İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKolombiyalı arkadaşa sordum yağmadığını söyledi..saklama bizden gerçek kimliğini söyle zaten herkesten şüpeleniyorum stede
Engin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.
Yorum
-
naykın 2 senedir pek bir numarasını göremedim adidas herzmn favorimdir.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
A Love..Lİke No Other
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bana göre bu forma skandaldır. İyi niyet güdülmüş olabilir fakat yahu Sivas ne ki onu yenince forma yaptırılsın. O zaman Denizli'yi yenince de yaptıralım. Sivas'ı yen, forma yap. Kumaşa, paraya emeğe yazık. Dün maçta açılan "Biz bu kupaları pazardan almadık. Herkes haddini bilecek" baskılı tişört/Svitşört yap bakalım peynir ekmek gibi satılmıyor mu?
Don Kişot misali hayali düşmanlarla savaşıyoruz.
Yarın da Orduspor'u yenersiniz yaparsınız bir rezalet daha.
Yorum
-
-
İlk olarak Soytürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKolombiya dadamı arkadaşın var yoksa transferi senmi yaptınsaklama bizden gerçek kimliğini söyle zaten herkesten şüpeleniyorum stede
İyi bir menajer parasıda kaptım..
BMN English'ten Kolombiyalı bir arkadaşa sordum o söyledi..
Yorum
-
İlk olarak Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Abimin Takimi Bizim Kasaba´nin takimina 25 gol atti Arkadaslar... OHezimeti Nasil Unuturum...
Maalesef O Zamanlar tanimiyordum kendisini...
Antrenörlük yaptigi takim hic´de Kücümsenecek bir Takim degil... zaaten bunu Resimlerden Anlamissinizdir
Hoffenheim´in bir nevi Paf takimi Sayilir
Yanlisim Varsa Düzelt Mehmet Abi...Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWerder Bremen'den 111.yıl forması BMN farkı ile:
bence nike bundada fazlassıyla tembellik yapmış. adamlar koca dünya devi yaptıkları işlere bakıyorum resmen parmaklarının ucuyla yapıyorlar. burunlarının sürtmesi gerek bence...UYUMA TÜRK EVLADI
UYUMA UYAN
30 KUPONA ALINMADI BU VATAN...
Yorum
-
Forma konusunda bir düzeltme yapalım. TS Club yetkilileri ile görüştüm ve işin aslı ortaya çıktı. Farkındaysanız arka sayfadaki forma haberi sadece haber61'de çıktı, ne resmi sitemizde, ne de satış sitesinde forma ile ilgili bir haber yoktu. Şu konuda içimiz rahat olsun; bu forma Sivas maçı ile ilgili yapılmamış ve herhangi bir yerde böyle bir satış yok. Böyle bir hareketin bizi küçülteceğinin fazlasıyla farkındalar.
Önümüzdeki maçlarda ise yeni bir uygulama geliyor -ki bunu ilk kez BMN'de okuyorsunuz şu anda- maçta gol atan futbolcuların orijinal formaları kendi imzaları ile satışta olacak. Teofilo'nun attığı ilk golün forması tam bir kolleksiyon ürünü olur benden söylemesi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum