Bence kimse boşu boşuna ümitlenmesin. Gecen seneki manzaranın aynısıyla karşı karşı kalacagımızdan da kimsenin şüphesi olmasın. Nike sıradan formaları gönderecek bizlerde yeni forma diye almak zorunda kalacagız.. Yazın bunu bi kenara.
ya ne özel kreasyonmuş arkadaş, iki senede hazırlanamadı ts için özel kreasyon...biri bizi ya uyutuyor ya da aklını kaçırmış!!
böyle saçma sapan bir şey olmaz! yeni sezon forması "yeni" olur!!!!
Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur.... Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
ya ne özel kreasyonmuş arkadaş, iki senede hazırlanamadı ts için özel kreasyon...biri bizi ya uyutuyor ya da aklını kaçırmış!!
böyle saçma sapan bir şey olmaz! yeni sezon forması "yeni" olur!!!!
ben daha tepki vermedim. hele bi formalar çıksın görelim..
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
hala bekliyoruz foraların çıkış tarihini eminim şuanda formalar çoktan hazırlandılar teknik direktör ve transferler gerçekleşmediği için bekletiliyoruz başka bir nedeni olamaz
Şimdilik dedikodu ama önümüzdeki günlerde Barcelona'nın arı gibi üçüncü formasını görürseniz şaşırmayın BMN'de görmüştüm dersiniz.
Beklentilerinizi doğru ayarlarsanız hayal kırıklığına uğramazsınız. Her sezon önce kızıyoruz sonra seviyoruz. Bu senenin sorunu değil yılların sistemsizliğinin ve yapbozlarının doğal sonucu.
Yorum