Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
2007-2008 eskişehirspor formaları.yorum sizin..
Yorum
-
İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu bakış açısı doğru değil isim olarak bremeni geçtim bundesliga ve tsl
Yorum
-
Bu senede formalardan yana yüzüm gülmedi. TSClub'ın yaptığı çubuklu formanın yarısı kadar güzel olsa yeterli idi benim için. Ama olmadı 2. sınıf hatta 5. sınıf katalog formalarla devam... Geçen sene 3 ay yetmedi dediler. Sanırım adam gibi forma yapmak için 15 da yeter li bir süre değil. Yada Nike yetkililerinin bizi için özel forma yapılacak kadar önemli bir kulüp olarak görmemesidir...
Anlayana...FxY
Yorum
-
İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen kardesim yemin ederim futboldan sogudum,ne zaman foruma girsem sinirlerim bozuluyor artik.ne zaman ayaklarimiz yere basicak ve gozlerimiz acilacak bilmiyorum artik.formalari ben begendim sonucta trabzonspor formasidir,kutsaldir.reklam fontunu begenmiyorlar surda insanlar yuz kere yazdilar onun bizimle kuluple bir ilgisi yok,sponsorun kendi kurumsali sen ona nasil karisirsin diye ama hala anlamamak icin yirtiniyor bazi arkadaslar. begenmiyenler kiyasladiklari man u,barca,porto formalarini alabilirler cok cabuk unuttular iki sene once giydikleri naylon puma formalari,nike bizim neyimize.
ayrıca nedir bu kadar eleştiri yani sonuçta bu formaları seneye oyuncularımız giyecek ve iddialıyım onların üstünde çok da iyi duracak... font mont hikaye kalır hani...tzercin61
Yorum
-
İlk olarak şahinler61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayrıca formalarda türk bayrağı da olacak bildiğim kadarıyla bu formaya ayrı bi güzellik katar
Yorum
-
İlk olarak şahinler61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayrıca formalarda türk bayrağı da olacak bildiğim kadarıyla bu formaya ayrı bi güzellik katar''Bir gün herkes ön libero olacak.''
#Ziya Doğan
Yorum
-
nike ile olan sözleşmeyi bitirelim yada uzatmayalım diyen arkadaşlar var
bildiğim kadarıyla biz klup olarak ürünlerini kullandığımız için nike dan para alıyruz
daha güzel forma yapacak diye daha az para verecek bir markayla anlaşacaklarnı sanmıyorum...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum