Alman kulübü Fc Saarbrucken'in yeni sezon formaları. Bu model de katalogda var. Bunu seçseydik bu sefer çubuklar neden kalın neredeyse parçalı gibi ince çubuklu olsaydı denilecekti.
Bu arada konfederasyon kupası finalini Nike giyen iki takım oynayacak.
Beyaz formamızın modeli Brasil Jersey diye anılıyor ve Brezilya birkaç yıldır küçük rötuşlarla aynı formayı giyiyor. Milli takımımızın forma modeli de yine bu model baz alınarak yapılmış bir model.
Bu formalarda depo(!)lardan olmalı.
Beyaz forma modelinin yakalarının bordo olacağını düşünüyordum. En azından ben olsam aynı modeli giyeceksem hiç değilse yaka rengini değiştirirdim.
Tasarım yapıldığı tarihte forma sponsorumuz ve nasıl uygulanacağı belli değildi.
En son a f s tarafından düzenlendi; 26.06.2009, 11:30.
Beyaz forma modelinin yakalarının bordo olacağını düşünüyordum. En azından ben olsam aynı modeli giyeceksem hiç değilse yaka rengini değiştirirdim.
Tasarım yapıldığı tarihte forma sponsorumuz ve nasıl uygulanacağı belli değildi.
Nasıl değiştirsinler Ali Fuat abi.Depolarda kalan formaları yollamışlar bize.Beyaz formadaki maviile diğer formalardaki mavi farklı zaten.Bu forma eminim Nike'ın standart ürünlerinden bir tanesi ve bize bunları yolluyor nike.
Parçalı formam var zaten. Beyaz ve Çubuklu formayı almayı düşünüyorum uzun vadeli
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
Nike sistemli çalışıyor ve bizim gibi dünya üzerinde yüzlerce takıma forma üretiyorlar. Birilerine -özellikle Trabzonspor'a- forma satarız diye depolarında forma saklamıyorlar. Depo diye bir olay yok; kime ne üretecekleri, ne kadar üretecekleri belli. Bugün tanıtımını gördüğümüz formaların model seçimleri üretimleri aylar öncesinden planlanıp yapılıyor.
Kendi rengimizden forma üretme şansımız varken ( parçalı forma ve çubuklu forma örneklerinde olduğu gibi ) zira bu modellerin bizim renklerimizden üretilenleri yok normalde, bizim için özel sıfırdan üretildiler. Neden milli takımın beyaz formasındaki turkuaz bölümlerinin kırmızı olabildiği gibi bizim beyaz formanın mavi kısımları bordo üretilmemiş diye sordum.
En son a f s tarafından düzenlendi; 26.06.2009, 11:41.
Çubuklu formanın altına beyaz şort ve beyaz çorap giyilirse çok daha güzel görünüyor.Zaten mavi şortla arasında renk farkı var.
kesinlikle katılıyorum,caner çuvalcıoğluna bu kombinasyonu neden giymediklerini sordum,bizde istiyoruz ama rakip takımın forma seçiminden doalyı giyemediklerini söylemişti,özellikle rakip beyaz şort giyerse biz giyemiyoruz,ama şöylede bir şey gözlemledim bu sene birçok maçtada böyle bir durum olmadı yine uyumsuz bir şekilde giydiler formaları.. özellikle parçalı formanın altına bordo şort çok boğmakta formayı
Yorum