol bacakta küçük nike işareti var

FormaLarın aksine idmanda giyilen eşyalar bu sene cok güzeLmiş onları görme sansım olmadı.
                    Arkada kalmasın.

Bu sefer itina gösterilmiş galiba. Hadi bakalım hayırlısı.
                    Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !

Yorum

• bence parçalıya gerek yokdu kollar mavi forma bordo klasik forma yani aston villa forması gibi olsa güzel oludu bir tanesi

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        abi senın bilgin baya fazla yenı sezon formalar ıcın tasarımlarını da takıp edıyorum senın tasarımlarını begenmeyen yoktur bu forumda sanırım yenı sezon formaları kalite ve tasarım olarak nasıl yorumluyosun??

Formaların kumaşları geçen senenin çok üzerinde. Formaların modelleri ve kesimleri de hoş. Kolleksiyonun baştan aşağıya yenilenmesi, tanıtım organizasyonu, yeni modeller beğeni ile karşılanacaktır eminim.

Nike'ın tasarım anlayışını genel olarak beğeniyorum zaten. Dünya kupasındaki takımlara yaptığı formaların ne kadar doğru olduğunu diğer takımların formalarını görünce daha net görebiliyorum. Aynen bu durum gibi bizim formalarımızın tasarım ve kumaş kalitelerini diğer takımların formalarını görünce daha iyi anlayacağız.

Forma olayı sadece karşılaşmalarda giyilen formalarla sınırlı değil, kaleci formaları, teknik heyetin kıyafetleri, idman ürünleri, seyahat kıyafetleri, eşofmanlar, aksesuarlar, hepsi bir bütünlük içinde uyumlu ve güzel olmalı.

Benim gördüğüm ve aldığım bilgiler olumlu ve hepimizin yüzünde tebessüm oluşturacak gelişmeler. Bordo mavi renkleri futbolcularımızın üzerinde görünce heyecanlanmayacak kimse yoktur bu satırları okuyan, yanılıyor muyum?

Türk bayrağıyla süslenen formamız, yeni sezonda yeni başarılarla süslenince gerçek anlamını bulacak. O ruhu taşıyan Onur gibi futbolcuları saha içindeki mücadelelerini görünce daha çok seveceğiz formaları.

Yeni kolleksiyonumuzu, karaftar kadar o formaları ve ürünleri kullanacak olan teknik heyet ve futbolcuların da çok beğeneceğini düşünüyorum.

İnsanın yaptığı iş ne olursa olsun giydiği kıyafetin yaptığın işe etkisi yadsınamaz. Türk bayraklı yeni formalarımızla birlikte, yeni transferler, avrupa arenası, lig, kupa ile yeni heyecanlar bekliyor bizi.

Bazı şeyleri cumartesi sonrasına bırakalım ki sürprizler sürpriz olarak kalsın.

Formaları görelim, ekranda görmekle kalmayıp, gerçeklerini görmeye bakalım, dokunalım, giyelim öyle karar verelim.

Gri forma ile ilgili söyleyeceklerimi ve ince detayları söyledim defalarca, kalanı cumartesinden sonra.
                        En son a f s tarafından düzenlendi; 24.06.2010, 18:22.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak taraftar.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkada kalmasın.

Bu sefer itina gösterilmiş galiba. Hadi bakalım hayırlısı.
                          Kafamdaki tek soru işareti logonun yapısı ve formaya nasıl iliştirildiği ...
                          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Cihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            gri forma hakkında bi kaç bişe üflesen
                            Tek ipucu : Gri
                            Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben yapdim onu, altinada yazdigimi okusan anlarsin
                              Altında onu senin yaptığına dair bir yazı yok. ''

Nasıl anlamamı bekliyorsun ?

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kafamdaki tek soru işareti logonun yapısı ve formaya nasıl iliştirildiği ...
                                Geçen sezonun son dönemindeki gibi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X