Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Birde futbolcuların arka forma numaraları ve isimleri yapıştırma değilde, kumaş gibi olmsa, yani tıpkı bir orjinal İnter veya Barcelona forması gibi yani daha güzel olur aynı şekilde arma ve reklam logosuda, formanın üstünde yapıştırma hiç birşey olmazsa kısacası süper olur. İşlemeli olsa demek istiyorum.

Ve bu konuda bir rahatsızlığımıda belirtmek istiyorum. Nike bizim sponsorumuz iyi güzelde İstanbul anadolu yakasında ne kadar Nike orjinal ürünlerinin satıldığı mağazaya gitsem, bütün avrupa klüblerinin bile forması varken Trabzonspor'un forması satılmıyor. Gittiğim yerler Kadıköy ve Üsküdar Capitol'de ki Nike mağazaları, buralarda ki Nike mağazalarında Trabzonspor ürünleri satılmıyor.

Yorum

• yeni formalar çıksada bir an önce gidip alsak..Formaları gördükçe heyecanlanıyorum
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• Stadın yanında bile satabiliyorlarsa satsınlar !

Bunlara önlem alamıyorsan adam satar tabi !
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Bugün macta bi ara dikkat ettim alanzinhonun sirtindaki yazilarda kopukluk oldu (ilk yarida) resmen asiliyodu,bukadarda olmaz dedim kendi kendime...
          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• çubuklu formadaki yaka rengi seçimi çok önemli, juve o bölgede sarı rengi kullanıyor ve oldukça hoş görünüyor, şekildeki beyaz da gayet güzel olmuş ama acaba afs beyin bu renk hakkında bir bilgisi var mı?
            Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
            my name is onur....
            Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hepsini toparladım:

Trabzonspor 2009 / 2010 Beyaz Forma:

Trabzonspor 2009 / 2010 Mavi ve Turuncu Forma:

Trabzonspor 2009 / 2010 Bordo Klasik Forma:

Trabzonspor 2009 / 2010 Çubuklu Forma:

Formaların kumaş özellikleri ve tarihleri katalog sayfalarında belirtilmiştir.
              Forma sponsoru henüz netleşmemiştir.
              Armalar duyumlarımıza göre değiştirilecek.

Formalar burdan bakınca çok hoşuma gitti...Ama umarım kumaş açısından da çok iyi olurlar....Amblemin nakış olması da şart..Bir de uzun kollu formaların da hemen çıkması lazım..

Yorum

• Bu tür korsan ürünleri yapanları teşhir etmedikçe,
                faturasız, fişsiz, vergisiz, haksız yere başkalarının üzerinden kazanç elde edenleri kanun kovalamadıkça,
                onların yerine TS Club oradalarda stand açıp, taraftara ekonomik ve bol çeşitli ürünler sergilmedikçe,
                Trabzonspor resmi sitede 'korsan ürün alma, korsan taraftar olma' der durur,
                biz burada kahroluruz.

Yazık cidden yazık.

Taraftar projesinde bu işin çözümü çadır TS Club mağazası vardı. Trabzon'daki deplasman maçlar için kulüp neden böyle bir satış yöntemi denemiyor anlamıyorum.

Ayrıca korsan ürün giymiş taraftar fotoğraflarını, -adeta dalga geçer gibi- dergimizde ve resmi sitemizde yayınlamısınlar lütfen!

Lisanslı ürün alan gerçek taraftara yazık ve ayıp değil mi? Koca tribünde yayınlanacak başka fotoğraf yoksa ortada çok daha ciddi bir durum var demektir.

Trabzonspor'un beyaz üzerinde 61 yazan adidas bozması arkasındaki logosu Trabzonspor logosu bozması ne olduğu belli olmayan böyle bir ürünü yok.

Bunun reklamını neden yapıyorlar? Bu insanların Trabzonsporluluğuna, Trabzonspor sevgisine lafım yok, fakat gidip korsan ürün alıp, ödül gibi resmi sitede görünmelerine de gönlüm razı olmuyor.
                En son a f s tarafından düzenlendi; 18.04.2009, 11:08.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat abi senden bir ricam olucak, Ersun YANAL hocama mont yaparmısın tasarım anlamında mümkünse Nike işaretinin altına 'EY' yaparmısın İngiltere'deki bütün menejerlerin kabanlarında Ad ve Soyadlarının baş harfleri var..
                  6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• İlk olarak TÖ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ali Fuat abi senden bir ricam olucak, Ersun YANAL hocama mont yaparmısın tasarım anlamında mümkünse Nike işaretinin altına 'EY' yaparmısın İngiltere'deki bütün menejerlerin kabanlarında Ad ve Soyadlarının baş harfleri var..
                    Tam adı Kazım Ersun Yanal, şampiyonluğun anahtarı 'KEY' veya 'EY' diye bir logo yaparım fakat önce kulübün Ersun Hoca'nın kırmızı Nike eşofmanına bir Trabzonspor arması diktirmesi gerekmez mi?

Yorum

• Demek Kazım Ersun Yanal he, şimdi daha çok sevdim bu adamı.
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Tam adı Kazım Ersun Yanal, şampiyonluğun anahtarı 'KEY' veya 'EY' diye bir logo yaparım fakat önce kulübün Ersun Hoca'nın kırmızı Nike eşofmanına bir Trabzonspor arması diktirmesi gerekmez mi?

Juventus'un malzemelerine bakıyorum hele hocaların giydiklerine gözlerim kamaşıyor şu adamı doğru düzgün ve kaliteli giydirmeleri gerekiyor.. Ona herşey çok yakışıyor..
                        6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

Bu tür korsan ürünleri yapanları teşhir etmedikçe,
                          faturasız, fişsiz, vergisiz, haksız yere başkalarının üzerinden kazanç elde edenleri kanun kovalamadıkça,
                          onların yerine TS Club oradalarda stand açıp, taraftara ekonomik ve bol çeşitli ürünler sergilmedikçe,
                          Trabzonspor resmi sitede 'korsan ürün alma, korsan taraftar olma' der durur,
                          biz burada kahroluruz.

Yazık cidden yazık.

Taraftar projesinde bu işin çözümü çadır TS Club mağazası vardı. Trabzon'daki deplasman maçlar için kulüp neden böyle bir satış yöntemi denemiyor anlamıyorum.

Ayrıca korsan ürün giymiş taraftar fotoğraflarını, -adeta dalga geçer gibi- dergimizde ve resmi sitemizde yayınlamısınlar lütfen!

Lisanslı ürün alan gerçek taraftara yazık ve ayıp değil mi? Koca tribünde yayınlanacak başka fotoğraf yoksa ortada çok daha ciddi bir durum var demektir.

Trabzonspor'un beyaz üzerinde 61 yazan adidas bozması arkasındaki logosu Trabzonspor logosu bozması ne olduğu belli olmayan böyle bir ürünü yok.

Bunun reklamını neden yapıyorlar? Bu insanların Trabzonsporluluğuna, Trabzonspor sevgisine lafım yok, fakat gidip korsan ürün alıp, ödül gibi resmi sitede görünmelerine de gönlüm razı olmuyor.

çok haklısın Ali Fuat Abi, kulüp ceza vereceği verde ödüllendirme yapıyor. Adidas bozması ürünleri bile anlıyorum da nike amblemli kırmızı mavi formalar var onları anlayamıyorum esas !!!

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            çubuklu formadaki yaka rengi seçimi çok önemli, juve o bölgede sarı rengi kullanıyor ve oldukça hoş görünüyor, şekildeki beyaz da gayet güzel olmuş ama acaba afs beyin bu renk hakkında bir bilgisi var mı?
                            hazır afs bey online iken sorumu tekrar edeyim )
                            Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                            my name is onur....
                            Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

Şimdi TS Club yetkilisi ile telefonda konuştum çubuklu formamız aynen böyle olacakmış:

Armaların değişeceğini söylediler fakat ben değiştiğini görmeden rahat edemeyeceğim sanırım. Formalara sponsor logoları ve armalar neden Nike tarafından koyulmuyor? Sanırım forma sponsoru konusunda netleşen bir durum yok, böyle olunca üretim sürecini etkilememesi için iş başlatılmış.

Formaya armalarla birlikte sponsor logoları ve TS Club hologramları ekleniyor. Nike ile olan sözleşmeden veya teknik olarak önce Trabzonspor'a gelip daha sonra dağıtım yapılması gerekliliğinden doğan bir tenkin neden olabilir.

Armaların biraz daha büyük olmasını ben de istiyorum. Armalar doğru büyüklükte, doğru kalitede bir malzemede olsun, sponsor logoları doğru kullanılsın yeter. Gerisi zaten güzel.

Bu arada göstermek istediğim güzelliklerin Trabzonspor güzellikleri olduğunun farkındasınız değil mi?

İnşallah yeni sezon formalarımızı şampiyonluk ve şampiyonlar ligi ile süsleriz. Forma satışlarından kulübümüz için ciddi bir gelir kaynağı sağlamış oluruz inşallah.

Sırada formanın hakkını vermek var!
                              Ali Fuat abi renkler çok güzel, yalnız bu yaka tipini sevemedim. (Gerçi şimdiki parcalı formaya oranla daha güzel) Kimi futbolcu altına beyaz giyiyor kimi siyah. Değişik bir görüntü çıkıyor ortaya.

Özellikle amblem yapıştırma değil de işlemeli olursa çok daha iyi olur.

Emeklerinden dolayı da teşekkür ederim bu arada abim
                              ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                              "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Reklamını yapmak değil ayıplamak ve uyarmak için paylaşıyorum:

Trabzonspor'un ne böyle bir logosu, ne de böyle bir ürünü var. Almayalım aldırmayalım.

Kulübümüz de lütfen bu konudaki talebi görerek taraftarın bütçesine uygun ürünler yaptırsın artık. Taraftar projelerinde hepsinin çözümü vardı.

Resmi sitede korsan ürünlerin reklamını yapmak gibi traji komik durumu düzeltmeleri için yetkililere mail attım. Henüz hiçbir cevap gelmedi ve bir gelişme olmadı.

Sizlerden ricam, yetkilelere bu konudaki hassasiyetimizi belirten mailler atmanız. Düzeltmeseler bile bu durumdan rahatsız olduğumuzu bilsinler.

Çubuklu formanın yaka renginin beyaz olacağını modelinin de katalogda belirtildiği gibi olacağını söyledim ya.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X