Dünya kupası için duyurulan formalar kupanın oynanacağı Afrikanın iklim şartlarına göre tasarlanmış. Şu ana kadar dünya kupasında kullanacağı formaları duyuru yapan Puma ve Adidas'ın formalarının bu kadar dar kesim olmasını buna bağlıyorum. Seçilen kumaşların yine buna göre seçildiğini tahmin etmek zor değil.
Şu ana kadar gelen sürece kızıp, aa Adidas daha güzelmiş, Puma daha güzelmiş diye hayıflanmamıza gerek yok.
İnanın bizim formalar çok daha güzel olacak.
Güzeli kaliteliyi elbette fark ediyoruz. Dünyayı takip edip, kendi güzelimizi kendi doğrumuzu üretme mecburiyetimiz var.
Derinlerde yatan çözülmemiş kurumsal sorunlarımız var, o prensipleri oturtursak her şey daha güzel olacak. Yoksa hoca değiştirir gibi, sponsor değiştirerek bir yere varamadığımız ortada.
Az daha sabır.
Güzelleri en sona sakladığımı söylemiştim
En son a f s tarafından düzenlendi; 17.11.2009, 11:07.
Nike dünya kupasında kullanacağı formaları henüz duyurmadı.
aslında şortlar dışında keşke futbol formaları da böyle olsa. rugby de şortlar kısa ve fotoğraflarda da göründüğü gibi o kadar çekişmeyle yırtılmasın diye oldukça sağlam yapılıyorlar.
yukarıdaki formalarla ilgili şahsi fikrim de bence harika görünüyorlar. dediğim gibi keşke futbol formaları da böyle olsa.
demek sebastien chabal'ı artık yukarıdaki formalarla izleyeceğiz
En son ulatwilight tarafından düzenlendi; 25.06.2010, 16:08.
TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR
Bu kadar Adidas formasını gördükten sonra herhalde Nike ile olan anlaşma bitirilmekmi isteniyor
Pek anlayamadım.
En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........
Bencede Ali Fuat ama Bizim insanımızı bilirsin sabırsızdır.
bencede Çok güzel formalar çıkacağına inanıyorum.
En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........
Antreman ürünlerinde bordomavi renkleri zaten kullanılmıyordu. Lacivert ve mavinin tonlarından oluşuyor antreman ürünlerimiz. Bu ürünlerle birlikte takım olması için renklerinin böyle seçilmesi normal.
Geçen sezon TS armalı TS Club bereleri giymişlerdi. Poyraz'ın da dediği gibi bu Nike berelerine Trabzonspor armaları işlemeleri gerekirdi. Eminim armalı haliyle o üründen satın almak isteyecek birçok taraftar da olacaktır.
Şu anda tasarım konusunda Puma ve Adidas bazı çizgilerini aşmış durumda.Bunun nedeni gelen istek ve çağın gereksinimleri.Çağın gereksinimlerinden kasıt sadeliği sevmeyen bir toplumun oluşması.
En kısa zamanda Nıke'da kendi sınırlarını zorlayacaktır.Çünkü istek ve yapımcı arttı.Bizde sabırsızlıkla gelişmeleri takip ediyoruz ama en iyisi için en iyi şekilde uğraşmak gerek.Buda armut piş ağzıma düş ile olmaz.
Yorum