Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçen sene uzun kollu formalar seneye dediler, bu sene geldi yine seneye diyorlar bu nedir ya!

Yorum

• kış kreasyonlarından ne haber ? bilgisi olan var mı
      Zuğaşi Berepe
      Çoban Express

Yorum

• adidas ilk defa dar kesimli formalar üretiyor sanirim
        daha önce hic görmemistim

Yorum

• Bu formanın Bordo-Mavisi ne olur ama.

Yorum

• ali fuat abi neden turuncu formanın altına turuncu tozluk giymiyorlar acaba takımda yokmu nike vermiyormu...
            Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• turuncu forma
              +turuncu short
              +bordo tozluk
              = hic uymamis

bu durumu kim belirliyor ögrenmek isterim

benim önerim bordo short, bordo tozluk vede turuncu formada bordodan bir kac esinti olsa süper olurdu (bordo nike logosu, bordo font ve cizgiler, vesayre)

Yorum

• .

Yorum

• adidas ı her zaman tercih etmişimdir ... çok param olsa her elbisemi adidasdan alırım

Yorum

• İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    turuncu forma
                    +turuncu short
                    +bordo tozluk
                    = hic uymamis

bu durumu kim belirliyor ögrenmek isterim

benim önerim bordo short, bordo tozluk vede turuncu formada bordodan bir kac esinti olsa süper olurdu (bordo nike logosu, bordo font ve cizgiler, vesayre)

bence turuncu formanın altına siyah şort ve tozluk güzel olur
                    Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Ts Club zamanında çıkan formanın modelini uygulasa nike'ın turuncu ve mavi formalarımızdaki kumaşu gayet iyi kumaş. Güzel olurdu
                      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        eleştirip eleştirmeyeceğimi sana soracak değilim
                        komik olsaydı gülen olurdu ki ben göremiyorum gülen filan
                        formadan da çok memnunum
                        sana haklı olup olmadığımı soranda olmadı,ben bence haklıyım sana göre haklı olmayabilirim,ama seni susturanda olmadı
                        kimseyle kafa bulduğum yok,orada taraftarın her şeyi eleştirmesini eleştiriyorum...tabi anlamadığın için böyle bir açıklama yapmak zorunda kaldım dikkat ettiysen kimse senden başka üzerine alınmamış,çünkü anlayan anlamış...
                        ayrıca bu başlıkta daha önceden defalarca bize özel forma yapılması konusunda talepte bulunuldu,nike bize 1 sezon boyunca hiçbir özel forma yapmayınca bu sayfada yaygara koptu...
                        ha sen konuyu bilmediğin için böyle yanlış ifadeler kullanabilirsin...benim için sorun değil.
                        Ben sana bana bişey sor demedim, sen kafana göre başkalarıyla dalga geçer gibi konuşuyosun ama sana aynısı olunca hemen celallendin. Bi kere bu taraftar herşeyi eleştirmiyor, kaleci formalarına ve antreman ürünlerinin modellerine bi eleştiri gelmedi. Çubuklu formaya da fazla eleştiri gelmedi dikkat etmemişsin. ha sen konuyu bilmediğin için böyle yanlış ifadeler kullanabilirsin...benim için sorun değil. Yorumun yanlış ama ben onu doğrusu yanlışı için değil alaycı konuştuğun için yazdım.Kendin öyle konuşuyosun sonra iş sana gelince benimle böyle konuşamazsın vs vs muhabbeti yapıyosun, saygılı değilsen saygı beklemiyceksin.Senin söylediğine gelirsek, kimse Barça formasını bi sene sonra giydik diye yaygara yapmaz bu kadar da abartma! Hem Barcelona'da öyle katalogdan fln giyinmiyor formasını. Özel forma mevzunu da gayet iyi biliyorum, o konunun açılmasından daha eski tarihlerden beri bu başlığı takip ediyorum.
                        En son b_m_61 tarafından düzenlendi; 16.11.2009, 07:33.
                        Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• adidasın fransa forması cok güzel geldi gerci dar kesim ama göze hoş geliyor (tabi futbolcuların üstünde ) ama Brezilyanın formasın nikekin dunya kupası icin tasarladığı forma değil herhalde cünkü eskisinden pek farkı yok gibi geldi

Yorum

• Puma ve Adidas dünya kupalarında kullanacağı formaların tanıtımını yapmaya başladı fakat Nike henüz yeni formaları duyurmadı.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• adidasın formalarında isim yazmayacak galiba bundan sonra...
                                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X