Bizim Formalarda Nike amblemi neden hep küçük Barcelona,Arsenal ve Avrupadaki diğer Nike kullanan takımların Nike ablemi bizimkisinden büyük Tv de izleyince forma sponsoru nike olduğunu rahatca anlıyabiliyorsun ve formanın güzelliği ortaya çıkıyor bizim ürünlerimiz ise tam tersi küçük belirgin olmuyor nike ablemi biri bunu açıklarsa sevinirim
En son Rockwaryum tarafından düzenlendi; 26.03.2010, 01:13.
Zor bela büyük heveslerle aldığım,gözüm gibi baktığım çubuklu formamın arması ve yıldızı 3-4 yıkamada söküldü.
Onu oraya yapıştıran elleri öpüyorum.
Bize bu değeri verdiğiniz için ayrıca teşekkürler.
Bordo mavi tişortu pazardan da alırdım.Armasına saymıştım ben o parayı.
En son Mehdi tarafından düzenlendi; 26.03.2010, 10:07.
Zor bela büyük heveslerle aldığım,gözüm gibi baktığım çubuklu formamın arması ve yıldızı 3-4 yıkamada söküldü.
hepimizin başına geliyor.bu sene aldım formayı daha yıkamadan reklamlarda sökülmeler başlamış bir hışımla sadri şener tscluba gittim.dedim böyle böyle,neyse onu hallettiler ve beni çıldırtacak cümleler başladı.dedim ki "formalardaki armalar rezalet,şunu nakış yapın eskisi gibi..."adamın bana verdiği cevap nakış yapılınca korsanının yapıldığı yönündeydi.sanki bunun korsanı yok dediğimde ise yok cevabını alınca istanbul-eminönü dolaylarında ben gözlerimle gördüm gezip bakarsanız görürsünüz dedim.adam işkembeden yazdığının farkına vadı,kem küm etmeye başladı.bu,işletmenin taraftara verdiği(!) değerin açık bir göstergesidir,ayıptır,yazıktır
En son oguzhann tarafından düzenlendi; 26.03.2010, 10:40.
hepimizin başına geliyor.bu sene aldım formayı daha yıkamadan reklamlarda sökülmeler başlamış bir hışımla sadri şener tscluba gittim.dedim böyle böyle,neyse onu hallettiler ve beni çıldırtacak cümleler başladı.dedim ki "formalardaki armalar rezalet,şunu nakış yapın eskisi gibi..."adamın bana verdiği cevap nakış yapılınca korsanının yapıldığı yönündeydi.sanki bunun korsanı yok dediğimde ise yok cevabını alınca istanbul-eminönü dolaylarında ben gözlerimle gördüm gezip bakarsanız görürsünüz dedim.adam işkembeden yazdığının farkına vadı,kem küm etmeye başladı.bu,işletmenin taraftara verdiği(!) değerin açık bir göstergesidir,ayıptır,yazıktır.
Kesin şu hafif şişman adam söylemiştir bunu.
Yapışkan olsun, nakışlı olsun her türlü korsanı yapılabilir formaların.
Ankara'da Gs, Fb, Bjk'nin formalarının birebir kopyaları satılıyor.Dokunmadan da anlamak imkansız.Hatta orjinal formaya dokunmayan birisinin anlaması imkansız.Armaları da tıpkı orjinal formalardaki gibi.
formaya verilen (en azından bir öğrenci için) fazla para bir yere kadar kabul edilebilir -gerçi bu konuda nike'ın hâlâ vasat bir görüntüde olduğunu düşünüyorum ama - ama o para verildikten sonra armaların,yazıların sökülmesi tahammül edilemez bir durum,bu işçiliği yapana da yaptırana da selamlarımı iletirim.
Ya paranın azı çoğu,öğrencisi sivili olmaz Oğuzhan kardeşim.
3 milyar maaş bile alsan farketmez.80 lira vermişsin.Üstüne özenle ismini yazdırmışsın,altına en sevdiğin sayıyı ekletmişsin.Kalbin hizzasına isabet eden armasını gururla taşımak için vermişsin o parayı.Karşılığını isterim gerisi bağlamaz beni.Açıkçası bugün çok canım sıkıldı bu işe.
Bunlar ne iş yapar bilmiyorum.Hazır gelen tişortlara armayı doğru dürüst tutturamayacak kadar vasıfsız,kabiliyetsiz veya umursamayan bir zihniyet.
Bu arada bu yazdıklarımı aslında TsClub Eleştirileri başlığına yazmam lazımdı ama buraya denk geldi.
En son Mehdi tarafından düzenlendi; 26.03.2010, 10:54.
ben 8 aydır formamı yıkamadım , gece elimle çitiledim bidefa, türk telekom yazısı kendiliğinden çıkacak gbi zaten
Yorum