Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• Yorum

• belki yeri degil ama model olarak harika birsey

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          burda nike kadar olmasın !!! adidas, puma formaları paylaşıldı hatta daha başkalarıda. nike'ın bizim ürünlerden daha çok( ki bizim nike ürünleri forma şort konç 2 parça eşofman kapri ve kapşonludan ibaretken) diğer takımlarının ürünleri burda payalaşıldıda bu mu sorun yaptı anlamadım. pekala bence adidas başlığı açılabilir. Ama buna yönetimin izin vereceğini sanmıyorum. o yüzden en iyisini bulmak ve görmek için karşılaştırma yapmak en akilane şeydir. gayet de doğaldır. yönetimin buna karşı çıkcağını sanmıyorum.
          Bence cok haklisin, nike haric baska formalar örnek olarak bakamssak farklarini nasil anlayacagiz.

Forumun bu bölümünde kurallar AFS ve digerleri gibi geliyor bana. Herkes düsündügünü yazmakta özgürdür. Bence bu formalarda fikir vermek isteyene herkes saygi göstermesi lazim.
          Ve Afs belki untuttmuss olabilir ama kendi de ara sira baska formalari örnek olarak gösteriyor:

AFS den alinti:

Lazio'nun bu forması bize çok daha uygun mesela:

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok büyük bir ihtimalle Naykla yeni sözleşme imzalanmayacak.
            Neden acaba?
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Ne kadar kötü olsada istikrardan yanayım , sanki içime 2-3 sene daha beklersek nıke süper ürünler yapacak gibime geliyor.

Şimdi adidas veya başka bir firma ile anlaşsak ne olacak sanki aynı olayları yaşamayacağız , bence nıke ile devam.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

yapma be abii

istikrar sart bu konularda...

Yorum

• kendine has,taraftarında onaylayacağı 2-3 model bulup onda ısrar edersin
                  kriterlerini koyarsın sonra nike mi olur adidasmı olur puma mı olur yap bunu dersin
                  neymiş 2-3 sene daha bekleyecekmişiz istikrar şartmış
                  başarı olmazsa elimiz güçlü olmazmış istediğimiz formayı yaptıramazmışız
                  e ne yapacağız arkadaş ligde şampiyon olamıyoruz avrupada tıkımız yok kaliteli ve bizi çağrıştıran forma da yok öylemi
                  o zaman lescon yapsın bizim formaları ülke ekonomisine katkımız olsun bir nevi...
                  YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Fırsat çıktı ya vurun Ali Fuat'a! Ben ne diyorum bazıları ne anlıyor!

Burada Adidas'ın şu forması çıktı demek başka şey, başka örnekleri paylaşırken onlarla ilgili yorum yaparak sunmak ayrı şey. Lazio örneğini neden vermişim bunu anlamayan, rica ediyorum benim mesajlarımı okumasın.

Puma'nın afrika kupası kolleksiyonunu da ilk ben paylaşmıştım. Ama orada anlattığım lansmanın önemi, konsept biz neler yaparıza örnekti o mesajlar.

Başka markaların forma lansmanları oluyor hepsini burada paylaşmaya kalkarsak, bu başlık amacından sapmış olmaz mı? Bir öneri ortaya atıyorum, kabul eden eder, etmeyen etmez.

Geçen sene avrupa takımlarının formaları diye başlık vardı. Uygun başlık açılır herkes istediğini yazar, alternatif yol bile gösteriyorum ama görmek isteyen görmüyor.

BMN demokratik bir platform. Bu başlıkta da diğer başlıklarda olduğu gibi BMN forum kuralları geçerli. Forum kuralları içerisinde olmak şartı ile herkes özgür düşüncesini ifade edebilir. Ben de basit bir üye olarak bu hakkımı kullanıyorum. Kimsenin düşüncesine de karışmıyorum. Forum kurallarına aykırı mesajım varsa veya mesajlar varsa rapor edin diyorum. Nedir bazılarının benimle olayı kişiselleştirme sorunu?

Bir yeri işaret ederken, işaret ettiğim yere değil, parmağıma bakanlara, başka çok garip mesajlara tepki vermezken, benim mesajlarıma tepki verenlere bir anlam veremiyorum.
                    En son a f s tarafından düzenlendi; 01.05.2010, 11:08. Sebep: yorgan gitti!
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

onu bunu bilmem ama nike ile devam edilmeli..olmadı mı o zaman adidasla anlaşılmalı. ikisinden biri kesinlikle olmalı.

Yorum

• Neden nike ile imzalanmıyacak,bir istikrar yakalayamadık şu formalarda sürekli değiştiryoruz.
                        Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• Nike ile yeniden anlaşılmayacak diye bir durum yok. İşin yetkilileri ile şimdi konuştum. Öyle bir durum söz konusu değil.

Yaz kolleksiyonumuz hazır, tanıtım için hazırlıklar sürüyor. Kolleksiyona yeni ürünler de eklenmeye devam ediyor. Yeni formalarımızın geliş tarihi de belli ( tarihi biliyorum ama söylemeyeceğim )

Kupa finalinde forma seçme önceliği bize ait ve büyük ihtimalle çubuklu formamız ile sahaya çıkacağız.

Allah nasip ederse 8.kupa için tasarlanan tişörtlerimiz de hazır. Kupa törenine futbolcularımız bu tişörtler ile çıkacaklar.

TS Club TIR'ı yola çıktı. Tır, 2 Mayıs'tan itibaren Fenerbahçe ile oynayacağımız maç gününe kadar taraftarlarımıza Şanlıurfa'da hizmet verecek.

Süleyman ( Lazanist ) kim çıkarıyor bu lafları kim kim...
                          En son a f s tarafından düzenlendi; 01.05.2010, 11:48.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Peki abi yeni formalarda yakalar nasıl bu seneki gibimi,şuan üzerimdeki formanın (parçalı forma)yakası çok kötü.Genelde istikrarımız yok nike ile istikrar yaşayalım bare
                            Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Allah nasip ederse 8.kupa için tasarlanan tişörtlerimiz de hazır. Kupa törenine futbolcularımız bu tişörtler ile çıkacaklar.
                              Offff (:
                              Bu sevindirici bir haber işte
                              Hamiş

Yorum

• ali fuat abi ve yöneticiler bence bi anket açılmalı sponsporla ilgili...taraftarın isteğine önem verilmeli...

tam düzeni yakalıyorken sponsor değiştirmek de neyin nesi...inşallah devam ederiz...2 yıldır bende çok memnun değilim ama devamlılık sağlamamız gerekiyor...

3 yıl öncesine göre bazı şeylerin düzeldiğini ve geliştiğini görmemek için kör olmak lazım...
                                Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                                Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X