turuncu forma
+turuncu short +bordo tozluk
= hic uymamis
bu durumu kim belirliyor ögrenmek isterim
benim önerim bordo short, bordo tozluk vede turuncu formada bordodan bir kac esinti olsa süper olurdu (bordo nike logosu, bordo font ve cizgiler, vesayre)
turuncu forma
+turuncu short +bordo tozluk
= hic uymamis
bu durumu kim belirliyor ögrenmek isterim
benim önerim bordo short, bordo tozluk vede turuncu formada bordodan bir kac esinti olsa süper olurdu (bordo nike logosu, bordo font ve cizgiler, vesayre)
bence turuncu formanın altına siyah şort ve tozluk güzel olur
eleştirip eleştirmeyeceğimi sana soracak değilim
komik olsaydı gülen olurdu ki ben göremiyorum gülen filan
formadan da çok memnunum
sana haklı olup olmadığımı soranda olmadı,ben bence haklıyım sana göre haklı olmayabilirim,ama seni susturanda olmadı
kimseyle kafa bulduğum yok,orada taraftarın her şeyi eleştirmesini eleştiriyorum...tabi anlamadığın için böyle bir açıklama yapmak zorunda kaldım dikkat ettiysen kimse senden başka üzerine alınmamış,çünkü anlayan anlamış...
ayrıca bu başlıkta daha önceden defalarca bize özel forma yapılması konusunda talepte bulunuldu,nike bize 1 sezon boyunca hiçbir özel forma yapmayınca bu sayfada yaygara koptu...
ha sen konuyu bilmediğin için böyle yanlış ifadeler kullanabilirsin...benim için sorun değil.
Ben sana bana bişey sor demedim, sen kafana göre başkalarıyla dalga geçer gibi konuşuyosun ama sana aynısı olunca hemen celallendin. Bi kere bu taraftar herşeyi eleştirmiyor, kaleci formalarına ve antreman ürünlerinin modellerine bi eleştiri gelmedi. Çubuklu formaya da fazla eleştiri gelmedi dikkat etmemişsin. ha sen konuyu bilmediğin için böyle yanlış ifadeler kullanabilirsin...benim için sorun değil. Yorumun yanlış ama ben onu doğrusu yanlışı için değil alaycı konuştuğun için yazdım.Kendin öyle konuşuyosun sonra iş sana gelince benimle böyle konuşamazsın vs vs muhabbeti yapıyosun, saygılı değilsen saygı beklemiyceksin.Senin söylediğine gelirsek, kimse Barça formasını bi sene sonra giydik diye yaygara yapmaz bu kadar da abartma! Hem Barcelona'da öyle katalogdan fln giyinmiyor formasını. Özel forma mevzunu da gayet iyi biliyorum, o konunun açılmasından daha eski tarihlerden beri bu başlığı takip ediyorum.
En son b_m_61 tarafından düzenlendi; 16.11.2009, 07:33.
adidasın fransa forması cok güzel geldi gerci dar kesim ama göze hoş geliyor (tabi futbolcuların üstünde ) ama Brezilyanın formasın nikekin dunya kupası icin tasarladığı forma değil herhalde cünkü eskisinden pek farkı yok gibi geldi
Yorum