Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yasin önce Türkiye'de sürdürülebilir bir sistem oturtsunlar önce, eminim daha sonra sıra avrupaya da gelir. Yurdışında ticaret yapmak zor olabilir, bunun için zaten orada ticaret yapan şirketlerle anlaşmak daha mantıklı geliyor bana.
    Iste dedigim gibi Insan bari Nike Store´lara 10 tanede olsa Forma gönderir koysunlar diye inaniyorumki cok satilir cünkü burdaki cogu kisi sadece Izine gittigi zaman alabiliyor

Zaten her Yaz Izin zamaninda nasil bir Satis patlamasi yasandigi gözde görülür birsey

Bence bu Konudada baya gerideyiz son Zamanda Ürün cesitlerinde hem senin dedigin seylerle hemde gördügümüz kadariyla güzel adimlar atiliyor insALLAH artik Satislardada iyi gelismeler yasariz
    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Hele şükür buldum ürünün tam resmini.

HAbu ürünün şimdiki fiyatı konusunda bir fikri olan var mıdır ?

Ve nasıl alabilirm

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hele şükür buldum ürünün tam resmini.

HAbu ürünün şimdiki fiyatı konusunda bir fikri olan var mıdır ?

Ve nasıl alabilirm
        90 - 100 arası bir fiyata almıştım.
        ama Trabzonda var mı bilmiyorum

Yorum

• Ali Fuat Abi... Buz Mavisini her gördügümde icim bir hos oluyor...
          cok süper bir düsünce insallah olur... cokta kaliteli bir görünüme sahip oluyor forma
          *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
          ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Evet ilk çıktığı fiyatı, 99 lira idi.

Ama fiyatta inme olabilir, ben zaten fiyatında değilim, Balıkesirden bu ürünü nasıl alabilirim onu istiyorum.

Birde şu var, İstanbuldaki TSClup'ı aradığımda kredi kartına taksit yapmadıklarını ve kartı kendim getirmem gerektiğini söyledi. Sırf bu ürünü almak için İstanbula mı gitmeliim yani ?

Yorum

• Kulüp buz mavisi önerisine sıcak bakıyor, taraftarların beğenileri doğrultusunda yepyeni bir yaz kolleksiyonu hazırlıyorum. Bay, bayan, çocuk.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Kulüp buz mavisi önerisine sıcak bakıyor, taraftarların beğenileri doğrultusunda yepyeni bir yaz kolleksiyonu hazırlıyorum. Bay, bayan, çocuk.
                Ama Seneye 3. Renk olarak zaten Gri secilmedimi ???

Yoksa grinin üstüne Buz Mavisimi cikacak ?
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• benim bildigim tsclub sitesinde sirf kredi kartiyla ödeme yapabiliyorsun
                  almanyada önüne gelen herkese kredi karti vermiyorlar malesef
                  en azindan kredi kartini kaldiracak gelirin olmali buda biz ögrencilerde veya borcu olanlarda olmuyor malesef

Yorum

• Ali Fuat abi gri mi olacak buz mavisi mi ?

Yorum

Kulüp buz mavisi önerisine sıcak bakıyor, taraftarların beğenileri doğrultusunda yepyeni bir yaz kolleksiyonu hazırlıyorum. Bay, bayan, çocuk.
                      barış memiş diyarbakırda değil mi?
                      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak SpiKeTowN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        barış memiş diyarbakırda değil mi?
                        İptal Oldu.

Yorum

• İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          benim bildigim tsclub sitesinde sirf kredi kartiyla ödeme yapabiliyorsun
                          almanyada önüne gelen herkese kredi karti vermiyorlar malesef
                          en azindan kredi kartini kaldiracak gelirin olmali buda biz ögrencilerde veya borcu olanlarda olmuyor malesef
                          PayPal olsa güzel olur

Yorum

• [QUOTE=a f s;2982558
                            Kulüp buz mavisi önerisine sıcak bakıyor, taraftarların beğenileri doğrultusunda yepyeni bir yaz kolleksiyonu hazırlıyorum. Bay, bayan, çocuk.[/QUOTE]

süper haber
                            Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ali Fuat abi gri mi olacak buz mavisi mi ?
                              TS Clublardan sorumlu yönetici Serdar Boğoçoğlu gri formanın siparişini verdiklerini söyledi. Nasıl bir gri olur nasıl bir model karşımıza çıkar bilemiyorum. Her şeyden önemlisi sadece gri değil içerisinde mutlaka bordo mavi renklerinin kullanıldığı bir forma istiyorum ben.

TS Club yetkilileri buz mavisi serisini çok beğendiklerini yaz kolleksiyonunda değerlendirilebileceklerini bu yönde bir kolleksiyon hazırlayabileceğimi söyledileri.

Siparişi verilen ve Türkiye'de sadece bizim giyeceğimiz forma modelleri nelerdir, bizim istediğimiz özellikler, detaylar ne kadar eklenmiştir bilmiyorum, fakat bildiğim kumaş kalitelerinin artırıldığı, armaların kesin değiştiği yönünde.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat abi, lanet olsun ben bıktım. HAlı sahada formamı giyemiyorum, 2-3 yıkamadan sonra atıyor armamız. Şunu dikişli yapsınlar yeter. Forma da başka birşey istemiyorum, yapıştırma çok adi oluyor.

Abi bide şu dünkü gömlekler çok fenaymış ya, var mı bu şekil bir düşünce

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X