Bayan eşofmanında neden erkek model kullanılır ( çoraplara ve ayaklara ayrıca dikkat ) çözebilen var mı? Nike gibi bayanlara özel konsept ürünler çıkaran bir markayı ve bayan taraftarlarımızı böyle değerlendirmemeliyiz.
Nike'ın yeni kolleksiyonunu gördüm, yeni sezon için bizim renklerimize uygun tasarımlara başladım. Kulübümüzle taraftar projesinin bir an önce hayata geçmesi için sürekli görüşüyoruz, yakında sürpriz gelişmeler olabilir, BMN'den ve Trabzonspor'dan ayrılmayın.
Bu tür soruları kulübe sormak lazım, ben de buradaki herkes gibi sade bir taraftarım.
İdman ürünlerinin de diger ürünlerle birlikte satılabilmesi gerekir diye düşünüyorum. Hele gelecek sezonun idman ürünlerini ve renklerini görünce bu kesin olmalı diyorum.
Yalnızca bize mi diyorum hayır, işin en yetkilisi ile de paylaşıyorum bu düşüncemi diyorum ve mesajımı bitiriyorum.
yau su mankenlere biri desinde bari ellerini bellerine koysunlar bir poz vermis havasi yapsinlar bari beceremiyorsalar... hayret birsey ya. bunlaridami biz mail olarak yazacaz. ne anlami kaldi orda duranlarin ozaman.
corapli resim cekiyorlar. yaa hani nike ayakkabilar. bir ürünü gösterirken digerinide caktirmadan pazarlamayi becermiyorlar. kollari hafif yukari cek, ellerini beline koy, hafif yan dur millet aklinda nasil giyecegini canlandirsin...
Dün burda bi mağazada sadece tamamen mavi olan formadan kalmıştı onu denedim ve L beden oldu, acaba bordo gövdeli mavi kollu formanında kalıpları aynımıdır?
Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renkleremi?
Aston Villa forma sponsoru ile sözleşmesini uzattı.
Tıpkı Aston Villa gibi gövdesi bordo kolları mavi formada ısrar etmeliyiz.
Bu modelin yeni sezon çizgileri, kesimleri tam istediğimiz gibi.
Dundee United yeni sezon için Nike ile anlaştı.
Celtic aynı şekilde Nike ile olan sözleşmesini 5 yıl daha uzattı.
Yeni sezon çizgilerinden oluşan forma tasarımlarına başladım fakat bu tasarımları biraz saklamam gerekecek. Yeni sezon formalarımızdan en az birini taraftarın seçmesi için kulislere devam ediyorum.
Taraftara satılan formalar son derece kalitesiz ve adi.Dün izmitte bir mağazaya girdim.Tesadüfen Kocaelispor forması denk geldi.Yine Nıke yapmış,çubuklu forma tek kelime ile mükemmel olmuş,kaliteli renkler mükemmel. Hemen yanında bizim formalara baktım yani pazardan forma alsak ancak böyle kalitesiz olurdu. Birde formalardaki Trabzonspor arması yapışma.İki yıkamada arma yok olup gider.Yönetim derhal bu rezaleti durdursun.Biz saf müşteri değiliz,verdiğimiz paranın karşılığında kaliteli ve güzel ürünler istiyoruz...
Taraftara satılan formalar son derece kalitesiz ve adi.Dün izmitte bir mağazaya girdim.Tesadüfen Kocaelispor forması denk geldi.Yine Nıke yapmış,çubuklu forma tek kelime ile mükemmel olmuş,kaliteli renkler mükemmel. Hemen yanında bizim formalara baktım yani pazardan forma alsak ancak böyle kalitesiz olurdu. Birde formalardaki Trabzonspor arması yapışma.İki yıkamada arma yok olup gider.Yönetim derhal bu rezaleti durdursun.Biz saf müşteri değiliz,verdiğimiz paranın karşılığında kaliteli ve güzel ürünler istiyoruz...
orijnali mi diosun yada korsandan mi bahsedion abim
25# Alan Carlos Gomez da Costa
Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
Bu yıl en çok beğenilen forma tasarımımızdan esinlenerek dizayn edilen Vakıfbank Trabzonspor Taraftar Kartı ile 31 Mart tarihine kadar 50 TL ve üzeri en yüksek harcamayı gerçekleştiren ilk 15 taraftarımıza imzalı Trabzonspor forması hediye edilecek.
TS Club'larda da kullanılan Vakıfbank Trabzonspor Taraftar Kartına taraftarlarımız TS yazıp boşluk bırakıp T.C. kimlik numaralarıyla birlikte 5724'e SMS göndererek ya da www.vakifkart.com.tr?den başvuru yaparak uygunlukları halinde ulaşabilirlermiş.
Yorum