Ali Fuat Abi sence Gençlerbirliğinin formaları görünüş olarak güzel mi ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Cengiz sorunu şimdi gördüm Gençlerbirliği'nin dolayısıyla Lotto'nun çizgileri çok hoşuma gitmiyor. Dünya üzerinde Lotto giyen takımlarla alakalı değil genel olarak marka çizgisi benim zevklerimle örtüşmüyor.
Her takımın kendi sahasında ve deplasmanda giyeceği forma modelleri sene başında belli oluyor; 'beyaz forma ısrarı'nı böyle değerlendirmek lazım.
Türk Telekom logosunun zarif ve doğru olduğunu söylemiştim.En son a f s tarafından düzenlendi; 26.09.2009, 13:47.
Yorum
-
İlk olarak ulatwilight tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada maç fotoğraflarında Gabriç'in giydiği kramponların markası Kelme.
daha önce bu markayı hiç duymamıştım.
Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealanzonhonun üzerindeki formaya bakarmisiniz !!!
insan bi ütü ceker de giydirirBugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence formayi ütüsüz vermezler, ama Alanzinho formayi kulübeden cikarken elinde burusturursa ütüsüz görünür!!!!
Alanzinho bu fotoğrafı klübeden çıktıktan sonra çektirmiş sanırım.
Yorum
-
İlk olarak Miraç Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle% 100 Kanguru derisi. İspanya Liginde profesyonel futbolcuların tercihidir.
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecogu kramponlar kanguru derisinden !
Cümlenizin sonundaki ünlem ne anlama geliyor peki?Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
İlk olarak Miraç Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleE, ne demek yani?
Cümlenizin sonundaki ünlem ne anlama geliyor peki?avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum
-
İlk olarak Miraç Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleE, ne demek yani?
Cümlenizin sonundaki ünlem ne anlama geliyor peki?
ünlem isaretini bi anlam tasisin diye koymadim oraya, herseyden bi anlam cikarmak zorundamiyiz !!!!!keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum