“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Pardon ya ben sol diye formaya bakis acisindan sol sanmistim...
zaaten bende belirttim takim logolari olmasa sag tarafa kullanilabilir... o zaman anlami olur tabii
o zaman logo ortaya... Sanli Bayragimiz Sol´a Nike´da Sag´ya...
güzel olur valla...
TS Club, Ziraat Türkiye Kupası Final maçının ardından sınırlı sayıda ürettiği kupa t-shirtlerini satışa sundu.
Ziraat Türkiye Kupası’nı 8. kez alarak taraftarlarını büyük bir sevince boğan Trabzonspor, kupa anını ölümsüzleştirdi. Özel baskı teknolojisi kullanılarak hazırlanan ve sınırlı sayıda üretilen t-shirtler, 19.90 TL satış fiyatıyla tüm TS Club mağazalarında satışa sunuldu.
Ön yüzünde “Kupa Yerini Buldu” yazısı ile alınan kupanın görselinin bulunduğu t-shirtün arka yüzünde ise, “Kupaların Efendisi” ifadesi kullanılarak 8 kupanın tarihi yer aldı.
Biz hazırız da, siz şu hatanızdan dönüp ( logoyu yanlış basmaktan vazgeçip) hatanızı düzeltmeye hazır mısınız?
TS Club, Ziraat Türkiye Kupası Final maçının ardından sınırlı sayıda ürettiği kupa t-shirtlerini satışa sundu.
Ziraat Türkiye Kupası’nı 8. kez alarak taraftarlarını büyük bir sevince boğan Trabzonspor, kupa anını ölümsüzleştirdi. Özel baskı teknolojisi kullanılarak hazırlanan ve sınırlı sayıda üretilen t-shirtler, 19.90 TL satış fiyatıyla tüm TS Club mağazalarında satışa sunuldu.
Ön yüzünde “Kupa Yerini Buldu” yazısı ile alınan kupanın görselinin bulunduğu t-shirtün arka yüzünde ise, “Kupaların Efendisi” ifadesi kullanılarak 8 kupanın tarihi yer aldı.
Biz hazırız da, siz şu hatanızdan dönüp ( logoyu yanlış basmaktan vazgeçip) hatanızı düzeltmeye hazır mısınız?
Abi futbolcuların üstündeki armada top beyaz acaba siteye koyulurken sıkıntı olmuş olabilir mi ?
Söyleye söyleye dilimde tüy bitti, yaza yaza klavye eskidi, yine logoyu yanlış yapmışlar.
Kendi logosunu ısrarla yanlış kullanan başka kulüp yoktur dünyada bizden başka. Trabzonspor logosunun topu asla sarı değildir. Yıldız altın sarısı olur altın rengi olsun diye civciv sarısı değil.
Yoruldum.
Burda da beyaz görünüyor!
Yıldız mavi hangisi doğru ürün acaba?
Umarım bu bariz hatadan dönülür. İnsan kendi lisanslı ürününü baştan hatalı yapar mı?
İsteğimiz ve ısrarırımız bu hatanın düzeltilmesi ve bu konu ile ilgi başka ürünlerin de çıkarılması yönünde.
Önümüzde İstanbul'da oynayacağımız bir maç var. Şimdiden hazırlıklara başlanıp, tedbirler alınmalı ve korsan ürünler stad çevresine sokulmamalı.
Stadyumun çevresine ve içine TS Club standları açılmazsa -ki İstanbul'daki bayiler açsın bir kısmını- yine korsan ürünler çıkacak meydana.
Söyleyeceğimizi hep testi kırılmadan önce söylüyoruz, umarım bu kez işe yarar.
En son a f s tarafından düzenlendi; 06.05.2010, 17:03.
birde sınırlı sayıda niye üretilmiş ürün satmak istemiyor mu bu klip bedenler küçük benim gibi kilolu adamlar ne yapacak
"Kupa öncesi ancak bu kadar hazırlık yapabildik, yapılan satışlara, gelen tepkilere göre ürün yaparız, ya alamasaydık kupayı, bir sene depoda mı bekletecektik?" demenin kibar şekli o. Tişörtteki hatayı görmeyip, fiyatı es geçip "yaptık ta ne oldu satışlar belli" de diyebilirler şaşırmayın.
İstanbul'daki maçlara gerekli hazırlıklıklar pekala yapılabilir. İstanbul'daki maçlarda TS Club tırı ve standları epey iş yapar; doğru ürün, doğru tasarım ve makul fiyatlarla tabii.
En son a f s tarafından düzenlendi; 06.05.2010, 18:42.
Yorum