Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• bence nike bizede portekiz milli takım hazırlattıgı model cıkaracak gibime geliyor werder bremen cıkarmıs
    Eski kullanıcı adı: olikos61
    Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
    Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      mainz ve freiburgun formalari yeni nike katalagundan mi?

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Gene mi yok amblemimizdeki top?

Yorum

• Amblemde çerçeve kullanmasalar daha güzel olurdu.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gene mi yok amblemimizdeki top?
              Napıcan top'u ya

Bu hata değil bilerek yapılan birşey
              Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
              #20 COLMAN

Yorum

• Hamburger in formasi cok guzelmis

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  farklı renklerde üretmeleri güzel .İnternetten alacağımda bedenini nasıl yapsam bilmiyorum alan varsa söylerse sevinirim.Normalde L giyiyorum.
                  Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• FC St.Pauli, VfL Bochum, 1.FC Kaiserslautern ve FC Augsburg takimlarinin forma sponsoru DO YOU FOOTBALL adinda bir marka!
                    Her takima özel forma üretiyor ve sponsorlugunu aldigi takimlarda, takimin tarihcesine cok önem veriyor, ama yeni bir marka ve cokda büyük yatirimlar yapmadi simdiye kadar!
                    Onlarla bir yazismamda ögrenmistim!
                    Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• St.Pauli 3. forma çok güzel kurukafalı
                      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak mehmetali61_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        farklı renklerde üretmeleri güzel .İnternetten alacağımda bedenini nasıl yapsam bilmiyorum alan varsa söylerse sevinirim.Normalde L giyiyorum.

Bende M ile L giyiyorum... degisiyor... dünden yeni bordo kupa t-shirtini ismarladim... okuduguma göre normal olmus bordolar bende normal bir m birde l ismarladim... insallah beyaz kupa formasindaki gibi m ve l giyenler xl ve xxl almak zorunda kalmazlar... yani harbiden bu bordo shirtlerin bedeni avrupa standartina göremidir? öyle okumustum bordo kupa shirtini alanlar benim icimi rahatlatabilirmi? =) normal bedenmi?
                        “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• en güzeli benim Nürnbergimin siyah formasi...
                          “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bende M ile L giyiyorum... degisiyor... dünden yeni bordo kupa t-shirtini ismarladim... okuduguma göre normal olmus bordolar bende normal bir m birde l ismarladim... insallah beyaz kupa formasindaki gibi m ve l giyenler xl ve xxl almak zorunda kalmazlar... yani harbiden bu bordo shirtlerin bedeni avrupa standartina göremidir? öyle okumustum bordo kupa shirtini alanlar benim icimi rahatlatabilirmi? =) normal bedenmi?
                            Bu yakalılar için kimse görüş bildirmedi L beden alacağım küçük olacak XL alacağım bol olacak yokmu bu taraftarı aydınlatacak kimse
                            Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Napıcan top'u ya

Bu hata değil bilerek yapılan birşey
                              O zaman Emre Can'ın da dediği gibi çerçeve kullanmasınlar ambleme. Kötü duruyor.

Yorum

• en çok freiburgun aynı temayı 3 formaya da uygulaması hoşuma gitti..

bir düzen tutturmuşlar en azından..
                                Hadi eyvallah..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X