bizim tsclub zamanından turuncu formamızın stili son zamanlarda çok revaçta. gsnin bu sezon beyaz bi forması var sarı kırmızı çizgili. bide lyonda gördüğüm siyah forma var çok hoşuma gitmişti.
bizim tsclub zamanından turuncu formamızın stili son zamanlarda çok revaçta. gsnin bu sezon beyaz bi forması var sarı kırmızı çizgili. bide lyonda gördüğüm siyah forma var çok hoşuma gitmişti.
beyazıda hoş ama siyah daha iyi duruyor gibi
gri yerine zaten siyah forma daha güzel duracaktır bence...siyahın daha bir karizması var renklerimizle birleşince...
Ben Almanya Trabzonsporlular Dernegi Düren'den Sezgin Cansiz. Insallah son macimiz olan TRABZONSPOR - FB macina ucak kaldiracagiz burdan. Arkadaslarin T-Shirt önerisi geldi mac hatirasi icin. Acik söylemek gerekirse ben tasarimdan hic anlamam ama sizin burda yaptiginiz forma, poloshirt vs. tasarimlari bir numara.
Bize yardimci olursaniz cok memnun ve mutlu oluruz
Önerimiz:
T-Shirt arkasina veya önüne Bize Heryer Trabzon yazisi
Mac tarihi - TRABZONSPOR - FB ve Bizde ordaydik.
Simdiden sizlere benim ve arkadaslarimin namina tesekkür ederiyorum. Is hayatinizda basarilarin devamini diliyorum.
Hoscakalin
Almanya'dan sevgi ve saygilar
Sezgin Cansiz
bi renkdas bu isteyimize el atamaz mi ya
25# Alan Carlos Gomez da Costa
Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
PAF takımımız ligin 24. haftasında Yavuz Selim Sahası'nda karşılaştığı Galatasaray ile 0-0 berabere kaldı.
Takımımız sahada; Zeki, Ferhat, Rasimcan, Mehmet, Zeki Yavru, Hami, Gökhan, Ali İhsan, Mustafa, Göksu ve Feyyaz onbiri ile mücadele etti.
Müsabakanın başından sonuna kadar etkili bir futbol sergileyen Bordo-Mavili ekibimizde 52. dakikada Göksu'nun düşürülmesi sonucu kazanılan penaltı vuruşunu Zeki Yavru gole çeviremedi. 75. dakikada ise Göksu'nun sert şutu direkten geri döndü.
mavi üzeri beyaz çizgili bir idman formamız var maçta giydikleri formalardan çok daha iyi duruyor. ts clublardada kalmamış. formadan daha çok satıyor heralde.
Bir adidasın yakalı formasına bakıyorum bir de bizimkine...Bizimkiler koşarken yüzlerine yapışıyor öteye beriye sarkıyor yakalar...Adidasınkilerse sabit olduğu gibi
Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Yorum