Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Dediğim gibi konuştuğumuz çok konu vardı. Formaların fotoğraf çekimleri, defileler, fiyat politikası, internet sitesi ile ilgili de çok şey konuştuk. İnternet sitesi yenileniyor ve bir müjde daha kredi kartına taksit uygulamasına geçilecekmiş.
a f s bu site nezaman yeni haliyle yayina girer ? tarih filan söyliyemedilermi ?
Ayrica diger tum bilgiler icin tesekkürler ..
Valla doğrusunu söylemek gerekirse yeni formalar çok kötü değil ama şu AVEA yazısının yerine başka bir sponsor olsaydı çok daha güzel olacaktı. Dün Ankaraspor'un formalarını gördüm ve onlarda Türkcell yazısı çok güzel duruyordu. Neyse, gelecek sezon için nasıl olsa başka bir sponsor ile sözleşme yaptık.
Reklamsız Taraftar Forması İstiyoruz.Kappa bunu yapmıştı zamanında.Takımın Giydiği formalar 68 lira idi.Taraftara özel hazırlanan reklamsız formalar ise 46 liraydı.İnşallah seneye benzer bir uygulama yaparlar.
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Bu arma ile forma almamayi dusunuyordum ki imdada Ali Fuat abinin cekimleri yetisti. Bu forma bende olmali...Istanbul'a gelince uzun kollusunu alacagim insallah.
Ali Fuat abi, biliyorsundur belki TS Club'in turkcelestirilmesi ile alakali bir basligimiz var. Yonetimin bu marka ile alakali dusuncesi nedir? Bu marka ile devam etmek mi istiyorlar?
Reklamsız Taraftar Forması İstiyoruz.Kappa bunu yapmıştı zamanında.Takımın Giydiği formalar 68 lira idi.Taraftara özel hazırlanan reklamsız formalar ise 46 liraydı.İnşallah seneye benzer bir uygulama yaparlar.
Çok zor bi ihtimal artık ticari gelirleri herşeye yansıttılar...
ahh keşke öyle bir şey yapsalar
ben çizgili fermuarlı çıkardılar reklam yok onda forma değil ama onu almayı düşünüyorum forma yerine..
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
Nike'ın bu sezonki parçalı forması bu. Bize özel formayı başka marka yapmadı ki Nike niye ilk seneden yapsın, asıl seneye özel formalarımız olacak.
- Ankara'nın formasinin aynisini bize yapmislar. İyi ama hani dünyada sadece biz giyecektik Hani yeni parcali formyai sadece Trabzonspor giyiyordu...
- Yuh!
En son a f s tarafından düzenlendi; 02.02.2009, 10:56.
Yorum