Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben ısrarla Maraton tribününde açılmak üzere çubuklu forma şeklinde fenerbahçe maçında açılmak üzere DEV BAYRAK İSTİYORUM...NİKE firmasaından...

Bu olayı hallet Ali FUAT..

Göster gücünü..
    Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir iletişim kazası oldu sanırım, burada yazılan her düşünce değerli ve önemli.

Bizi bir arada bulunduran ortak sevdamız olan Trabzonsporumuz için her şeyin en güzelini en iyisini istiyoruz o kadar.

Olaylara farklı açılardan baksak ta, hepimizin ortak beklentileri, ortak zevkleri var. Kuru eleştiri değil, pozitif eleştiride bulunarak çözüme katkıda bulunma çabası içinde olmalıyız. Kulübümüzün yapısını ve gerçeklerini ıskalarsak hayal kırıklıklarına uğramaya devam ederiz.

Hepimiz ve Trabzonsporumuz için en hayırlısı ve en güzeli olsun var mı ötesi?

Son Not: Gri formalarla ilgili sürpriz haberler gelmeye başladı.
      abi geçen yılki fparçalı forma gibi olmasında...devre arası çıkacak mı...katalog ürünü mü bi tek bunlar merak ediyorum...bide şu arma ve reklamları biz değilde nike basıp yollasa olmaz mı?
      Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
      Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Gri forma tamamen Trabzonspor için çalışılmış yepyeni bir forma datayları izin gelirse paylaşırım. Bayrak konusunu görüşüyorum.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Herşeyde olduğu gibi sponsor konusunda da gerekli istikrarı yakalayamıyoruz.
          İnşallah nike ile istikrar sağlanır, tabi burda nike da ufakta olsa adımlar atması gerekiyor.

Forma konusuna gelirsek; tabiki kaliteli formalar giymek isteriz ancak bence bundan da önemlisi belli çizgilerimizin olması gerektiğindir.
          Her yıl farklı farklı tarz da formalar çıkıyor.
          Formasıyla, şortuyla, konçuyla klasik çizgilerimizin olması gerekir.
          Formaların kalitesinden önce bunun üzerinde durmalıyız.

Futbolla çok fazla ilgilenmeyen bir arkadaşım beyaz konç, mavi şort, mavi forma kombinasyonunu gördüğünde chelsea nin maçının olduğunu anlıyor.
          Benimde dediğim bu tarz birşey.
          Türkiye de bunu en iyi yapan ise Fener.
          Son yıllarda Gs de parçalı formasını doğru kullanmaya başladı.

Yorum

• Yahu bu Giray ne kadar canayakın ve sempatik bir uşak. İnşallah çok başarılı olur.
            "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• arkadaşlar ben neden bir türlü sevemiyorum TsClup ın ürünlerini neden bana böle bi pazar havası veriyor anlayabilmiş değilim ama beğenemiyorum hiç... benim gibi olanlar varmı bilmiyorum... ama hala belki ümidiyle POLAR bekliyorum .... yazın sahilde giymek ümidiyle ....
              Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Giray'ın tüm fotolar güzel de ilk fotoda biraz feminen çıkmış verdiği pozdan dolayı bence ki büyük ihtimalle fotoğrafı çeken kişi öyle durmasını söylemiştir.

Yorum

Gri forma tamamen Trabzonspor için çalışılmış yepyeni bir forma datayları izin gelirse paylaşırım. Bayrak konusunu görüşüyorum.

bugün itibariyle ürünlerime kapşonlu sweet ve gugul katılmıştır.

Yorum

• Gözlerime inanamiyorum...

Bu "Katalog" bizim Kulüden yapilmis degil dimi?

Yani afs Abi sen yaptin dimi...
                    Bizim Amatörler hayata böyle birsey yapamaz. Zaten TS Club logosu afs Abinin örnegi...

Ya birseyler degisiyor yada, devam afs Abi'nin yaptiklarina özenecegiz.

Inanamiyorum Simdi Resmi Sitede gördüm, Dergimizin Aralik Sayisinda cikmis
                    Demeki Afs Abi sagolsun, büyük illerlemeler var... Dünya Markasi olmaya devam
                    En son Erdinho_61 tarafından düzenlendi; 10.12.2009, 22:14.
                    2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Eyvah gri forma!!! Kabus gibi... Ne olur rüya olsun. Bordo mavinin en kralını yaptık da sıra griye geldi... Neyse ben susayım en iyisi...

Yorum

• Yok yok saka ya ne gri forması canım
                        Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bordo mavinin en kralını yaptık da sıra griye geldi....
                          Ben Gri formaya seviniyorum aslindan eger AFS abinin dedigi gibi bize özelse, ama bu dediginde haksiz degilsin, bordomaviyi halletseydik önce ama insallah oda olur, kanimca bordo ve maviyi yeryüzünde en iyi kullanan klüp aston villa.
                          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• güzel haberler var mış ya bayrak yaparlarsa çok güzel olur hem görsellik açıısndan hemde reklamları açısından
                            Zuğaşi Berepe
                            Çoban Express

Yorum

• gri forma olayına değinmek istiyorum
                              yazılarda hep bize özgü olsun dedik
                              öncelikle zannedersem bu fikir forumdan çıktı ve hamsili forma adı altında oldu bu fikirin devinimi sonuçta ortaya gri forma çıktı
                              şahsım adına çok memnun oldum
                              çünkü bizim trabzonsporla turuncuyu bir türlü bağdaştıramadım
                              bize büyükihtimalle kappa'nın kattığı birrenk
                              yani bizim bir değerimizle alakalı olduğunu zannetmiyorum
                              böylece hem bizimle özdeşleşmiş olan hamsiyi de değerlerimiz altına katmış olduk,ve yöreden de kopmamış oldu...
                              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

Gri forma tamamen Trabzonspor için çalışılmış yepyeni bir forma datayları izin gelirse paylaşırım. Bayrak konusunu görüşüyorum.
                                paylasma abı daha orjınalı cıkmadan cakmasını yaparlar hemen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X