Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Türk bayrağı dikkatli gözlerden kaçmamış; süper kupayı da düşününce en kötü iki kupa ile sezonu noktalayabiliriz Allah'ın izni ile

TS Club için yaz sezonu ile ilgili bir kolleksiyon hazırlığım var. Formalar Nike'ın yeni sezon çizgilerini içeren özel bir kolleksiyon olacak. Model seçimi ve detaylarla ilgili taraftarın istek ve beklentilerini her fırsatta iletiyorum zaten.

+ bu başlık ta sürekli takip ediliyor.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mesela

Daha güzel ve daha özellerini de yapıyorum yeni görüntülerle ( iş yoğunluğum fazla bu aralar, müsait olunca paylaşırım )

Bu mu olacak? diye soracak olanlara cevabım: hayır sadece renkli hayallerimden biri.
      harika forma
      Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

Mesela

Daha güzel ve daha özellerini de yapıyorum yeni görüntülerle ( iş yoğunluğum fazla bu aralar, müsait olunca paylaşırım )

Bu mu olacak? diye soracak olanlara cevabım: hayır sadece renkli hayallerimden biri.
        Forma güzel yalnız bana göre 2 çizgi sadece olursa daha güzel gözüküyor ama forma reklamı olunca çok hoşuma gitmedi..Şortların yanında ki çizgiler güzel..nike armasının sağda olması güzel hatta ts club logosu bile reklam için kullanılabilir şimdilik..sol tarafta güzel fontlu bir numara da konulunca nasıl görünür bana göre daha güzel olur..tff kurallarına göre çoraplarda kısaltma yada başka ibare bulunamaz ama yanılmıyorsam fb ninkinde var bizimkinde de ts olabilir..kol reklamınında nasıl kullanılması gerektiğini herkes biliyor forumda oda güzel uygulanırsa güzel bir forma olurr..

Ayrıca hırvatistan formasının doğru renkte bordo mavisi de güzel olur
        Saygılarımla,
        Adem Hotaman.

Yorum

• 3. senemizde nike ın özel formalar yapması gerekiyor artık

Yorum

• Brezilya 2010-2012 Nike formaları BMN farkı ile:

Formanın başka görüntülerini yine bu başlıkta paylaşmıştım. Formaları futbolcular üzerinde şortları ve çorapları ile görürsek daha net fikir sahibi olabileceğiz.

2010 ile birlikte milli takım formalarında da bir yenilenme olacaktır.

Bunlar da daha önce bu başlığın arka sayfalarında paylaştığım görüntüler:

En son a f s tarafından düzenlendi; 13.02.2010, 12:23.

Yorum

• Düz , basit ürünler .

Yorum

• nike gelecek sezon şuanki beyaz formamız gibi kaliteli formalar yapsın başka birşey istemiyorum
                ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                #Ziya Doğan

Yorum

• resimlerde görünenler hayal ürünü ama çok etkileyici inaşllah olur böyle formalarımız

Yorum

• nike cok basıt dusunuyor herkese bırbırının kopyası formaları ozensızce uretıp ısını kolaylastırmaya calısıyor ben ilk nike ile anlaştıgımızda sevınmıstım ama sonra zaman gectıkce nıkeden sogudum acıkcası
                    Ofli - mucahiderdogan

Yorum

Mesela

Şahane olmuş abi ya...
                      Renkler çok canlı...
                      Türk Bayrağı motifi de ayrı bir güzellik katmış...
                      Hamiş

Yorum

• Sırbıstan 2010-2012 Nike formaları BMN farkı ile:

Portekiz 2010-2012 Nike formaları BMN farkı ile:

Polonya 2010-2012 Nike formaları BMN farkı ile:

Yeni Zellanda 2010-2012 Nike formaları BMN farkı ile:

Hollanda 2010-2012 Nike formaları BMN farkı ile:

Nike'ın dünya kupası formaları görücüye çıkmaya başladı. Burada paylaştığım görüntüler en taze görüntüler, formalarda Nike arması, ülke armaları, sayılar yok. Formaları şortları, çorapları ile futbolcular üzerinde görmek lazım.

Nike'ın sadelik anlayışını seviyorum. Bu sayfada gördükleriniz milli takımlar için tasarlanmış formalar, kulüp formalarının çizgileri daha farklı bu önemli detayı atlamamak lazım.

Doğru tasarımı bulunca renkleri her ülkenin özel rengine uygun formlara dönüştürmek te ustalık gerektiriyor. Tasarım gereksiz ayrıntılar süslerle boğmak değil, doğru çözümler üretmek demektir. Formaları başarılı buldum. Bize bakan yönü ile henüz kolleksiyonu görmedik, fakat taraftarın istekleri göz önüne alınırsa ortaya keyifli işler çıkacağına eminim.

Yorum

• Hollanda'nın formasının 2012 EA Avrupa Şampiyonası oyunundaki görüntüleri. Bu sene kupayı alınca yeni formalarımızla yeni oyunlarda da yerimizi alacağız.

Yorum

• Armalar, sponsorlar, futbolcu isimleri, sırt numaraları hepsi tasarımın bir parçası. Bu sayfayı sürekli takip edenler televizyonda avrupa maçı izlerken bambaşka şeylere de dikkat ediyordur eminim, yanılıyor muyum?
                            En son a f s tarafından düzenlendi; 13.02.2010, 11:24.

Yorum

• Yanılmıyorsun Ali Fuat abi ama bizi iyice acıktırıyorsun.

Daha fazla bilgi

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yanılmıyorsun Ali Fuat abi ama bizi iyice acıktırıyorsun.

Daha fazla bilgi
                                Yemeği güzel yapmak kadar onu sunmak ta önemli. Taraftarın neler istediğini, beklentilerini, zevklerini bildiğime inanıyorum bana bıraksalar neler yaparım neler.

Trabzonspor'un içinde güzellikler fazlasıyla var, mesele o güzellikleri ortaya çıkarmakta. Bu da emek ve fedakarlık istiyor.

Ben gelecekten ümitliyim, bazı şeylerin zaman aldığının farkındayım sabırlı olmak lazım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X