Terziye götürün vs. deyişi üzerine kulüpten yetkili bulup söyleseydiniz , gerekeni yaparlardı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak SefaÇetinKulak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu t-short'ü satın alabilme ihtimalimiz nedir ?
Kardeş kusura bakma ama biraz gay tarzı bu T-shirt ...RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş kusura bakma ama biraz gay tarzı bu T-shirt ...
Yorum
-
İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Şener Sosyal Tesisleri'ndeki TS Club'a sordum, yeni formaları Temmuz başına yetiştirmeye "çalıştıklarını" söylediler.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak SefaÇetinKulak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleModa anlayışına hayran kaldım .
Kesinlikle bende ne alaka gay tarzı ya gay tarzı diye birşeymi var ayrıca?Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle bende ne alaka gay tarzı ya gay tarzı diye birşeymi var ayrıca?
Varmış demek ki, biz bilmiyormuşuz
Töbe töbe ya50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
-
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle bende ne alaka gay tarzı ya gay tarzı diye birşeymi var ayrıca?
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOoo tanıtım harika olmuş...Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Ali Osman Karbuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegay tarzimi?? burda en cok kiz ayarlayan pembeli giyinenler
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum