Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aynı marka farklı yaklaşımlar, farklı sonuçlar. Fotoğraf doğru çekilirse renkler doğru çıkar.

Bayan eşofman takımının fotoğrafı hala düzeltilmemiş. Bayan futbol takımımız orada dururken yapılamayacak bir şeymidir bu? Bayan eşofmanını tanıtırken erkek konu mankeni kullanarak dünya reklam tarihine geçmiş bulunuyorlar. Bir ürün nasıl yanlış tanıtılır:
    En son a f s tarafından düzenlendi; 06.07.2009, 11:37.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• göz var nizam var afs abi ya. renklerden bir şikayetimiz yok biz bu renklere aşığız ama bu koyduklarının yanında bizimkiler forma değil..
      devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Adamlar yeşil beyazı en güzel şekilde pazarlıyorlar. Özel ve güzel renklerimiz olmasına rağmen bunu gerektiği gibi pazarlayamıyoruz.
        Trabzon gibi topraklarının bunca ressam ve tasarımcı yetiştirmiş bir sanat şehrinin futbol takımının estetikten bu kadar mahrum kalması insanın içini acıtıyor.

Yorum

• hem de 1 2 sene değil kaç senedir acıtıyor.
          devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben de forma yerine bundan aldım.

Çok memnunum

Yorum

• Çok net söylüyorum. TS Club tan bizler bu işe daha sıkı el atmadığımız sürece, çok ama çok daha fazla baskı yapmadığımız sürece hiçbir şey olmaz. Bayan eşofmanının erkek manken üzerinde tanıtılması cahillik bile değildir. Bu düpedüz baştan sağmalık ve işini iyi yapmamaktır. Yazık diyorum.

Yeni satış sitesi dediler, oda baştan sağma al birini vur ötekini. Olacak iş değil.

Artık söyleyecek birşey bulamıyorum.

Yazık.. Çok yazık......
              TRABZONSPOR

TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)

Yorum

• Antrenman t-shirtlerini dün yakından gördüm çok kaliteliydi . Armanın nakış olması formaya çok şey katıyor .

Yorum

• Satış sitesindeki ürün fotoğraflarını nasıl bu kadar kötü çekebildiler hayret doğrusu. Güzel sanatlarda fotoğraf eğitimi almış biri olarak söyleyeyim: herhangi bir dijital fotoğraf makinesi ile flaşsız gün ışığında yapacağınız herhangi bir çekim bu görüntülerden daha iyi sonuç verir.

Eşofmandaki Türk Telekom logosunun uygulanış biçimi kötü. Neden beyaz zemine o büyüklükte uygulanır anlamıyorum. Nike'ın eşofmanında ürün olarak tasarım olarak sorun yok sorun onu bu hale getiren zihniyet.

Her ürünün aynı ve ışık ortamında görüntülenip biraz özen gösterilse idi ürünler bir kolu kısa öteki uzun gibi durup defolu gibi görünmezdi.

Yaptığınız yemeğin sunumu, yemeğin lezzetini doğrudan etkileyen bir unsurdur.

Beyaz tişörtün renginin beyaz olması gerekir. Sanki bordo renk veren bir ürünle yıkarsanız böyle pembe gibi olur mesajı mı verilmek istenmiş. Şaka bir yana bir an önce bu fotoğrafların değiştirilmesi lazım.
                  En son a f s tarafından düzenlendi; 06.07.2009, 14:05.

Yorum

• Bu üründen kesinlikle almak istiyorum. Ne kollarda 'Ülker' var, nede gögüste TT. Tam istedigim gibi. Renklerde gayet hos.
                    .

Yorum

• İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bende bir forma bir de bundan alcam belki sadece bundan da alabilirm formaları görünce karar vereceğim. Bir Trabzona gidelim de.
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu üründen kesinlikle almak istiyorum. Ne kollarda 'Ülker' var, nede gögüste TT. Tam istedigim gibi. Renklerde gayet hos.
                        Bu ürünü ilk defa görüyorum.Hakkaten iyiymiş.

- de sarı renk seçimini çok mu düşündüler acaba?
                        Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• bu ürünler hazır üretim. standart belirli renklerde zaten üretimi olan bişey. yane bu rengi düşünmeleri bize özel bi durum değil. ama bence iyi olmuş.
                          Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• çubuklu formayı aldım ilk tesptler şunlar :
                            -yakanın arkasındaki çok ii görünüm veren trabzonspor yazısı bellliki ilk yıkamada çıkacak.harflerin baslangıcındaki T ve sonundaki r harfinin uçları daha yıkanmamıs bir ürün olmasına rağmen çıkma durumunda
                            -almadan öncede biliyordum ama yinede hasret kaldığım çubuklu formanın kalitesi beyaz farmanın yanından bile geçmez.

inşallah birgün bu insanlar biz taraftarlara layık ürünler çıkarmada başarılı olurlar.başka hangi takımın taraftar vardırki bir fomanın gelip gelmeme durumunu 2 hafta üst üste sorgular ve her KARGODA cevabına rağmen bunu yapar

Yorum

• Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                              Her Türlü

Yorum

• Çok yakışmış Eyüp.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X