Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biz bu işi bilmiyoruz en önemlisi orada yetkili diye adlandırdıgımız şahıslar bizdende kötü !
    Boşuna heveslenmeyelim artık daha fazla ve kendimizide kandırmayalım !
    Biz diğer ist. kulupleri gibi olamıyoruz hepsi bu malesef !
    Adamlara her sene ayrı koleksiyon düzenliyorlar gerekli zamanı buluyorlar biz eldekileri kullanıyoruz şaşılacak bir olay sözün bittiği yer buyrun böle zihniyetteki külüp yönetimi alsın formaları...

Afs abi yapmış olduğun çalışmalardan ötürü bir kez daha teşekkür ederim lakin artık bi önemi yok ya senin gibi bu işten anlayan uzman kişiler bu işlerin başına gelecek bir hedef olacak yada böle ametör şekilde yönetileceğiz FARK ORTADA !
    2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
    Kafalarda 61
    Gönüllerde 7. Şampiyonluk

Yorum

• her şeyi eleştirir pozisyonunda oluyoruz ama,söylemesende olmuyor
      Türk Telekom en kötü şekliyle bir formaya nasıl yerleştirilir desen üstteki 2 si gibi olur
      yapmayın Allahınızı severseniz biraz estetik lütfen

ayrıca
      Turuncu forma çokmu gerekli acaba,(o kadar antipatik ki anlatamam)
      bizlerin klasikler arasına sokmayı düşündüğümüz Aston Villa modeli formanın olmaması ayrıca çok üzücü

neyse
      armalar düzeldi ya ona şükür

afs hocam emeklerine sağlık
      olası seçenekler hakkında yazdım
      şahsınıza olan saygımız sonsuz,
      sitemim sizinde hep belirttiğiniz gibi kurumsallaşamamamıza,doğruyu bulamamamız adına(kulüp olarak yani)
      En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 09.05.2009, 11:25.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bu forma modeli bu seneki Arsenal ve Aston villa modellerini anımsatıyor bir gelecek sene bu forma modelini bir çok avrupa takımı giyecek bizde ancak gelecek sene değil bir sonraki sene elde kalmış bu modeli bu zihniyetle giyeriz onlar için sorun yok formamı FORMA !
        Kafalarda 61

Yorum

• İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

her şeyi eleştirir pozisyonunda oluyoruz ama,söylemesende olmuyor
          Türk Telekom en kötü şekliyle bir formaya nasıl yerleştirilir desen üstteki 2 si gibi olur
          yapmayın Allahınızı severseniz biraz estetik lütfen

ayrıca
          Turuncu forma çokmu gerekli acaba,(o kadar antipatik ki anlatamam)
          bizlerin klasikler arasına sokmayı düşündüğümüz Aston Villa modeli formanın olmaması ayrıca çok üzücü

neyse
          armalar düzeldi ya ona şükür
          AFS abimizin söylediği gibi benim aldığım bilgilerde yanı yönde beyaz formada ve parçalı forma aynı.
          AFS abi benim aldığım bilgiye göre turuncu forma düz değil kollarında arsenal formasındaki gibi aşağı doğru çizgiler var.
          çubuklu forma için ise aldığım bilgiye göre (çok ayrıntılı konuşamadım) çunukların kenarlarından ince beyaz çizgiler geçiyormuş.
          Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• Bu arada en güzel forma turuncu forma dediler,
            Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• Eleştirelim tabii ki, fakat çözüm önerisinde de bulunalım. Logonun nasıl kullanılacağı henüz netleşmedi ve biz formalarda nasıl uygulandığını henüz görmedik. Kimbilir belki yukarıdaki gibi olur veya böyle:

Formaları görmeden, dokunmadan, giymeden yorum yapınca yanılgıya düşebiliyoruz. Yeni sezon için seçilen formalarımız eski falan değil. Parçalı forma dahil hepsi 2009 / 2010 sezonu için üretilen modellerden.

