ulen şu sıcakta hala kaşkol bere yi kış sezonu fıyatıyla satıyorlarya kafayı yıyorum !!! satsana yarı fıyatına sunları bıtırsene stoklarını malıyetı nekı onların 17 lıraya sattıgın kaskolun malıyetı tas patlasa 5 lıra sat 10 lıraya sende kar et taraftarda mutlu olsun yazık yaaaa kafası çalışan bıri yokmu ts clubta çok merak edıyorum ...........
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformalarin kaliteli olmasi gayet normal maglum fiyati 70€ yani ~150ytl
trabzonsporumuzun formalarinin fiyatlari nerdeyse yarisi
kalitede maglum ona göre düsük oluyorBu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewerdernin ilk senesi
Fontlara dikkat
25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklisin euronun degerinden dolayi kazandigi para yari yariya, fiyatlar bayagi saglam orada sirf nike degil diger takimlarinki de 60-70 Eurodan asagi degil..25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe kadar ekmek o kadar köfte misali
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavrupada bütün takim formalari en düsük 60 avro dan baslar yani 120 ytl ve 80 90 avroya kadar cikar
Ayrıca, Türkiye'de 25 cent'e karşılık gelen 500 ml su da 2 euro'ya satılıyor Avrupa'da. 70 euro kıta Avrupası'nda ortalama bir lokantada 2-3 kişi gidince ödeyeceğin hesap. Aynı şeyi Türkiye'de 30 euro'ya yaparsın, o kadar yersen de zaten masadan kalkamazsın. Sonuçta alım gücüne bağlı bir fiyat politikası olması normal. Sandaletin 40 euroya satıldığı bir yerde aynı fiyata forma satarsan marka değerinden olursun. Zaten, mesela Almanya'da bir hbf'da açtığın mağazanın yıllık kirası ile Türkiye'de orta yollu bir mağaza yaparsın kendine.
O yüzden, bu "iyi forma istiyorsunuz ama fiyatından haberiniz var mı" mantığı çok doğru değil. En azından bence.
Yorum
-
İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu çok doğru bir mantık değil. Herşeyden önce konfeksiyonun maliyeti ile satış fiyatı arasındaki fark genel olarak büyüktür. Yani sen A formasını 10 birime mal edip 85'e satıyorsan B formasını arada "inanılmaz" bir fark olsa 15 birime mal eder aynı karlılıkla 90'a havada-karada satarsın. Dolayısıyla üretici açısından rantla ilgili bir sorun oluşmaz.
Ayrıca, Türkiye'de 25 cent'e karşılık gelen 500 ml su da 2 euro'ya satılıyor Avrupa'da. 70 euro kıta Avrupası'nda ortalama bir lokantada 2-3 kişi gidince ödeyeceğin hesap. Aynı şeyi Türkiye'de 30 euro'ya yaparsın, o kadar yersen de zaten masadan kalkamazsın. Sonuçta alım gücüne bağlı bir fiyat politikası olması normal. Sandaletin 40 euroya satıldığı bir yerde aynı fiyata forma satarsan marka değerinden olursun. Zaten, mesela Almanya'da bir hbf'da açtığın mağazanın yıllık kirası ile Türkiye'de orta yollu bir mağaza yaparsın kendine.
O yüzden, bu "iyi forma istiyorsunuz ama fiyatından haberiniz var mı" mantığı çok doğru değil. En azından bence.Saygılarımla,Adem Hotaman.
Yorum
-
Bu başlığa yazarken imtina ediyorum. Bu işi çok da önemsiyorum; ama bazı şeyleri söylemek ve biraz olsun deşarj olmak istiyorum.
Baştan söyleyeyim: Nike forma ve diğer ürünleri öpüp de başınıza koyunNeden?
Formadan başlayalım. Formanın üzerindeki Türk Telekom yazısına bakınca, geçen seneki Avea'nın çok daha hoş olduğu açıkça belli oluyor. Burada kulübe kızamıyorum; zira formamızın göğüs kısmını seneler önce sattık ve artık bu alan TT'ye ait. Buna bir şey yapamıyoruz. Adamların da "hiç beğenmediğim" bir kurumsal anlayışı var.
Çubuklu formayı ise elime alıp da görmek hala nasip olmadı. Önce iki defa Sahrayıcedid'deki "YENİ" mağazaya, ardından da Bakırköy'deki "YENİ" mağazaya gittim ama kısmet olmadı çubuklu formayı görmek. Hala bekliyorum.
Üst üste İstanbul'da açılan mağazaların bu seneye özel satabilecekleri ürünler nedir? Çubuklu forma ve yeni tişörtler. Durun daha tişötlere gelmedim bile.
Bu iki mağazada da yeni formalar çok az geliyor ve gelir gelmez de bitiyor anladığım kadarıyla ve benim gibi işi gücü olan, oraların kapısında bekleyemeyecek ve "şansı da yaver gitmeyen" biri işte böyle ikinci haftasında da formasını alamıyor. Bu çok ciddi bir anlamsızlık.
Oysa, yeni açılan mağazalara gül gibi bakılmalı ve gözetilmeli. Biz de ticaret yapıyoruz ve mal getirip satıyoruz. Temsil ettiğimiz yabancı firmalar stoklarımız bol olsun ve gelen müşteri boş gitmesin diye, konsinye tabir ettiğimiz şekilde mal yığıyorlar bizim ambara. Biz sattıkça bedelini ödüyoruz yurt dışına. ÇÜNKÜ AMAÇ NE? MALI SATMAK!
Türkiye'de Rum, Ermeni ve Yahudiler iyi tüccarlardır, eyvallah; ama Türk olarak baktığınızda aslında Kayserililer ve ardından da Trabzonlular gelir ticarette. Nasıl oluyor da şu mağazacılığı bir türlü beceremiyoruz anlamıyorum. AMA BECEREMİYORUZ.
Formaya ulaşamadığım için onunla ilgili yorum yapamıyorum ama şunu görmeden söyleyebilirim. Forma güzel midir bilmesem de "farklı". Eh, bu da yeter. Zaten diğer formalar geçen seneki ile neredeyse aynı.
Mağazalara gidip de, forma bulamayınca hemen boş gitmemek için gidiyorum tişörtlerin olduğu yere. Bir başka büyük sıkıntı da orada var.
temel olarak iki farklı kumaş var. Biri pamuklu penye, diğeri lacoste (Türkçesi nedir, ya da nasıl yazılır bilmiyorum ama bildiğimiz lacoste kumaş işte). Havalar çok sıcak olduğu için, Ali Fuat'ın tasarladığı üzerinde kocaman TS logosu olan tişörtlerden penye olanlara baktım. Renkleri beni pek cezbetmedi ve beyaz-üzeri logosu gri olana baktım ve aldım. Ali Fuat'ın tişörtleri dışında da alınacak tişört yok zaten maalesef.
O beyaz tişört 25TL'ydi. Çok kızdım. Bu beyaza gelmeden önce bir diğerlerini anlatayım.
Tişörtlerin dikişleri rezalet. Renk seçimleri keza öyle. Üzerlerindeki grafik ve yazılar ise acınası. Bir tişörtün arkasında kitap harfleriyle aynen şöyle yazıyor:
"BİZE HERYER TRABZON"
Aynı mağazanın raflarında bizim kitabımız var. Oraya bakar bari insan. HER YER ayrı yazılır. Bu kadar güncel bir sloganı bile bu kadar özensiz nasıl hazırlarsınız kardeşim?
Sonra BMN'nin adını duyunca surat buruşturuyor kulübün profesyonelleri. Daha çok surat buruşturursunuz.
Bir tek çocuklar için olan Bart Simson modeli güzeldi bence ama onun da ne kumaşı, ne rengi, ne de işçiliği iyi. Ç I L D I R D I M !
Beyaz tişörtü giyiyorum şu anda. Penye görünümlü naylon sanki. Kesinlikle özenilmemiş.
İnadım tuttu ve ardından bir Marks & Spencer mağazasına gittim. 15-20 milyon arasında harika tişörtler var. aslında çok daha ucuzları da var ya neyse.
Peki neden Nike'ı öpün de başınıza koyun diyorum?
Bir de Nike polo yakalı tişört vardı ve fiyatı da 75 TL. Şahsi kanaatimdir:
O tişörte 75 lira verdiğimde, bu beyaza 25 TL verdiğimde duyduğum kadar "kazıklanmış olduğumu" hissetmedim.
Trabzonspor sadece ticari bir marka değeri taşımıyor. LÜTFEN, LÜTFEN ona hakettiği değeri verin.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu çok doğru bir mantık değil. Herşeyden önce konfeksiyonun maliyeti ile satış fiyatı arasındaki fark genel olarak büyüktür. Yani sen A formasını 10 birime mal edip 85'e satıyorsan B formasını arada "inanılmaz" bir fark olsa 15 birime mal eder aynı karlılıkla 90'a havada-karada satarsın. Dolayısıyla üretici açısından rantla ilgili bir sorun oluşmaz.
O yüzden, bu "iyi forma istiyorsunuz ama fiyatından haberiniz var mı" mantığı çok doğru değil. En azından bence.
Tasarıma itirazım yok. Yani sana özel tasarım yapılması için satılması beklenen/planlanan sayının yüksek olması gerekebilir, ki öyle de oluyor; ama tasarım aynı bile olsa, kaliteyi yükseltmemek için fiyat unsurunu kullanmak bence sadece bahane.
Tüm Nike formalarımız içinde açık ara en kralı beyaz forma (tasarım olarak demiyorum, kalite olarak). Fiyatı da biraz daha pahalı ama çok da güzel satılıyor. Demek ki sadece "özenmek" ve "önemsemek" yeterli.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
İnternet sitemizde de, bazı ürünlerin bazı bedenleri yok, bazı ürünlerin resimleri açılmıyor, bazı ürünlerin stokta olmadığını ancak siparişi vermek üzere iken görebiliyoruz..
Yahu mahmutpaşa esnafı çatır çatır don satıyor internetten afedersiniz online olarak, biz hala gidiyoruz yaya..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum