Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hazır formalarımızda Türk Bayrağı da olacakken adam gibi nakışla yap armalarını bayrağı çok güzel bir forma seti oluşsun.

Bunu düşünecek yöneticiler nerdee..

İddaa ediyorum formalarımız güzel olsun, kulüpte arma ve bayrağı nakışla yapsın 100.000'e vurur satışlar.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ...Fazla mı uzun oldu?
      Kesinlikle hayır
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        buranın sahipleride sonuçsuz çabalar silsilesinde bir şeyler yazıyor bende yazdım çok mu oldu !!! yukarıda ne demek istediğinizi de anlamadım..sanıırm sizde benim ne demek istediğimi anlamadığınız için böyle oldu..

arada kalite farkı var mı yok mu ?

açık olduğu aşikar oğlu aşikar. ben o saydığım takımların formasına 1.kalite diyorsam bizim beyaz forma en çok 2. kalitedir. çubuklu formada en çok 3.kalitedir.
        Sözleşmeyi bilmiyoruz. Dolayısıyla biz ne isteyeceğimizi bilmiyoruz. Düzeltmeler yapılacak deniyor ki biz bunun için fazlasıyla eleştiri yapıyoruz. Sende yapmışsın bu fazla değil. Ama bu iddiaların asılsız. Ben bunun cevabını verdim. 3. Kalite dediğin çubuklu formayı INTER giymişti, 2. kalite dediğin beyaz formayı BREZİLYA giymişti. Bu nasıl kalite anlayışı şaştım kaldım ! Bir iddian varsa bu iddia belgeye, bilgiye dayanmıyorsa sonuç alamazsın, yazdığın havada kalır böyle.
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sözleşmeyi bilmiyoruz. Dolayısıyla biz ne isteyeceğimizi bilmiyoruz. Düzeltmeler yapılacak deniyor ki biz bunun için fazlasıyla eleştiri yapıyoruz. Sende yapmışsın bu fazla değil. Ama bu iddiaların asılsız. Ben bunun cevabını verdim. 3. Kalite dediğin çubuklu formayı INTER giymişti, 2. kalite dediğin beyaz formayı BREZİLYA giymişti. Bu nasıl kalite anlayışı şaştım kaldım ! Bir iddian varsa bu iddia belgeye, bilgiye dayanmıyorsa sonuç alamazsın, yazdığın havada kalır böyle.

ilk yazdığım mesajda o bilgi ve görüntüyü verdim sana. havada kalan senin yazdıkların.

yukarda gördüün interin formasının sağ alt tarafında ki siyah bantta üretim de kullandıkları teknolojinin sloganı yazmakta ve indirimsiz fiyatları 70 yuro olan formalar bunlar.

bu ne demek sence ? kalite farkı !!!

biizm şu anda 2 türlü formamız yok mu kalite açısından. hani hep öyle diyoruz ya..beyaz forma bir yana diğer formalar bir yana. bu dediğim takımların formalarıda bizim bu formalardan farklı, daha kaliteli. anladın mı şimdi.

sen gidip hiç tuttun mu inter formasını, git bir bak o zaman forma nedir anlarsın.

bize 2. ve 3.sınıf formalar yapılıyor. bu gerçekleri görmek istemiyosan görme. ama sonuç olarak ben nike giymekten mutlu biriyim.

hala havada birşeyler kalıyorsa özelden konuşalım. ya sen anlatamıyon ya ben anlamıyprum. daha iyi anlaşırız

Yorum

• afs abi insallah yonetime soyle seneye her formada turk bayragi olsun

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ilk yazdığım mesajda o bilgi ve görüntüyü verdim sana. havada kalan senin yazdıkların.

yukarda gördüün interin formasının sağ alt tarafında ki siyah bantta üretim de kullandıkları teknolojinin sloganı yazmakta ve indirimsiz fiyatları 70 yuro olan formalar bunlar.

bu ne demek sence ? kalite farkı !!!

biizm şu anda 2 türlü formamız yok mu kalite açısından. hani hep öyle diyoruz ya..beyaz forma bir yana diğer formalar bir yana. bu dediğim takımların formalarıda bizim bu formalardan farklı, daha kaliteli. anladın mı şimdi.

sen gidip hiç tuttun mu inter formasını, git bir bak o zaman forma nedir anlarsın.

bize 2. ve 3.sınıf formalar yapılıyor. bu gerçekleri görmek istemiyosan görme. ama sonuç olarak ben nike giymekten mutlu biriyim.

hala havada birşeyler kalıyorsa özelden konuşalım. ya sen anlatamıyon ya ben anlamıyprum. daha iyi anlaşırız

Bizim çubuklu formamız Inter'in 2 veya 3 sezon önceki forması.