Nike'ın kataloğunda da belirtildiği gibi her modelin belli bir çıkış tarihi ve ne kadar yürürlükte kalacağı belli. Araba modeli gibi düşünün olayı. Gri forma ile birlikte sadece Trabzonspor'un giyeceği modellerimiz olacak, öyle korktuğunuz gibi geçmiş modelleri bize verdikleri falan yok, abartmayalım.

Arsenal, İnter, Barcelona gibi belli forma tarzı olan takımlar kolleksiyonların belirlenmesinde etkili oluyorlar elbette. Arsenal'in bu sezon için giydiği forma geliştirilerek kolleksiyon içinde yeni bir model olarak yerini almış. Tıpkı İnter forması baz alınarak yapılmış çubuklu forma gibi.

Nike bize öneriler sunuyor yönetim seçiyor. Seçerken taraftarın zevkine göre mi seçiyor, bizim düşündüğümüz şeyleri hesaba katıyorlar mı, yapılmışken başka seçenekler yok mu? sorularının muhatabı ben değilim sanırım.

Turuncu forma modeli ile mavi formanın modeli aynı seriden. 412 ve 815 numaralı modeller.

Nike'ın yeni sezon formaları arasında turuncunun yanından çizgi inen bir model yok. Arsenal modelini de turuncu formaya uyguladıkları yönünde de bir bilgi gelmedi bana.

Önümzdeki hafta formaların gerçeklerini göreceğim. Çubuklu forma arka sayfalarda paylaştığım model ve yakaları beyaz.

Sabır, sabır.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• turuncu bence bize göre bir renk değil ama bazıları da çok beğeniyor onuda belirteyim :d

Yorum

• hep bir aksilik çıkıyor nerden çıktı telekom ya avea yapıştırmasını beğenmezken..
                  devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Ben bir çok öneride bulundum büyük bir çoğunluğun gibi kulube bunların %10'u gibisi değerlendirildi biz taraftarın görüşleri olarak şimdi forma düzeni için asla bir görüş bile belirtmem bundan sonra tek tavsiye edeceğim şey AFS'nin kulubun bu konular hakkında tek uzaman olarak görevlendirilmesi olacaktır...

Bence bu konu için bizler mail atmamız lazım diye düşünüyorum !!!!
                    Kafalarda 61

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eleştirelim tabii ki, fakat çözüm önerisinde de bulunalım. Logonun nasıl kullanılacağı henüz netleşmedi ve biz formalarda nasıl uygulandığını henüz görmedik. Kimbilir belki yukarıdaki gibi olur veya böyle:

evet a f s hocam kesinlikle haklısınız,
                      çözüm adına katkıda bulunmak lazım
                      yine kulube mail ile şu üstteki 2 şekli yollayalım sizim önderliğinizde
                      2 model de çok hoş gerçekten,hele hele üstteki süper ötesi
                      yine yeniden teşekkürler.
                      En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 09.05.2009, 12:37.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• afs hocam sizde bunlari anlatmaktan cok yoruluyorsunuzdur herhalde , ben biraz bekleyelim gelismeleri görelim diyorum.

Yorum

• Ya arkadaşlar formaları görmedik hala nasıl bişey olacagı tam net olarak bilinmiyor ancak nikenin yeni sezon formalarına baktıgımız zaman aaz cok nasıl olacagını formaların kestirebiliyoruz. Biraz daha bekleyelim Afs abi görsün formaları ondan sonra iyi yada kötü eleştiri yaparız.

Yorum

• hayirlisi usaklar! gelecek sezon bunlari almak istiyorum:

1# Cubuklu Forma
                            3# Turuncu Uzun Kol
                            4# Parcali (bunun uzun kollusu cikar tabiiki digerleri gibi??? )

Yorum

• Afs abi bilgin varmı bayanlara özel forma cıkacakmı ? Böyle bir acıklama gelmedi ama yine bi bilgin varmı ?

Yorum

• bu formadaki türk telekom reklamı gerçekten hoş ve direk neticeye gitmiş. hatta turk telecom şeklinde olursa tadından yenmez sonuçta evrensel bi dil herkezin anlıyacağı tarzda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X