Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• birde nike'ın bize özel yaptığı söylenen gri formasınıben heyecanla bekliyorum
    umarım beklenilenin üzerne çıkmayı başarabilir.
    zaten çıkamazsa benim gibi sözelşmenin feshini isteyen çatlak sesler çoğalacaktır.

bu arada niye 3. forma olark siyah denemedik bugüne kadar.
    baktım hiç siyah trabzonspor forması bulamadım

umbronun yıllardır olympic lyon'a yaptığı siyah forma hastası bir insan olarak 3. rengimiz turuncu yerine siyah olması taraftarıyım

tamam nike gri formayı yine çıkarsın ama bir de siyah formamız olsun
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      birde nike'ın bize özel yaptığı söylenen gri formasınıben heyecanla bekliyorum
      umarım beklenilenin üzerne çıkmayı başarabilir.
      zaten çıkamazsa benim gibi sözelşmenin feshini isteyen çatlak sesler çoğalacaktır.

bu arada niye 3. forma olark siyah denemedik bugüne kadar.
      baktım hiç siyah trabzonspor forması bulamadım

umbronun yıllardır olympic lyon'a yaptığı siyah forma hastası bir insan olarak 3. rengimiz turuncu yerine siyah olması taraftarıyım

tamam nike gri formayı yine çıkarsın ama bir de siyah formamız olsun
      Tamam da abi , Çubuklu forma , siyah forma , beyaz forma (zorunluydu) , gri forma .

Biraz tuhaf olmadı mı ?

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Barçanın 2. formasu mükemmel yav

İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Barça'nın formaları gerçekten harika. Ama bece şöyle bir gerçek var, 2. formanın aynısını bize yapsalar çoğunluk beğenmezdi.
          -->

Şortun rengini tam ayarlayamadım.
          En son Kaan tarafından düzenlendi; 22.05.2010, 18:35.
          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Barcanın 2.forması nasıl güzel anlamadım.Bence berbat görünüyor ama çubuklu çok iyi
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Ya şu 2. formalar antreman formamıza benziyor
              Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                -->

Gri üstüne çok fena gitti bordo mavi. Gerçekten güzel olmuş.
                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Forma renkleri konusunda tutucuyum. Gri, siyah, turuncu bilmemne gibi tuhaflıklara gerek yok. İlle de 3 bir renk olacaksa buz mavisi olur ve iddia ediyorum o kadar sevilir ki zamanla 1.renk haline gelebilir.

Ha, Nayk bunu yapabilir mi bilmem tabi... Nayk'ın 2 yıllık performansına baktığımda, Lescon gibi bir firmayla anlaşılması gerektiği görüşündeyim.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Forma renkleri konusunda tutucuyum. Gri, siyah, turuncu bilmemne gibi tuhaflıklara gerek yok. İlle de 3 bir renk olacaksa buz mavisi olur ve iddia ediyorum o kadar sevilir ki zamanla 1.renk haline gelebilir.

Ha, Nayk bunu yapabilir mi bilmem tabi... Nayk'ın 2 yıllık performansına baktığımda, Lescon gibi bir firmayla anlaşılması gerektiği görüşündeyim.
                    forma renkleri konusunda tutucu olan biri ilk rengimizin buz mavisi olmasına karşı olmalı diye düşünüyorum, değil mi ?

Yorum

• Yeni formalarımız yavaş yavaş görücüye çıksa çok güzel olur

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        forma renkleri konusunda tutucu olan biri ilk rengimizin buz mavisi olmasına karşı olmalı diye düşünüyorum, değil mi ?
                        Renk değişikliği değil kastettiğim şey. Taraftarın en çok tercih ettiği forma...

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          -->

Kaan Türk bayrağımız nerede
                          Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• formadan önce bu sene arma ve yazıların fontları düzenlenmeli bana göre...
                            arma emanet durmamalı, yazılar da daha güzel olmalı...

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kaan Türk bayrağımız nerede
                              O demo sürümüydü abi.

En son Kaan tarafından düzenlendi; 22.05.2010, 23:06.
                              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Bu Türk bayrağı olayını kulübe bildirmek lazım eminim bayraksız çıkar formalar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X