Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Shakhtar'ın deplasman formaları şöyle:

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Sunumdaki inceliği özeni görüyor musunuz? Bu bilgileri başkalarına bakıp, kızalım diye değil, daha güzelini ve doğrusunu yapalım diye paylaşıyorum.

Fotoğraf makinesini ayarlayınca bendeki ürünleri bu açılarda ve detaylarla çekip kulüple paylaşmayı planlıyorum.

Aynı marka, farklı yaklaşımlar, farklı sonuçlar.

Yorum

• Evet satış sitelerinin tasarımı bizimkinden çok daha güzel. Doğruya doğru.

Yorum

• Dünya üzerinde Shakthar'dan daha büyük bir coğrafyada daha çok taraftarımız olduğu bir gerçek.

İnat ettim; daha güzellerini sizin için yapacağım.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sunumdaki inceliği özeni görüyor musunuz? Bu bilgileri başkalarına bakıp, kızalım diye değil, daha güzelini ve doğrusunu yapalım diye paylaşıyorum.

Fotoğraf makinesini ayarlayınca bendeki ürünleri bu açılarda ve detaylarla çekip kulüple paylaşmayı planlıyorum.

Aynı marka, farklı yaklaşımlar, farklı sonuçlar.

Ali Fuat abi..
            5. resimde formanın sağ alt köşesinde bi logo var..
            Bizim takımın armasını oraya iliştirsen senin tasarımlarda nasıl durur?
            Denemekte fayda var
            Giresunlu Trabzonsporlular
            Osman Ağa Torunu!
            Mês que un clup!
            25 Haziran 2005 - Statüko 1967

Yorum

• İlk olarak Lenger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ali Fuat abi..
              5. resimde formanın sağ alt köşesinde bi logo var..
              Bizim takımın armasını oraya iliştirsen senin tasarımlarda nasıl durur?
              Denemekte fayda var

Gözel durur.

TS Club için yeni logo ve işaret tasarımları önerdim kulübe.
              Yeni sezon için yaptığım tasarımlarda da bu yeni 'fırtına' işaretini kullanıyorum zaten.

Umarım beğeni ve kabul görür.

Yorum

• Abi yeni logoları görmemiz mümkün mü önerilerini yani en azından anket yapsak. Taraftarın görüşü ele alınmalı. Taraftar görüşü ve bizim yönetim pek bi tezat dursada

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gözel durur.

TS Club için yeni logo ve işaret tasarımları önerdim kulübe.
                  Yeni sezon için yaptığım tasarımlarda da bu yeni 'fırtına' işaretini kullanıyorum zaten.

Umarım beğeni ve kabul görür.
                  Dikkate aldığın için teşekkürler..
                  Sonradan farkettim de takımın logosu güzel durmayabilir..
                  Zaten o formada takım logosu kullanılmamış..
                  Senin 'fırtına'ya güveniyoruz şimdiden
                  Osman Ağa Torunu!
                  Mês que un clup!

Yorum

• Abi bir başka önerim ise alternatif nike logosunu kol kısmına değilde sırt kısmına koysunlar..
                    Aslında gider bu benim isteklerim bitmez
                    Sen işini biliyorsun abi!
                    Güveniyorum, güveniyoruz!
                    Osman Ağa Torunu!
                    Mês que un clup!

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi yeni logoları görmemiz mümkün mü önerilerini yani en azından anket yapsak. Taraftarın görüşü ele alınmalı. Taraftar görüşü ve bizim yönetim pek bi tezat dursada
                      Bazı şeyler değerini bulması için gizemli olmalı ve mahrem kalmalı.

Logo tasarımında, görüşlerine ve zevklerine güvendiğim Trabzonspor taraftarı ve başka tasarımcılarla paylaşıp önerilerini dikkate alıyorum. Yıllardır büyük şirketlere logotype tasarımı ve kurum kimliği hazırlayan biri olarak işlerime güveniyorum. Sonucun güzel olacağından emin olabilirsiniz.

Yeni logonun modern, özgün ve yeni olduğunu söyleyebilirim. Fırtına işareti ise yüzyıllardır farklı kültürlerde de olsa ortak kullanılan denizi sembolize eden figürlerden oluşturuldu. TS Club yazısı ile ve tek başına bağımsız kullanılabilecek sadelik ve şıklıkta tasarlandı. Ürün etiketinden, marka olarak kullanılmasına kadar uygulama alanlarında nasıl durduğu örnekleri ile denendi. Bazı tasarımlarda model ve zemin olarak ta kullanıldı.

BMN sayesinde taraftarın zevklerini, beğenilerini ve beklentilerini takip etme şansım oluyor. Logo gibi uzun yıllar kullanılacak bir işaretin, tasarım ve onay sürecinde neler yaşandığını çok iyi bildiğimden, bu tür özel projelerin mahrem kalması gerekiyor.

Yeni logo, sunumundan, uygulama alanlarına kadar pek çok ayağı olan bir marka projesinin bir parçası.

Dediğim gibi umarım beğenilir ve kabul görür. Sade bir taraftar ve kulüp üyesi olarak çözüm önerimi sunuyorum, karar verecek olan ve uygulayacak olan ise kulübümüzdür.

Gördüğünüz güzellikler Trabzonsporumuzun güzellikleri, o güzellikleri ortaya çıkarma konusunda çözüme katkım olabilirse ne mutlu bana, yoksa başka bir beklentim yok.

Yorum

• Dediğin gibi ise kabul görür büyük ihtimalle neyse hayırlısı o olsun..

Yorum

• Ali Fuat şu tasarım işi çok mesai alan bir işmi.Kazım Koyuncu ile alakalı bir iki tasarım yapıp buraya koysan.Bizim yetkililer ilgilenmese bile çakmacılar nasılsa burayı takip ediyor.En azından onlardan alırız ne diyim başka.

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ali Fuat şu tasarım işi çok mesai alan bir işmi.Kazım Koyuncu ile alakalı bir iki tasarım yapıp buraya koysan.Bizim yetkililer ilgilenmese bile çakmacılar nasılsa burayı takip ediyor.En azından onlardan alırız ne diyim başka.
                            Süleyman hiç kimseye yapmasam bile senin için özel Kazım Koyuncu tişörtü yaparım. Sen siyah düz bir tişört bul kendine veya TS Club'un siyah tişörtlerinden birini al arkasına özel baskı yapalım.

Bana Kazım Koyuncu fotoğrafı bulabilirsen tasarım için harcayacağım mesai azalmış olur.

Yorum

• Kollarda Ülker Reklamı Yoktu.
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• parçalı formayı gram sevmiyorum.
                                ÜNAL KARAMAN!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X