Bir siyah bant tutturmuş gidiyorsunuz.

Söylediğim gibi sözleşmeyi bilmiyoruz ve bunlar daha önce bir çok kez konuşuldu. Diyelim ki dediğin doğru bir Inter seviyesinde kalitesinde forma giyebilir mi Trabzonspor ? Sanmıyorum ! Kulüp başarıları göz önüne alınıyor o zaman.

Nike giymekten mutluysan daha fazla yoruma gerek yok. Her şey düzelecek deniyor. Kappa formalar deniyor ben onlardan daha kaliteli buluyorum Nike ürünlerini. Şu zamana kadar giyilen en kaliteli forma Nike.

Inter 2007-2008 forması siyah bant var mı bakalım :

2006-2007'de giyilen çubuklu :

ayrıca :

Siyah bant olayı yeni çıkmış herhalde. Bilemiyorum. Bir siyah bant sebebine bütün formaların kalitesiz ilan edilmesi çok enteresan. Inter'in önce ki sezonlarında siyah bant yok ne olacak şimdi ? Biz bu arkadaşları biraz geriden takip ediyoruz olay bu. Bu da gayet normal değil m i?
              En son OnurKul tarafından düzenlendi; 15.05.2010, 02:02.
              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bizim çubuklu formamız Inter'in 2 veya 3 sezon önceki forması.

Bir siyah bant tutturmuş gidiyorsunuz.

Söylediğim gibi sözleşmeyi bilmiyoruz ve bunlar daha önce bir çok kez konuşuldu. Diyelim ki dediğin doğru bir Inter seviyesinde kalitesinde forma giyebilir mi Trabzonspor ? Sanmıyorum ! Kulüp başarıları göz önüne alınıyor o zaman.

Nike giymekten mutluysan daha fazla yoruma gerek yok. Her şey düzelecek deniyor. Kappa formalar deniyor ben onlardan daha kaliteli buluyorum Nike ürünlerini. Şu zamana kadar giyilen en kaliteli forma Nike.

Inter 2007-2008 forması siyah bant var mı bakalım :

2006-2007'de giyilen çubuklu :

Siyah ban tolayı yeni çıkmış herhalde. Bilemiyorum. Bir siyah bant sebebine bütün formaların kalitesiz ilan edilmesi çok enteresan. Biz bu arkadaşları biraz geriden takip ediyoruz olay bu. Bu da gayet normal değil m i?
                arkadaşım ben anormal mi dedim. bak sende diyosun geriden takip ediyoruz. evet geriden takip ediyoruz. yeni teknlojik ürünler başkalarına eskileri başkalrına..

benim derdim burda nike mallarının vura vura gözümüze sokulmya çalışılmasıdır. yani abartılacak düzeyde, tabi bence, forma görüyoruz. ama bunların yüzde 80i bize yapılmayan forma ve ürünler.savaşım bunlarla. çıkıp biizm formamızın kalitesi bu denilmiyor. barcelona forması gözümüze sokuluyor. bunu bana yapmıcaklarsa neden burda sayfalarca resim dolaşıyor. ( ilerde de yapılmıcanı biliyoruz. yapıalcak diyen varsa kendini kandırır)

inşllah anlatmak istediğimi tam olarak şimdi anladın.

Yorum

• arkadaşım ben anormal mi dedim. bak sende diyosun geriden takip ediyoruz. evet geriden takip ediyoruz. yeni teknlojik ürünler başkalarına eskileri başkalrına..

benim derdim burda nike mallarının vura vura gözümüze sokulmya çalışılmasıdır. yani abartılacak düzeyde, tabi bence, forma görüyoruz. ama bunların yüzde 80i bize yapılmayan forma ve ürünler.savaşım bunlarla. çıkıp biizm formamızın kalitesi bu denilmiyor. barcelona forması gözümüze sokuluyor. bunu bana yapmıcaklarsa neden burda sayfalarca resim dolaşıyor. ( ilerde de yapılmıcanı biliyoruz. yapıalcak diyen varsa kendini kandırır)

inşllah anlatmak istediğimi tam olarak şimdi anladın.

Diğer Nike sponsoru olan takımların formalarının dolaşmasının bir anlamı var. Ali Fuat abi paylaşıyor bu fotoğrafları. Bu fotoğrafların paylaşılmasının amacı bize bunlar yapılacak demek değil. Bizim sponsorumuz Nİke bunları yapıyor demek. Burası "Nike" başlığı. Burada Nike ürünlerini paylaşmak ve tartışmak gayet normal. Senin bu resimler paylaşılıyor diye sinir stres yapmana gerek yok. Bakmazsın bu başlığa olur biter. Sponsorumuzun hangi takımlara ne ürünler verdiğini görmek isteyenler giriyor zaten bu başlığa. Bunun dışında bir şeyleri iyiye götürmek isteyenler...

Diyorum ve sana siyah bantlı günler diliyorum.

Bu arada Celtic yeni sezon formaları için taraftarlarını meraklandırmaya başlamış Nike formaları ile geçmişi hatırlatıp yeni gelecek formanın müjdesini veriyor
                  En son OnurKul tarafından düzenlendi; 15.05.2010, 02:11.

Yorum

• Levski Sofia yeni sezon forması BMN farkı ile:

Bu sezon giydiğimiz mavi ve gelecek sezon giyeceğimiz bordo formanın modelinden kumaşı çok hafif. Formanın sırtında ve omuzundaki hava alan kumaşlar rahat etmenizi sağlıyor. Mavi formayı keyifle giydim kendi adıma.

Sponsorumuz olduğu için ve Trabzonspor giydiği için Nike özelinde dünyada neler olup bitiyor öğrenmek, bilgileri paylaşmak savaş sebebi olmamalı.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• @OnurKul

Bizim bu sene giydiğimiz forma İnter'in 4 sene önce giydiği formalardır.İnter o formayı 2006-2007 sezonunda giymiştir.Ve ben eminim ki o zamanki formaların kalitesi de bizim şimdiki çubuklu formamızdan daha iyidir.Sadece isim olarak İnter jersey diye geçiyor kumaş kalitesi falan hikaye.Bu seneki katalogda da inter jersey diye bir forma var çıkınca göreceksiniz ki kumaş kalitesi olarak arada epey bir fark var.Bu sene ve geçen sene giydiğimiz beyaz formaların Brezilya formalarının kalitesinde olduğunu söylüyorsun ama yanılıyorsun.İki formaya dokunmuş birisi arada dağlar kadar fark olduğunu anlar.

Artık kısmet bu seneye inşallah adam gibi forma yaparlar umarım.

Yorum

• Forma modelleri ve kolleksiyonlar oluşturulurken büyük takımlara hazırlanan modeller baz alınıyor. Forma modellerinin İnter, Brezilya, Arsenal diye adlandırılmaları bu yüzden. Belli forma tarzı olan, ekol olmuş takımların model isimlerinin kolleksiyonlara verilmesi normal.

Arsenal için hazırlanmış bir model bir sonraki sezon -ana tarzı korunarak- değişikliklerle yeni kolleksiyona konuluyor. İnter'in de yıllardır sürdürdüğü bir çubuklu forma tarzı var. Çubuk kalınlıkları, yaka modelleri İnter modeli de her sezon Nike kolleksiyonunda yerini alıyor. Temelde tamamen aynı modeller olmuyor bunlar.

Nike'ın kataloğunda modellerle ilgili açıklama cümlesi şöyle: "Design based on classic Arsenal jersey" (Aston Villa tarzı dediğimiz model için). Çubuklu forma modelinde ise "Design based on Inter Milan jersey" yazıyor.

Brezilya modeli de öyle. Yeni sezon giyeceğimiz beyaz forma Brezilya modelinden. Brezilya da forma modelini yeniledi fakat kolleksiyonda olan model birebir Brezilya forması olmayabiliyor.

Takım ismi ile adlandırılan modeller o takımların giydiği modellerin aynısının sonraki yıllarda kolleksiyona dahil olması değil, tarzının başka renklere de uyarlanarak, değişikliklerle yenilereke satışa sunulması. Bir pazarlama stratejisi olarak Nike'ın tercihi bu. Doğru da yapıyorlar bence. Büyük takımların forma modellerine bakarak neler moda olacak okuyabiliyorum ben.

Yeni sezon formalarımız tamamen yenilenmiş formalar olacak, sevinmemiz lazımken nelere takılıyoruz bazen. Her sene daha iyiye gittiğimizi görüyorum ben. Taraftarın bu konularda daha bilinçli olduğu gerçek. Ve bu konuların en sağlıklı olarak BMN'de tartışıldığı da ortada. Başka herhangi bir takımın taraftarının formalarını bizim kadar konuştuğunu sanmıyorum. Gören varsa söylesin lütfen.

Dünya kupası formalarının modellerinde gördük hemen hemen aynı modeller, aynı yakalar, aynı kesimler, aynı kumaşlar fakat farklılığı oluşturacak renkler ve detaylar.

Forma modellerimizin veya bu olaylara bakış açımızı temel kurumsal değerlere oturtmamız lazım. Sponsorlarla ilgili değil kendi kulüp yapımızla ilgili bugünün olmayan, geçmişten gelen sorunların yansıması bütün bunlar.

Önce kulüp yapısı olarak İnter Barcelona olalım sonra formamız peşimizden gelir zaten. İşin gereğini yerine getirmiyoruz ama sonucun onlar gibi olmasını istiyoruz.

Barcelona geçen sezon 2.5 milyon formanın parasını peşin verip yaptırırken biz ürünleri ve formaları kimbilir hangi şartlarda yaptırıyoruz. Kendi gerçeklerimizi ıskalayarak yapacağımız değerlendirmeler yanıltıcı olacaktır.

Bu daha iyi olmasın demek değil. Çoğu zaman şükretmeyi bilmiyoruz. Elimizdekinin kıymetini, kaybedince fark ediyoruz çoğu zaman. Sabırsızız. Sadece kendimize bakıyoruz, elimizdekilerin değerlerin kıymetini bilmiyoruz. Bizde olan kötü, başkasındaki iyi zannediyoruz. Kendi gerçeklerimize göre hareket etmeyi unutuyoruz. Farklılığımızın zenginliğimiz olduğunu unutuyoruz.

Yukardaki paragrafı sadece formalar için değil, genel olarak söylüyorum. Aynı paragrafı Trabzonspor için, futbolumuz için, futbolcularımız için okuyun, değişen bir şey olmadığını fark edeceksiniz.

Biz hem güzel olsun istiyoruz, hem ekonomik olsun istiyoruz, hem kulüp kazansın istiyoruz ama hemen ve nasıl olursa olsun istiyoruz. Bunu da başarmak öyle kolay değil.

Bütün bunları, bu satırları okuyan sizler gibi sade taraftar olarak söylüyorum. Olaylara aynı taraftan baktığımızı unutuyor bazıları. Bu işlerin yetkilisi sorumlusu değilim. Kulüp üyesi ve taraftar olarak kendi açımdan görüşlerimi paylaşıyorum o kadar.

Ben de en güzelini en iyisini istiyorum. Acı olanı nasıl olabileceğini de biliyorum. Ama elimden gelen bu kadar.

Bilmem, anlatmak istediğim şeyleri, anlayabileceğiniz şekilde anlatabildim mi?
                        En son a f s tarafından düzenlendi; 15.05.2010, 12:14.

Yorum

• nike bize uygun değildir,aynı şekilde adidas ve puma da

sürekli btartışılıyor ama bu konuda bilinmesi gereken bir şey var.
                          tahminimce formalar kulüp başarısına dgöre düzenleniyor.
                          2.büyük ihtimalde satış miktarlarına göre.
                          şimdi mesela celtic takımı bu sene çok başarısı yok ama adamların reklamlarına baksanıza...
                          yani burada açık ve net
                          nike bizi pek iplemiyor.
                          yani katalog ürünleri kullanıyoruz.
                          nike zaten bu güne kadar yapmış olduğu bütün çalışmalarında bizi iplemediğini göstermiş durumda
                          bence nike açısından baktığımızda bir ingiltere 3.lig takımından bir farkımız yok.
                          fakat bu konuda sorgulanması gereken diğer husus başka hangi firmanın bize özel forma üreteceği
                          adidas yapar mı yapmaaz
                          puma bize forma yaptı
                          onlarda katalog ürünüydü.
                          bize adam akıllı çalışan bir kappa vardı
                          Puma içinse bize yaptığı formalarla şu anda bursaspora yapğtığı formalara arasında tek fark bu sezon bursaspora yandan çubuklu forma yapılmış olması.
                          tahminim o üründe katalogdan.
                          yani eğer bir firmanın bize has ve cebimize uygun formalar üretmesini istiyorsak bu firma aynı zamanda bir türk firması da olan lescondur...
                          baskıyı isteklerimii net bir şekilde ileteceğimizi düşünüyorum.

burada 2 senedir afs abi nike ile iletişimimizi sağlamaya çalışıyor.
                          yaptığı çalışmalarından ve yazılarından tam anlamıyla bizi yansıttığını fakat bu çalışmaların nike tarafından kabul görmediğini yani sallanmadığını düşünüyorum.
                          bu yüzden bence bir an önce bire şey yapılmalı.
                          nike ürünlerine göz gezdirildiği zaman zaten bu anlaşmanın 2 sene öncesinde hata olduğu çok açık.
                          ekonomik anlamda nik bizim isteklerimizi yerrine getirecek bir firma değil
                          çünkü fahiş fiyat uyguluyor.

bu nedenle ne nike ne adidas ne puma bizim ihtiyaçlarımız karşılayamaz.
                          yani bu dünya markaları bize özel ürün üretmekle uğraşamaz açıkçası.
                          hiçkimsede özel ürün beklemesin.
                          ben şahsen beklemiyorum.
                          yani düşünebiliyormusunuz?
                          nike bize niye özel forma üretsin ki siz olsanız nike ın başında üretir miydiniz

bir de lesconun başında olduğunuzu düşünüp o şekilde değerlendirin
                          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Nike bize özel forma yaptı: Gri Formamız.

Kulüp Nike ile çalışmaktan memnun, Nike ta memnun çünkü ikisi de kazanıyor.

Nike beni muhatap almak zorunda değil ki. Benim de resmi bir görüşmem olmadı. Bu konularda yetkili olan kulüptür. Onlar da taraftarların taleplerini takip ediyorlar zaten. Olayları doğru değerlendirmek lazım.

İyiye doğru giderken herşeyi yıkmanın gereği yok.

Kappa'yı en çok seven biri olarak Kappa ile nasıl anlaşıldığını, hangi şartlarda anlaşıldığını çok iyi biliyorum.

Kappa bize mükemmel formalar yapmadı duygusal davranmayalım. Armaları küçük ve yanlış kullanıyordu, ürünleri yetersizdi, hiçbir yerde bulunmuyordu, çok pahalıydı, ısrarla taraftar için daha rahat kesim formalar yapmadı, renklerimizi son senelerde doğru kullandı. Onun dışında Kappa'nın genel marka çizgisini, tasarımlarını, kumaşlarını çok beğenen biriyim. O dönemde sadece bizim giyiyor olmamız bile ayrı bir havaydı. Taraftar forması üretmesi, yedek renk kavramını ortaya çıkarması, ilk kez taraftarın resmi forma satın almaya başlaması gibi hoş anıları var üzerimizde, ama kimse eksikliklerini dile getirmiyor nedense.

Kappa'nın kumaş kalitesini beğenenler, Nike'ın kumaşlarına laf söylememeli.

Nike bu şartlarda bizim için doğru bir markadır. Lescon ( madem Türk markası niye Leskon okuyoruz? ) bizim gibi bir markayı taşıyamaz.

Zaten sponsor değiştirme gibi bir derdimiz de yok.
                            En son a f s tarafından düzenlendi; 15.05.2010, 14:36.

Yorum

• ne lesconu yaaaa

Yorum

• Sponsor değiştirmek bize fayda sağlamaz aksine şu an için zarar getirir..

Nike'ın bize yaptığı ürünlerin git gide daha iyi olacağı aşikar..

Bizlerden gelen talepleri kulüp doğru anlayıp Nike ile uyumlu çalıştığı taktirde ortaya herkesin beğeneceği ürünler çıkacaktır..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X