Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fiyatlarına baktım da rezillik. Benim abim tekstilci inanın bu kumaşın gelişi 10tl bile değildir. Dikim vs. Baskı toplasan 15tl olur. Ama maalesef az satalım para geçsin elimize amaçları var. Ula insan düşünür. 20-25tl olsun herkes alsın sürümden kazanalım.

Size ciddi diyorum bu kumaşlar o kadar kaliteli olmamasına karşın maaliyetleri de öyle satış rakamı kadar değil.
    aynen katılıyorum arkadaşım.aynı tişörtler lcw de 15 lira.bizimkilerde 40-50 milyona satıyor.halbuki sat şunu 20 liraya daha çok insan alsın. markalaşma adına çok önemli bunlar bence. ne kadar çok satarsan o kadar çok markanı duyurursun...
    Umut Bulut ile hiçbir akrabalığım yoktur. Üçüncü şahıslara duyrulur... ))

Yorum

• insallahh bu sene adam gıbı bı forma yaparlarda gıder alırım ..cubuklu dısındakı dıger formalarımız 2. lıg dekı takımların formaları gıbı..
      https://twitter.com/AlihanGedik

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Elbette, neden olmasın?
        Ali Fuat Abi hatırladığım kadarıyla Kappa zamanında formalrımızda Türk Bayrağı olduğu dönem taraftar formalarında Türk Bayrağı yoktu. Bu dönem böyle olmaz İnşallah.

Yorum

• Bu zamana kadar giydiğimiz formalara baktığımızda aklımızda kalan formalarda genelde 95-96 sezonundaki formalar ya da 03-04 sezonundaki çizgili puma formalar hep güzel gelmişlerdir gözümüze bunda o zamanki efsane kadro ve başarılarının payı vardır.

Bu sene formalardan ziyade büyük başarılar bekliyoruz o zaman zaten gözümüze herşey güzel gelecektir.
          Trabzonspor-BordoMavi-1967-61-BizeHerYerTrabzon-Hami-KaraboğaÜnal-Arveladze-Fırtına-Efsane-7-Hasret...

Yorum

• yine üçüncü sınıf olacağı kesin 1.sınıf formaya kimse 200-300 tl veremez

Yorum

• İlk olarak Gökhan Döner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tanıtımı reklamı olacakta Allah bilir satışa ne zaman sunulacak
              Büyük ihtimal pazartesi günü.
              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
              FIRTINAİHTİLALEFSANE
              we the north

Yorum

• nerdese hersene benzer formayla oynuyos fenerbahçeni formaları çok hoşuma gidiyor doğrusu

Yorum

• İlk olarak UmutBaykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dikişli arma istiyorum...
                  elde ve formayı tersine çevirip yıkatacaksın ya da yıkayacaksın, ömrü uzun olur
                  TrabZonguldaklı...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Planlanan; cumartesi günkü defileden sonraki ilk pazartesi satışa başlanması.

Uzun kollu formalar hakkında bilgi sahibi değilim. Uzun kollu forma hastası olarak ben de uzun kollu formaların erken çıkmasını isterim.
                    Peki abi numara ve yazı fontlarında bir değişiklik var mı?

Yorum

• hadi hayirlisi ...
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• 2 senedir olduğu gibi cansız pijama gibi forma yapmazlar inşallah
                        "53"

Yorum

• İyi bir tasarım beklemiyorum şahsen...
                          .

Yorum

• Çok umutluyum bu sene ki formalardan

Biraz nike başlığını takip etseniz sizde umutlu olurdunuz
                            Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                            #20 COLMAN

Yorum

• Bu sene inşallah formalar değişir her sezon aynısı çubuklu düz mavi vs. biraz tasarım değişsin şekiller değişsin...
                              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Bu sezon kı formalar nasıl olur kım bılır
                                Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X