Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor Galatasaray maçında tek reklam yapmayan NİKE ( hemde NikeRed kampanyasınında Türkiye'de tek olduğu maç)

Galatasaray Fenerbahçe Maçından önce, galatasaraydan elano fenerbahçeden santosu kullanarak reklam yaptı..eee Brezilya milli takımın Nike giyiniyor olabilir ama ooyuncuların formaları adidas !!!!

Nike'ın bize değer meğer verdiği yok. bu bir gerçek. ama nike giymek ayrıcalık.

Yorum

• Afs abi, basit bi soru sorcam. gri forma has ve bize ozel yapilcak. o zaman, hem jenerik hem de renk tonu olarak griye yakin olan beyaz formaya ne ihtiyac var?

Yorum

• Maçın geniş özeti:

Gelecek sezon formaları ile ilgili benim bilmediğim, bazısını cevapladığım ve cevabını benim vermeyeceğim sorular soruyorsunuz.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Nike'ın yeni sezon kaleci formaları satışa çıkmış bile:

Adidas'ın parlak kumaşlı kaleci formalarını gördükçe bizim kalecilerin formalarının güzelliği ortaya çıkıyor.

Nike yeni sezonda özellikle kumaş kalitesi konusunda oldukça iddaalı.

Yorum

• - Abi bize bu formayı bile yapsalar üstüne beyaz brandayı manda gözü gibi yapıştırırız biz..
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bizim renkerimiz Bordomavi. Bu renker dogru/yanlis kullaniliyor. Rica etsem bilen birinden gercek renk kodlarini alabilirmiyim?
                1

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nike'ın yeni sezon kaleci formaları satışa çıkmış bile:

Adidas'ın parlak kumaşlı kaleci formalarını gördükçe bizim kalecilerin formalarının güzelliği ortaya çıkıyor.

Nike yeni sezonda özellikle kumaş kalitesi konusunda oldukça iddaalı.
                  bize bu kalitede forma yapılmayacak, bundan adım gibi eminim..bunlar avrupanın büyük takımlarına ve milli takımlarına yapılıyor.

bakın geçen inter maçında bir detay gözüme takıldı. kim olduğunu hatırlamıyorum yerden kalkıp formasına asıldı sinirli bir şekilde, o anda gözüme formanın likralı gibi olduğu ilişti. formayı çektiğinde öyle bir hava veriyor.( bi ara kappa yapmıştı bize) ama bende ki formayı çektiğimde normal bir mal gibi görünüyor.

o yüzden diyorum mallar çıktıktan sonra konuşalım, sonra ben öyle birşey demedim oluyor.

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fontlarımız sanki küçüldü gibi
                    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• su rengin asaletine bak be arkadas bitiyorum su renklere varim yogum bordo mavi

Yorum

• Bugün TS Club yetkilileri ile İstanbul'da geniş bir toplantı yaptık. Yeni sezonla ilgili güzel sürprizler bizi bekliyor.

Forma kumaşları, modelleri, formaların tanıtımı, yazlık ürünler, kurumsallaşma ilgili epey bir konuda konuştuk.

Gelişmeleri paylaşırım. Bugün çok yoğun olduğum için öncelikli olarak Canım Ailem paketindeki bir güzellikten bahsetmek istiyorum. Yukarıdaki kampanyadan yararlanırken kulübün duyurmadığı ama uyguladığı bir incelikten bahsetmek istiyorum. Formaları alırken istediğiniz formalarda değişiklik yapabiliyorsunuz. Nasıl mı? Mesela hepsini çubuklu veya farklı farklı modellerden seçebilme şansınız var. Böyle olunca fiyatta da değişiklikler oluyor. Detaylı bilgiyi TS Club'a siparişi verirken söyleyebiliyorsunuz sizi fiyat ve beden konusunda bilgilendiriyorlar.

Paketin fiyat avantajından faydalanmak için iki üç kişi bir araya gelip tek tek alsalar daha pahalı olacak formaları böylece daha ucuza alabilirler.

Nike'ın da sürprizleri var yeni sezonda TS Club'ın da. Tiribünler için için istediğimiz forma şeklindeki dev bayrak yeni sezon modellerinden olacak mesela.

Formaları piyasaya çıkmadan görme şansım olacak. Modellerin tamamının ne olduğunu da öğrenmiş oldum ( tahminlerim tuttu ).

Font konusunda Nike Avrupadan cevap bekleniyor en kötü ihtimal Barcelona'nın yazı karakteri olacak fakat Nike değil Trabzonspor armalı şekilde.

Formaya yazılacak yazılar, şortlar, tozluklar, idman ürünleri, kumaş kaliteleri, yeni ürünler.

Güzel haberler var. Kendinizi güzelliklere hazırlayın derken bir şey biliyorum da söylüyorum

Yorum

• Sabırsızlıkla bekliyoruz Ali Fuat abi..Bilgiler için teşekkürler

Yorum

• Verdigin degerli bilgiler icin cok tesekkürler Ali Fuat abi.
                            .

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gelişmeleri paylaşırım. Bugün çok yoğun olduğum için öncelikli olarak Canım Ailem paketindeki bir güzellikten bahsetmek istiyorum. Yukarıdaki kampanyadan yararlanırken kulübün duyurmadığı ama uyguladığı bir incelikten bahsetmek istiyorum. Formaları alırken istediğiniz formalarda değişiklik yapabiliyorsunuz. Nasıl mı? Mesela hepsini çubuklu veya farklı farklı modellerden seçebilme şansınız var. Böyle olunca fiyatta da değişiklikler oluyor. Detaylı bilgiyi TS Club'a siparişi verirken söyleyebiliyorsunuz sizi fiyat ve beden konusunda bilgilendiriyorlar.
                              Evet Bunu arkadaşımdan duymuştum.

Onlar almış

Sanırım çubukluyla değişirken 10 tl fiyat farkı veriyorsun.
                              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Şort demişken Celtic in 2008\2009 şort modeli çok hoşuma gidiyor.Detaylar çok güzel.

Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X