Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    AFS katkılarıyla.....

İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

iyi izleyin yakında nette satışta ve eminönünde satışta
    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nike'dan yeni forma bekleyenler boşuna heveslenmeyin.Sadece gri renkte bizim için(zorla) bir forma yapacaklar onun harici yeni bir ürün olmayacak.

Nike zaten geleneksel bi çizgi tutturmuş ve zaten forma ürettiği klüplerin genelde karakteristik çizgileri olduğu için o çizgilerde formalar ürettiği için tasarım konusunda zorlanmayan bi marka benim gözümde.
      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Bu armada yapıştırma diye bilinen ısıyla transfer edilmiş bir arma. Fakat üzerindeki uygulama ve formaya yapılan uygulama yıkamayla veya zamanla çıkacak dökülecek bir malzeme değil.

Bizdeki sorun formalar için seçilen armalardaki uygulamaların kötü malzemeden seçilmesi. Ve bu konuda Puma döneminden beri ısrar edilmesi.

Arjantin örneğinde olduğu gibi sorunsuz armalar için bir İrlanda firması ile görüşülmüş seneye kesin çözeceklerini söylediler bekliyoruz bakalım.

Eşofman ve idman ürünlerinde kullanılan armalarda bir sorun yok fakat formalardaki kullanılanlarda hem renk hem kalite sorunu var. Dökülen armalar konusunda onca ısrarımıza rağmen bir çözüm üretmemeleri de garip.

Bu arada Süleyman ne grisi, ne hamsisi! İyi ki olmuyor o boşuna hava attıkları hamsi pullu formalar.

En güzellerini en sona sakladığımı söyledim, bekleyin hele
        En son a f s tarafından düzenlendi; 14.11.2009, 11:11.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bu kadar ustune basa basa soyledik yonetime Uzun Kollu Forma istiyoruz.. neden yapilmiyor?.. futbolculari birakin yaw! Biz istiyoruz!

Yorum

• ispanyanın forması rezalet öbürleri çok güzel.
            şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• ispanyanın altı don gibi
              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bence İspanya forması da güzel.

Rusya ve Güney Afrika formaları harikalar ama.
                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Benim hoşuma gitmesi adidasın yaptığı formalar.( Almanya hariç ) Çok fazla şekil var.
                  Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Renklerinin Fenerbahçe Galatasaray karışımından olmasından mıdır nedir, İspanya formalarında bir karar tutturamadı gitti.

Yorum

• Turuncu formaları nihayet giydiler:

Takımımız hazırlık maçında karşılaştığı Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor ile 1-1 berabere kaldı.

SAHA: Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri

HAKEMLER: Ali Şükrü Beldüz, Ali Yetim, Şener İnan

TRABZONSPOR: Onur (Dk. 46 Tolga), Serkan, Egemen (Dk. 46 Tayfun), Giray, Ferhat, Colman (Dk. 46 Ceyhun), Engin, Selçuk, Alanzinho, Gökhan (Dk. 60 Hasan Ahmet Sarı), Umut (Dk. 46 Barış)

GİRESUNSPOR: Ramazan, Feridun, Gencer, Buğra (Dk. 60 Bülent), İsmail (Dk. 46 Volkan), Özgür, Ömer (Dk. 72 Onur), Fatih (Dk. 60 Fabiano), Evren (Dk. 46 Şenol) (Dk. 75 Gani), Halil (Dk. 73 Ali), Eren (Dk. 60 Pedriel)

GOLLER: Dk. 66 Hasan Ahmet (Trabzonspor), Dk. 67 Bülent (Giresunspor)

Yorum

• Giresunspor'un formaları hiç de fena değil.

Turuncu forma takımımıza ayrı bir hava katıyor bence.
                        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Giresunspor'un formaları hiç de fena değil.

Turuncu forma takımımıza ayrı bir hava katıyor bence.
                          o formanın bordo-mavilisi yapılacak olursa ilk tepkiyi söylüyorum:katalogdan barselonanın formasını vermişler bize...

Yorum

• benim yeni Adidas Formalarda hosuma giden Kappa gibi dar olmasi. Yazin Kotun üzerine süper gider.

Yorum

• Bu formaları eleştirenleri eleştiren kişiler var burda. Çok komikler. Onlar çok memnun galiba çok beğenmişler daha iyi olmalıydı diye eleştirenlerle kafa buluyolar. Tabi ama haklılar biz bu işleri akışına bırakalım susalım yönetimimiz olsun Nike olsun herşeyi dört dörtlük ayarlıyolar zaten.

Sene başında formaların katalogdan seçileceğini kabul ederek katalogdaki formalardan birini beğendik burda. Çoğunluğumuz o model olucak diye bekledi. Şu Arsenal modeli... Bu sezona 5 çeşit formayla başladık ve hiçbiri taraftarın beğendiği beklediği o modelden değil. Taraftarın beklentilerinden isteklerinden bundan daha uzak bundan daha bihaber olunamazdı. Bu konuyla ilgilenen() yöneticilere en derin saygılarımı sunuyorum !
                              Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu formaları eleştirenleri eleştiren kişiler var burda. Çok komikler. Onlar çok memnun galiba çok beğenmişler daha iyi olmalıydı diye eleştirenlerle kafa buluyolar. Tabi ama haklılar biz bu işleri akışına bırakalım susalım yönetimimiz olsun Nike olsun herşeyi dört dörtlük ayarlıyolar zaten.

Sene başında formaların katalogdan seçileceğini kabul ederek katalogdaki formalardan birini beğendik burda. Çoğunluğumuz o model olucak diye bekledi. Şu Arsenal modeli... Bu sezona 5 çeşit formayla başladık ve hiçbiri taraftarın beğendiği beklediği o modelden değil. Taraftarın beklentilerinden isteklerinden bundan daha uzak bundan daha bihaber olunamazdı. Bu konuyla ilgilenen() yöneticilere en derin saygılarımı sunuyorum !
                                eleştirip eleştirmeyeceğimi sana soracak değilim
                                komik olsaydı gülen olurdu ki ben göremiyorum gülen filan
                                formadan da çok memnunum
                                sana haklı olup olmadığımı soranda olmadı,ben bence haklıyım sana göre haklı olmayabilirim,ama seni susturanda olmadı
                                kimseyle kafa bulduğum yok,orada taraftarın her şeyi eleştirmesini eleştiriyorum...tabi anlamadığın için böyle bir açıklama yapmak zorunda kaldım dikkat ettiysen kimse senden başka üzerine alınmamış,çünkü anlayan anlamış...
                                ayrıca bu başlıkta daha önceden defalarca bize özel forma yapılması konusunda talepte bulunuldu,nike bize 1 sezon boyunca hiçbir özel forma yapmayınca bu sayfada yaygara koptu...
                                ha sen konuyu bilmediğin için böyle yanlış ifadeler kullanabilirsin...benim için sorun değil.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X