Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaslar ciddi soruyorum, Kolombiya'da kar yagiyormu?
    Kolombiyalı arkadaşa sordum yağmadığını söyledi..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kolombiyalı arkadaşa sordum yağmadığını söyledi..
      Kolombiya dadamı arkadaşın var yoksa transferi senmi yaptınsaklama bizden gerçek kimliğini söyle zaten herkesten şüpeleniyorum stede
      Engin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.

Yorum

• naykın 2 senedir pek bir numarasını göremedim adidas herzmn favorimdir.
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
        A Love..Lİke No Other

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bana göre bu forma skandaldır. İyi niyet güdülmüş olabilir fakat yahu Sivas ne ki onu yenince forma yaptırılsın. O zaman Denizli'yi yenince de yaptıralım. Sivas'ı yen, forma yap. Kumaşa, paraya emeğe yazık. Dün maçta açılan "Biz bu kupaları pazardan almadık. Herkes haddini bilecek" baskılı tişört/Svitşört yap bakalım peynir ekmek gibi satılmıyor mu?

Don Kişot misali hayali düşmanlarla savaşıyoruz.
          Şu ana kadar Ts Clup'un yaptığı en ahmakça iş.Hayrola Real Madrid'i falan mı devirdik.Bu hareketle kendimizi küçülttük.Yazıklar olsun.Bunu düşünenlerin nasıl bir akıl yapısı var anlayamıyorum.Doğrudur Sivasspor bizi son senelerde epey bi zorladı.Ama yapmayın etmeyin yahu böyle rezalet olur mu ? Onlar bizim rakibimiz değil.Üstelik bunu formanın arkasına basarak en rezalet işi yapmışlar.

Yarın da Orduspor'u yenersiniz yaparsınız bir rezalet daha.

Yorum

• Yukarıdaki formayı ben tsclub sitesinde görmedim
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Soytürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kolombiya dadamı arkadaşın var yoksa transferi senmi yaptınsaklama bizden gerçek kimliğini söyle zaten herkesten şüpeleniyorum stede
                Evet takıma ben önerdim

İyi bir menajer parasıda kaptım..

BMN English'ten Kolombiyalı bir arkadaşa sordum o söyledi..

Yorum

• yazin forma aldim daha düzgün giymek nasip olamadan dolapta logosu yirtildi
                  soruyorum benim dolap mi suclu logoyu yapanlarmi ts yetkilileri bi daha almam ha adam gibi yapin sunlari
                  [T][S]

Yorum

• Yeni forma yapılmayacak galiba.
                    Nike ile olan anlaşmamızın artık gözden geçirilmesi lazım.2 yıl oldu hala doğru dürüst bir forma yapamadılar.
                    Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mehmet Abimin Takimi Bizim Kasaba´nin takimina 25 gol atti Arkadaslar... OHezimeti Nasil Unuturum...
                      Maalesef O Zamanlar tanimiyordum kendisini...
                      Antrenörlük yaptigi takim hic´de Kücümsenecek bir Takim degil... zaaten bunu Resimlerden Anlamissinizdir

Hoffenheim´in bir nevi Paf takimi Sayilir

Yanlisim Varsa Düzelt Mehmet Abi...
                      Hoffenheim'ın paf takımını da küçümseyemiyceksek artık...
                      Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Werder Bremen'den 111.yıl forması BMN farkı ile:

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Forma süper sade ve şık.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Werder Bremen'den 111.yıl forması BMN farkı ile:

bence nike bundada fazlassıyla tembellik yapmış. adamlar koca dünya devi yaptıkları işlere bakıyorum resmen parmaklarının ucuyla yapıyorlar. burunlarının sürtmesi gerek bence...
                            UYUMA TÜRK EVLADI
                            UYUMA UYAN
                            30 KUPONA ALINMADI BU VATAN...

Yorum

• Forma konusunda bir düzeltme yapalım. TS Club yetkilileri ile görüştüm ve işin aslı ortaya çıktı. Farkındaysanız arka sayfadaki forma haberi sadece haber61'de çıktı, ne resmi sitemizde, ne de satış sitesinde forma ile ilgili bir haber yoktu. Şu konuda içimiz rahat olsun; bu forma Sivas maçı ile ilgili yapılmamış ve herhangi bir yerde böyle bir satış yok. Böyle bir hareketin bizi küçülteceğinin fazlasıyla farkındalar.

Önümüzdeki maçlarda ise yeni bir uygulama geliyor -ki bunu ilk kez BMN'de okuyorsunuz şu anda- maçta gol atan futbolcuların orijinal formaları kendi imzaları ile satışta olacak. Teofilo'nun attığı ilk golün forması tam bir kolleksiyon ürünü olur benden söylemesi.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Güzel haberler Ali Fuat abi.

Demek ki boş yere adamların günahlarını aldık.
                                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X